VIP Brother 2 - 10

• 47 396
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 360
Венетка продължава с ударите под кръста извън къщата. Говорила била с Катето, тя си признала, че изневерявала на мъжа си и мислела за развод.

Ей, тая спирачки няма-кво я засяга живота на другите-да погледне себе си-от злоба  мръвка неможе да върже...

Цитат
Уфф,тая Христина да си хваща детето и да се омита от там
В петък ще си хване пътя, ама до тагава ще търпим Пеня....

# 361
Четох в един бледожълт вестник, че христинината свекърва и майка на здравко хич не обичала снахата. Христина затова го съдрала от секс пред цялата държава, за да отмъсти.

hahaha Направо го разпори. Като шаран на Никулден.

# 362
Добре де,някой спомена,че детето било без бюджет? newsm78Това означава ли ,че то яде каквото има там? #Crazy
Пак питам newsm78

Няма отделен бюджет, сутринта закусва попара в 11.30.

А до 11:30 ч. какво яде?
Или спи дотогава?

пие АМ Peace

# 363
За Ристина по-важно е да е до гъза на съпруга си.Нали така беше казала:Аз няма да съм все до тебе ,за да те пазя Sick.А детето,много важно,че няма какво да яде.И това ми било майка.Нейните интереси са преди интересите на детето

# 364
  • София
Да,няма грозни жена в къщата.Дори и Ицето не ми е грозна.Малко безлична,но не е грозна.Виж,тях двете с Венета друго ги грози-злобата към всичко,което не им изнася Mr. Green

# 365
  • София
В петък ще си хване пътя, ама до тага ще търпим Пеня....

Мислиш ли? Да не излезне мъжът й, че май повече хора за него ще гласуват с това поведение и отношение към жена си? Все пак тя в момента е в ролята на жертвата, негова жертва.

# 366
Четох в един бледожълт вестник, че христинината свекърва и майка на здравко хич не обичала снахата. Христина затова го съдрала от секс пред цялата държава, за да отмъсти.

А аз четох, че майка и била възмутена от поведението и и била нон стоп на Лексотани.....

# 367
  • София

Това сериозно ли?!
Не го гледам много често.

# 368
Ами той е към края вече.На края винаги е скучно Tired

# 369
  • Sofia
По-добре Христина да изезе, защото ако остане сама там ще я разкъсат. То не , че мъжа и я защитава сега. ега ти мъжа, ужас нямам думи за това мекотело, амеба, чехълче ...

# 370
Добре де,някой спомена,че детето било без бюджет? newsm78Това означава ли ,че то яде каквото има там? #Crazy
Пак питам newsm78

Няма отделен бюджет, сутринта закусва попара в 11.30.

А до 11:30 ч. какво яде?
Или спи дотогава?

пие АМ Peace
Аз видях, че кисело мляко пие...

# 371
  • София
Аз не мога да преценя кой от двамата-Здравко или Христина, ми е по-неприятен.Ама сякаш по-лесно мога да изтърпя мазната мутра на Здравко,отколкото змийските очи на Христина Sick

# 372

Ами тя сигурно и от майка му го ревнува.Кой знае как му пили на главата и за нея ooooh!

# 373
Гербер, размърдаха се три пъти под юрганя и здравко поиска мокра кърпичка. Може да му е потекъл сопола, може и секс да е било.

# 374
  • София
Браво,мами. smile3501 Човек да не излезе за малко.От 2 часа  чета какво сте писали.Много ме е яд,че не можах да гледам Венка при Коритаров.Ама с Лора я гледах - колко нерви потроших аз си знам.През цялото време се опитвах да се включа,обаче само заето - въртяла съм повече от 20 пъти.Не знам как се обадиха само 2 баби,които много я харесват.Накрая,когато се разплака щях да изям телефона,ама пак беше заето.Единствената ми надежда е че тя  ще разбере за "всенародната любов" и за "високия" си рейтинг и тогава мога малко и да се успокоя.

Общи условия

Активация на акаунт