Режимите на Ники Китаеца

• 119
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да дам актуална информация за тези режими,които са рекламирани като иновативен метод и обучение за правилно хранене.Всъщност са 5 шаблонни менюта,които в никакъв случай не са персонално изготвени.Струват 200 лв.
Апела ми е -бъдете внимателни на кого се доверявате!
Отслабването не е просто списък с храни и калории. То изисква индивидуален подход, проследяване, адаптация и разбиране.
Вашето тяло заслужава повече от копиран режим, направен „на конвейер“.

# 1
Ами аз не съм съгласна попринцип.
Калорийният дефицит е в корена на абсолютно всички "режими", "диети", "фастингин", "кето" и т.н.
Така, че е напълно безсмилено да се купуват персонализирани хранителни менюта от някакви измислени гурута и фитнес треньорчета. Не си хабете парите, давайки ги по някакви "магически" диети от /в повечето случаи/ необразовани по темата хора, които ползват ChatGPT за да ги съставят.
Ограничавайте храната /калориите/, движете се редовно и няма как да няма ефект.

# 2
  • София
Освен че влязохте специално за да направите антиреклама на Николай Първанов и коментирахте основно цената на режима, а не съдържанието, какво скандално и чак толкова обезпокоителното видяхте в неговата програма?
А тези смели копирайтърски фрази и призиви няма да питам изобщо откъде ги изкопахте.
Кой диетолог или нутриционист предлага индивидуален подход, проследяване, адаптация и разбиране напълно безплатно? Като сипете предупреждения, поне ги подкрепете с имената на тези свестни и добри специалисти, които ще се погрижат за здравето на хората безвъзмездно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт