VIP Brother 2 - 10

• 47 375
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 345
Добре де,някой спомена,че детето било без бюджет? newsm78Това означава ли ,че то яде каквото има там? #Crazy

da,за детето няма бюджет, то е от общия.
затова първо отделят за него, когато майка му си събере главата от какво точно има нужда, след като заяви няколко кутии цигари първо.

# 346
И аз мисля, че всички жени в къщата се отнасяха чудесно с нея, а тя с какво отговори. До някъде оправдавам реакцията на Катя въпреки, че беше малко пресилена, но така е чувствала така е реагирала.

# 347
А за Деси Слава що да не злослови. Два пъти женена / нищо против по принцип / единия й брак изтрая 6 месеца май беше ... За другия разправяха как я биел мъжа й ... и как тя пак беше жертва .

Тя не коментираше браковете й, а в прав текст разправяше, че била грозна. Много е смешно това, точно Пена, с перманентна физиономия на засмукала лимонт, да обяснява че деси била грозна.

Аз ако кажа че анджелина джоли е грозна, около 50 000 потребителки ще ми кажат - ууу, я се виж пък ти в огледалото. И няма да са далеч от истината.

# 348
  • Sofia
Че Десислава красива ли е? Селска мома, прегърбенка , ама с големи любеници

# 349

А Пена красива ли е, че ми се отваря?  Laughing

# 350
Малко или много ги познава тия останали всички жени. От списания от вестници от телевизия . Катето Евро доколкото си спомням един път не я нападна .. напротив каза й че я уважава като име и като талант. А за Деси Слава що да не злослови. Два пъти женена / нищо против по принцип / единия й брак изтрая 6 месеца май беше ... За другия разправяха как я биел мъжа й ... и как тя пак беше жертва . Нищо против ама все едно гледам Христина само че Здравко още не е почнал да я бие може би му трябва още половин година Simple Smile и тая жена дето живота трябва да я е научил на нещо хич никой няма в тиквата . То повече от 30 мин не ти трябват за да го разбереш.
Доколкото знам никой не й остана длъжен другите я плюеха също така зобно и настървено.
Аз не съм видяла Десислава да я коментира зад гърба и.А тя очите и извади.Айде стига си ни я навирала тая Христина Stop.От самолет си личи ,че всичко е завист и злоба в нея.Ако съм на Деси на мястото и усетя ,че някой ме презира,аз също ще правя напук на нея.Да си изцъкли жабешкия поглед още повече #Crazy

# 351
  • София
Уфф,тая Христина да си хваща детето и да се омита от там,че вече не ми се гледа,само като си помисля за нея Sick
Досега никой друг,от никой сезон на Биг Брадър,не ме е дразнил толкова много.Щом чак ми се дописа тук hahaha
Не ме интересува дали е тъпа,дали е грозна,или мазохистка.Но да се излагаш така пред цяла България и детето си да подлагаш на това NaughtyТо не беше ревност,не беше чудо.За мен тя не е добре-болезнено се е вкопчила в Здравко и с цената на всичко иска да го има само за себе си.Да,ама не.Този мазен лилипут/сори,ама ми е адски неприятен/сам си каза:"Където е текло,пак ще тече".Има да се въргаля с мацките по хотелите в Приморско:sick:
Всичко мога да приема,но не и тази нейна пренебрежителна физиономия.Всички са по-нисши от нея.Че какви са те.Никакви.А тя,примадоната,е-най-великата,с гордата титла-Здравковица Sick

Харесвам Деската,и Катето,и Маги.Клюкарстават.Че какво лошо има.Венета си заслужи всяка една дума Peace.
За Тишо и Здравко не искам да коментирам.И двамата са като плужеци-малко ги гледахме толкова време,че сега да ни ги натресат пак.Бляяя Sick.

Калин е пич.Смехът му е убийствен Joy Joy Joy
Китаеца ми е безразличен.Нищо интересно няма в него Thinking

И още исках да поплюя,но вече не ми се пише Crazy.
Откакто ви чета,съм изцяло съгласна с мненията на Буболина.Еййй,все едно гледам написани моите коментари по адрес на "ВИП"-овете Joy Joy Joy

# 352
Не съм доволен от анкетата..
Кой е най-големият играч в къщата?
По възраст ли..Ми много ясно,че е Катето..
Къде зачезна снощната анкета,м?

# 353
Виждала съм как Деси е плакала за детето си вътре в Къщата, много пъти с Маги и с Христина са си говорели за децата, разправяли са си истории и т.н. Пак казвам - когато Христина влезе, всички подходиха добронамерено към нея, стараеха се да я приобщят. А тя какво направи? Почна да ги плюе по ред на номерата заедно с кумата...Не й прави чест.

Глупаво е да обсъждаме кой е красив и кой грозен - това е въпрос на лични виждания и предпочитания. На мен Деси ми е чаровна и много симпатична. Маги за мен е страшно красива жена, а Христина не мога да я нарека грозна в никакъв случай - просто отрицателните емоции, които изпитва и цялото злословене й се отразяват на физиономията (както беше и с Венета).

# 354
  • Sofia
И двете не са красиви и двете имат селски вид. Маги по на градска го докарва

# 355
  • На морето!
и ходи като борче на селски събор.Толкова много е работено по нея,но пак си е киликандзер-грам грация няма,само заучени чупки докато пее и това е!

# 356
Точно снощи се загледах във фейса и. Ми не е красавица, но русите барбени коси, големите , кво големи, огромни цици и дупара и всичко това с доста добър грим естествено, че я правят секси кака.

# 357
mai skoro 6te e sku4no vuv vip-a

# 358
  • София
Добре де,някой спомена,че детето било без бюджет? newsm78Това означава ли ,че то яде каквото има там? #Crazy
Пак питам newsm78

Няма отделен бюджет, сутринта закусва попара в 11.30.

А до 11:30 ч. какво яде?
Или спи дотогава?

# 359
Не съм доволен от анкетата..
Кой е най-големият играч в къщата?
По възраст ли..Ми много ясно,че е Катето..
Къде зачезна снощната анкета,м?

Ти кво прайш тука бе BG-татко Joy

Общи условия

Активация на акаунт