Коледа 2025

• 88 566
  • 1 441
  •   1
Отговори
# 840
Ааа, не е късно, и аз последвах комшиите Simple Smile, защото видях, че заспивам седнала (предишната нощ работих почти до сутринта), та ще се опитам сега да ги правя, но при всички случаи поне след първо кафе, че кой знае дали няма да им сложа и черен пипер преди него...
За маслените теста, понеже има всякакви видове - и с миксер, и без, преценявам по кое време ги правя и захващам подходящото, но това фъстъченото топче ме замисли как е най-добре да го направя.

# 841
Това са моите сладки тази година . 22 кутии ше отидат при любими хора. Една част ще отнесем на децата ни. Благодаря ви за идеите и напътствията . Справих се с всичко което бях планувала . И макар че видът им не е като за снимка, вкусът им, уверявам ви , е уникален . 

Весело посрещане на празниците , група!

# 842
  • Варна
G..D.., много си скромна. Направо ме срази с тези 22 кутии!
Ето и моята продукция:
Ванилови кравайчета

Кокосови полумесеци, неслепени капучинови елхички, портокалови и канелени меденки

# 843
Момичета, моля, дайте идея за портокалови сладки Simple Smile

# 844
Аз правих тези:
Скрит текст:
Моля, ако някой от вас разпознае рецептата си, да не ми се сърди, ще добавя в поста на кого е. Просто само това съм снимала.

# 845
  • Русе
Линцерите и бисквитките Сахер са готови. Остана утре да ги слепя и украся.

Скрит текст:
Момичета, моля, дайте идея за портокалови сладки Simple Smile

https://ipeychev9.blogspot.com/2018/12/blog-post.html

# 846
  • Euskal Herria
Готова съм с всичко, сега остава само да ги подредя и тогава мога да покажа. Засега целият хол е окупиран с тави със сладки Simple Smile.

# 847
Здравейте, реших да правя Капучиновите звезди в последния момент. Тестото вече е в хладилника да стегне. Имам въпрос С какво мога да заменя Бадемовия марципан, че в наше село от пет Лидъл магазина никъде не е останало, всичко е изкупени и свършило за кратко време.
Дайте идеи. Благодаря предварително.

# 848
  • Euskal Herria
Аз съм слепвала с маслен крем или с ганаш.

# 849
Аз и неслепени ги оставих веднъж (след като не успях да намеря марципан). Пак бяха много вкусни.

# 850
ЕваНиколова, Портокалови бисквитки с парченца шоколад

karmiel, Капучиновите звезди съм слепвала с течен шоколад и с кайсиево сладко. Но, бадемовия марципан си дава съвсем друг вкус.
Вариант е да си направиш сама марципан - Домашен бадемов марципан.

# 851
Благодаря на всички озовали се, ще помисля как да ги следя.

# 852
  • пак на Рив Гош
И аз направих последните сладки: ванилови кравайчета и желирани плодови бонбони, които са популярни във Франция за Коледа (pâte de fruits), малинови и с манго.

Правят ми се и някакви шоколадови, ама се въздържам, че засега имаме сладки работи поне до средата на януари.

# 853
Може ли рецептата за желираните бонбони? Благодаря предварително!

# 854
Аз съм готова с кутиите.Опаковано е всичко и утре отпътува.
Сахерки и джинджифилови меденки

Кисинджър и рохлички

бисквити с портокал и парченца шоколад и бисквити с фъстъчено масло

Спекулос и бисквити с червени боровинки

Кокосови с лайм и линцери с шамфъстък

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 09:20 от dt

Общи условия

Активация на акаунт