VIP Brother 2 - 10

• 47 439
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Гербер, размърдаха се три пъти под юрганя и здравко поиска мокра кърпичка. Може да му е потекъл сопола, може и секс да е било.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 376
Айде стига си ни я навирала тая Христина Stop.
Ще я навирам щото ме кефи.  smile3534

Почна да я плюе като я видя как се държи с мъжа й. Не е почнала още с влизането.
Останалите не ме кефят. Само Христина !!!

Как би постъпила ти  newsm78 незнам ама аз никога не бих го направила ...

А да и доколкото снощи видях думите на Венета поне част от тях за конспирацията ги потвърди Ваня чЕРВЕНКОВА.
Днес може да излъ4ат разговора с Катя.

# 377
  • София
Аз не мога да преценя кой от двамата-Здравко или Христина, ми е по-неприятен.Ама сякаш по-лесно мога да изтърпя мазната мутра на Здравко,отколкото змийските очи на Христина Sick

След снощните номинации на Здравко, Христина ми се вижда като ангелче.

# 378
ГоУеми випове си имаме. Добре че е ВБ, за да станат известни повечето еднодневки. Whistling
Запис така да се каже един вид значи.  Laughing

# 379
Не мога да повярвам колко жал губите по Христинчето,като тя сама се навря там и тя все коментира с Венетка,колко е грозна Деситу,аз ако толкова ревнувах мъжа си,щях да си стана първа приятелка с Деси.
Венетка казвала всичко в очите newsm62...това къде го видяхте newsm78...,че тя само зад гърба им коментираше,кой колко се къпе и да не изброявам колко още глупости каза.

Катето я разбирам защо избухна,Христина и е трън в очите,много дразни,че тя съпруга си дразни,изобщо не знам кой би изтърпял това мрънкало.
До този момент фаворит си остава за мен Деси,като съм убедена,че на финал ще се борят тя и Здравко.

# 380

А да и доколкото снощи видях думите на Венета поне част от тях за конспирацията ги потвърди Ваня чЕРВЕНКОВА.
Днес може да излъ4ат разговора с Катя.
И какво като ги е потвърдила newsm78
А тя Венетка щото не се е уговаряла с никой нали?? Whistling

# 381
  • София
Не съм доволен от анкетата..
Кой е най-големият играч в къщата?
По възраст ли..Ми много ясно,че е Катето..
Къде зачезна снощната анкета,м?

Споко Тони, под "играч" имат предвид стратег или лицимер сигурно. Нашто момче е добричко, та затова изостава в днешната анкета. Grinning

# 382
  • София

Венетка казвала всичко в очите newsm62...това къде го видяхте newsm78...,че тя само зад гърба им коментираше,кой колко се къпе и да не изброявам колко още глупости каза.

И аз снощи я слушам и се опитвам да си спомня колко е директна била в Къщата, обаче все се сещам за това как говори зад гърбе на другите, за да може да задържи хората около нея.

# 383
По добре Здравко да си ходи, а Христина каза че си тръгва с него, тогава да видим защо е в шоуто заради него или за парите. Simple Smile

# 384
Аз пък не мога да разбера какво й е виновна Деси на Христина. Здравко е тоя дето е за бой. Дали ще се заглежда по Деси или ще се възбуди от дупка в оградата е все едно. Нали преди да влезе Христина само го оправдаваше, че той си бил такъв и че му била простила и т.н. Ами като е така, да го остави на мира! Защото самата тя привлича още повече вниманието му в/у Деси (с реплики като "Кажи, че Деси не те кефи!", "Толкова ли си тъп, че да ти харесва?", "Виж я па тая как се е облякла!" и т.н.)
Айде да не забравяме, че когато Петя беше още в Къщата, Христина триеше сол на главата на Здравко, ЗАЩО си говорел с Петя и какво вижда в нея... Stop

Това е шоу, никой няма да право да казва на някой друг как да се облича, къде да седи и с кой да си говори. А Христина прави точно това.

# 385
  • София
Не мога да повярвам колко жал губите по Христинчето,като тя сама се навря там и тя все коментира с Венетка,колко е грозна Деситу,аз ако толкова ревнувах мъжа си,щях да си стана първа приятелка с Деси.

Катето я разбирам защо избухна,Христина и е трън в очите,много дразни,че тя съпруга си дразни,изобщо не знам кой би изтърпял това мрънкало.
До този момент фаворит си остава за мен Деси,като съм убедена,че на финал ще се борят тя и Здравко.

Пепел ти на клавиатурата! Simple Smile

# 386
Айде стига си ни я навирала тая Христина Stop.
Ще я навирам щото ме кефи.  smile3534

Не ми се плези,че ме изпръска с тези плюнки Joy
Ами според мен няма значение дали са се наговаряли или не.Накрая решават зрителите.Ако е харесван даден участник и 100 пъти да го номинират,пак ще остане.Както беше със Здравко в първия брадър.Така,че Венетка от гъза си ги извади тези обвинения.Те нямат никакво значение

# 387
  • София
По добре Здравко да си ходи, а Христина каза че си тръгва с него, тогава да видим защо е в шоуто заради него или за парите. Simple Smile

Мисля че е заради Здравко, въпреки че, както бях писала вече, 100000 лв. са си 100000 лв.

# 388
  • София
Да,Риста е от типа жени ,дето като им кръшне съпружеството ,ходят и се дърпат за косите с девойката, а мъжа ни лук ял....и после пак и пак...

# 389
започнах да се съмнявам дали не прикрива с тази ревност други цели, все пак живеят заедно 6 години

Общи условия

Активация на акаунт