Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 7 531
  • 249
  •   3
Отговори
# 240
И аз да се отчета.Днес се роди Исабела.Толкова бързо стана от получаване на контракции до раждане че нямаше време нито за клизма нито за бръснене каквито ми правиха преди ,нито за упойка за пореден път.Но съм щастлива че този път контракциите някакси бяха по леки и по малко време до раждането.Само на самото раждане имах 20м болезнени като напъвах.
Роди се 2 дни по рано.
Контракциите започнаха 5.50ч сутринта но леки и постепенно засилваха и по накратко като ударих на всеки 10м тръгнахме с колата и на прегледа в кабинета имах невероятните 8см.аз се шокирах като разбрах колко бързо до 8.00ч някъде.и ме приеха веднага мъжа ми присъства отряза връвта в 9.48чПросто се ужасих ,че нямам време за упойка но са прави хората които ми казваха че 2то раждане трае по кратко и по леко. Единствено ми сложиха антибиотик превентативно против инфекции  и имам шевове тъй като по голяма нужда тръгна 2 пъти по време на раждане -защото нямаше време за клизма.Успех на останалите соито ще раждат и ще се радвам да си направим група тук за отглеждане на бебоците.

# 241
Честито на всички!
Hellokitty1993, мога ли да попитам преди колко време ти е било първото раждане?

# 242
Puff, Coquillage, Hellokitty1993 , честити бебета! Здраве, леко възстановяване и много гушкане!

При мен днес цял ден леко кървене със слуз от тапата при ходене до тоалетна, точно, което каза лекарят, че може да стане след прегледа, но не стана веднага, а чак днес. Вероятно и аз и мъжа ми го предизвикахме донякъде с твърде мн движение, но сега ми става гузно, че сякаш го сръчкаме да излиза бързо детето, а то не решило още. Та преосмислям малко методите си сега и се надявам да си е добре и когато реши да си излезе.. 🥺 Надявам се да е нормално всичко. Освен това едната от бабите се обади, че била с грип и ми стана мъчно, дано мине леко и преди да се роди малката, че не мога да си представя да не дойдат да ме видят на свиждане или после поне за малко. Пазете се, че явно не е минала вълната от грип още! 😭

# 243
Coquillage, как си организирахте домашно посещение?

# 244
Здравейте и от мен, днес се случи и моето трето чудо… за разлика от второто малко по трудно и бавно но от падане на тапата в 17ч до постъпване в болницата в 22ч и успешно раждане в 12:30ч почти не се усети времето. Все пак родих в Майчин дом, без избор на екип, останах очарована от държанието на лекарите и акушерките , уникални хора! Честито на всички родили мами и успех на тези за които тепърва предстои!

# 245
Честито на всички!
Hellokitty1993, мога ли да попитам преди колко време ти е било първото раждане?

3г и половина

# 246
И аз родих нормално без избор на екип в Майчин дом. Попаднах на невероятната д-р Попова, която беше прекрасна и невероятна, но и всички останали бяха много мили.. чудесни условия и чудесно отношение срещнах. Не смеех да се надявам на толкова Blush

# 247
katse, Puff718, Coquillage, Hellokitty1993,eleonora_spasova, честито момичета! Heart Бъдете здрави, щастливи и спокойни с вашите бебчета и бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

Аз вчера направих много голяма разходка и изминах 11км, а в събота 9км, с идеята да стимулирам скорошно започване на раждането, но резултат няма Grinning А много се надявах да тръгне само. Терминът ми е на 19ти и има вероятност на 22ри евентуално да ме индуцират. Някоя от вече родилите мами била ли е с индукция заради преносване?

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:39 от piccione

# 248
Hellokitty, Елеонора, честити малки чудеса! Бързо възстановяване и на двете ви и скоро да сте обградени от цялото ви семейство вкъщи!

# 249
Честито на всички момичета! Много приятно става как се пълни темата с пухкави бебета! Heart С пожелания скоро всички да са вкъщи и да се радват на малките мъници, че много бързо растат!

piccione Моето беше индуцирано с пукане на околоплдния мехур, после изчакахме да видим дали ще започнат контракции, нямаше и включиха окситоцин, по едно време го спряхме и към края пак пуснаха окситоцин. Не беше толкова страшно, колкото си го представях това индуциране. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт