Януарски сладури 11

• 16 499
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито бебе Борис   bouquet! Гале да ти е жив и здрав, много да се разбират и играят с Елена Grinning

Ех, супер - момченце и момиченце  Grinning

# 106
Гале,Честито бебче!!!Да сте живи и здрави и много,много щастливи!!!Бързо възстановяване и скоро да докладваш как вървят нещата Mr. Green!!

# 107
Честито Гале  Grinning
Да сте живи и здрави  Grinning

И аз чакам другата седмица видеозона, за да знам, дали Борис е на път. Усещането ми е за мъжко, май  Laughing

# 108
  • София , Монтана
Честито, Галя, да ти е живо и здраво момченцето!И дано много да се разбират и играят с Елена.ДейзиГ честита абитуриентка.Кейси аз ли несъм разбрала или ти си бременна?

# 109
Кейси аз ли несъм разбрала или ти си бременна?

Grinning
Даже минах половината път.
Вярно е, като казват, колко бързо минават хорските бременности. За мен е вече цяла вечност  Laughing

# 110
Галя, честито бебче   bouquet Много щастие на ви желая!

# 111
...Абе аз ли нещо съм пропуснала или има и други освен Кейси дето си бременеят тихичко newsm78 Mr. Green.... Mr. Green?????

# 112
  • Варна
...Абе аз ли нещо съм пропуснала или има и други освен Кейси дето си бременеят тихичко newsm78 Mr. Green.... Mr. Green?????

Лейди, ако имаш някаква информация тайна- давай я насам Laughing.
И на мен ми се иска да гушкам пак бебе/дори си го сънувам  Crazy/, но ще изчакам малко да порасне Мишката, щото две бебета да гледаш сам не е работа- като навърши три годинки започваме второто Simple Smile.

# 113
  • Sofia
Гале честито!!! Да е жив и здрав, много послушен, много обичан, много усмихнат! Да се възстановяваш бързо и те чакаме отново сред нас.

Деси честита ви абитуриентка!!! Пожелавам и успешно кандидатстване!

Кейси ще чакаме резултатите...

# 114
  • София
Не ги е срам, я да си кажат бързо!

# 115
Не ги е срам, я да си кажат бързо!
Crossing Arms ...хм...тц.тц.тц... Thinking....изплюй камъчето де  Wink

Ами, Кате опитвам се да не клюкарствам Mr. Green, чакам без бой да си признае... Mr. Green Laughing

# 116
  • София
Що ни карате да се чудим, и двете - Лейдито и Мия сте съмнителни нещо Grinning
Без бой да си признавате  Grinning

Приети сме на градина, в понеделник ще се запишем. Все едно съм се дипломирала, така се чувствам след тази истерия с приема в ДГ.

# 117
Честито Галя, да е ти живо и здраво бебето и да не ти създава тревоги.

Аз си признавам без бой, не съм бременна, но нямам нищо против това да се случи скоро.

# 118
  • Sofia
Честит празник на всички дечица!!! Да са живи и здрави, весели и щастливи и да имат дълго и неповторимо детство!!!

Събидихте и моето любопитство. Няма ли да си признаете коя е бременна?  Wink

Гале честито!!! Проблеми ли сте имали с градината?

# 119
Аз знам коя е, защото имам позната от същата тема  Mr. Green Случайно научих вчера  Laughing

За потайната срамежливка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт