Безплатна психотерапия или групова терапия в София

• 112
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам диагноза "емоционално нестабилна личност" (гранично разстройство). Знам че с това най-много помага психотерапия и специално диалектична терапия. Трябва да е нещо по-дълготрайно за да има ефект. За момента не мога да си позволя финансово. Има ли безплатни опции които могат да ми помогнат?

# 1
Не сте писали къде. Но където и да е, трябва да търсите центрове за предлагане на социални услуги. Виждала съм обяви за безплатни групови сесии при АА или домашно насилие, примерно към църкви (не знам доколко е обвързано с религиозен контекст) , но вашето състояние е специфично и не съм сигурна че би се предлагала такава доброволческа услуга. Не знам и доколко би била полезна зарафи спецификата на организацията си към религиозен център.
Предполагам, към някакви общински центрове или фондации с държавно участие за предоставяне на социални услуги могат да се формират подобни групи, но те ще са широкопрофилни. Така че трябва да търсите там.
Въобще в социалната ни политика има много още какво да се желае, за да постигнем едно стандартно европейско ниво.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:26 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт