VIP Brother 2 - 10

• 47 370
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 330
По-прост човек от Здравко няма. Как можа да номинира жена си  Shocked
Това съм го пропуснала. Верно ли???? Rolling Eyes
Какви му бяха мотивите?
Мотивът-да разберя и тя какво е да си но номинации  #Crazy
Но аз се чудя , дали целта му не е била да я изкара на номинации и да я изгонят зритилите, че спокойно да подиша без нея в къщата....

# 331
"Китаеца чистосърдечно признава пред Тихомир, че не харесва Венета, но неведнъж се е опитвал да я разбере. Ники не може да приеме твърде скандалното поведение на Десислава и добавя, че ако е на мястото на сина й, не би се чувствал добре да гледа майка си как танцува еротичен танц върху масата." ooooh!
Гледай го ти моралиста, колко бързо забрави, че е "женен" за мъж.  hahaha

# 332
  • София
По-прост човек от Здравко няма. Как можа да номинира жена си  Shocked
Съгласна съм-ама кой какъвто е с такъв се събира...не ми побира ума като го знае, че неможе да си дъжи питона в гащите пак се омъжи за него....явно и харесва да и изневеряват...
А възможно ли е това тяхното да е стратегия, подобно на Миро и Елена. Само че тия сегашните се женят, взимат парите и след ВИП Брадър се разделят.

# 333
Деси Слава - красива ?  newsm78  Има хубав бюст - Евала на хирурзите  smile3501
Иначе Здравко правилно и каза , че не е могъл да я познае като я е видял без грим. Чаровна е да ама простее ...даже и в чара си някак . прекалено много разчита на разголването за да се чуства секси ... Т.е. ако не се виждат циците напред се чуства примерно .. като Христина .  newsm78 Има къде къде по хубави съфорумки от нея ... и 100 % не се слагате на чужди мъже за да се чуствате секси нали ? Или пък да сте толкова прости че друг да насочва задника ви към кой да гледа  Mr. Green

Никой неможе да диктува на сърцето си моми4ета . Христина ми е земна ... Бори се за Здравко знае го що за стока е и знае че и Деси Слава го знае ... И знае че Деси Слава го прави за да я нерви нея не го прави за да и вземе мъжа ... затова и не обвинява Здравко а Деса. Знае си стоката и знае целта на Деса и затова напада нея а не мъжа си. Едно време викахте за Виолета Здравкова която беше доло горе Здравко ама женски пол, че ако си гледала детето сте щели да й дадете парите т.е.  да гласуваме всички за нея за да спе4ели , а сега най - после виждаме една млада майка която се грижи за детето си и сега ще я гоним щото обича неподходящия и го ревнува  newsm78
Деси Слава един път не я видях да се натъжи за нейното дете , ама какво да се натъжава като то детето е свикнало без нея.

Катерина Евро ми опротивя мнооооооооого. То не бяха пиеси то не бе чудо. Сплетните й са доста по големи от Венетините .
Никакъв лидер не е. Лидера е Маги Желязкова ама тя толкова умело ги подковава всички че те си мислят че е тяхна идеята Simple Smile или на Катерина.

Магдалена ми стана противна съвсем в4ера като обсъждаха що си била отрязала косата за да прави кефа на Тишо . тя ако била мъжа й нямало да гледа и толкова . Проста патка надута дето ако расъждава така и за мъжа си незнам как я трае. Трябва да е страшно добра в леглото щото по характер определено не е на ниво.

# 334
Венета никога не съм я харесвала, още от миналия ББ ми се виждаше злобна. Но след предаването от тази сутрин съм на мнение, че е изключително честна! Може да има злобни коментари, но не лъже и не интигантства, има реален поглед върху нещата, знае доста  неизвестни за нас факти за вип- овете и това оправдава донякъде отношението й към тях.
Катето много ми падна в очите -  как така за броени дни стана най- добра приятелка на Азис, на Деси... много пресилено ме се вижда това. Прекалено много емоции - преиграва яко! Състарена, погрозняла, а се има за красавица... Прави ми впечатление, че все цапва Деси по дупето, да няма други сексуални наклонности  Joy
Христина ми е фаворит! Не е случила на мъж милата, ама какво да се прави. Много е търпелива с детето, грижовна!
Всички се изредиха да я номинират за това, че  била влязла с детето, въпреки че тя си го гледа, не им е в тежест на тях. Ако беше "добра" майка като Виолета Здравкова, дето не искаше да си погледне детето - бедна ми е фантазията колко повече щяха да я чернят!
По т. 1 и 2 нямам какво повече да добавя, това е и моето мнение. Венета може да е всякаква, но звучи логично и определено това което казва е истина. Катето Евро не я харесвах още в началото като влезе в къщата, но сега вече направо ме отврати. Тази сценка дето я разигра снощи толкова ме възмути. Пък не е и добра актриса да му се невиди. Толкова е изкуствена.  ooooh!
За Христина имам малко резерви - чуствата ми са противоречиви. Това което казваш - че е добра майка - така е, но нещо в поведението и хич, ама хич не ми допада.
Peace

# 335
Изпуснах ви края! Може ли да повторите, ако сте го коментирали, Ристена-Пена три ли сол на здравковата тиква от снощи насам заради номинациите. Коментирала ли е с Катя нещо?

# 336
Забелязвате ли, че без Венета сега всички си говорят и общуват? Само Христина се цепи от колектива.
Христина просто не е за там и отдавна трябваше да си е у дома.Една "добра майка" според някои от вас,няма да си държи детето и ден в тази къща.Ама тя да е там,да пази безценния й Здравка.Мноооого тъпо парче,и мноооого злобно.Никакво съжаление не буди у мен.Здравко е по-скоро за съжалени,че яко си го вкара за цял живот.Ама пада му се и на него де,щото нали беше много отворен,голям коцкар,та от всичко дето е минало през него,най-"хубавата" избра.

# 337
Аз мисля че Христина е не е кофти жена,но си е насочила енергията да променя Здравко.Той си е такъв и така ще си остане.Такива коцкари като него  дори и когато остареят и не могат да го вдигат пак се заглеждат по жени вари ги печи ги такива са.Вместо да бъде ВОЙН за любовта си тя трябва да му се покаже като ЖЕНА,като по слабия пол а не да се състезава с него.Затова той се заглежда по Деси.Трябва да му покаже че има нужда от него а не колко е оправна и бойна /това само забавлява Здравко/Аз познавам много жени които се бият в гърдите че могат да се справят със всичко а после ревът че няма кой да им помага.Мъжът е като теракота както си го наредиш така ще ходиш по него. Wink

# 338
Според мен Здравко никога нямаше да се ожени за Христина, ако не му беше казала в биг брадър, че е бременна той не я признава за жена аз поне не съм видяла такова държание. А вие как бихте коментирали държанието на Христина в къщата влиза и от първия ден започва да злослови зад гърба на всички жени с кумата си. Според мен Христина е доста глуповата и Венетка я употреби.

# 339
Добре де,някой спомена,че детето било без бюджет? newsm78Това означава ли ,че то яде каквото има там? #Crazy

# 340
Забелязвате ли, че без Венета сега всички си говорят и общуват? Само Христина се цепи от колектива.
Христина просто не е за там и отдавна трябваше да си е у дома.Една "добра майка" според някои от вас,няма да си държи детето и ден в тази къща.Ама тя да е там,да пази безценния й Здравка.Мноооого тъпо парче,и мноооого злобно.Никакво съжаление не буди у мен.Здравко е по-скоро за съжалени,че яко си го вкара за цял живот.Ама пада му се и на него де,щото нали беше много отворен,голям коцкар,та от всичко дето е минало през него,най-"хубавата" избра.

Аз си мисля, че тя дори не е там за да пази Здравко. Просто много си повярва че е голям вип заради прословутите си реплики "от теб, василев" и се чувства точно на място насред випаджиите. Бойко я венча, Вейнета й е кума, мъжът й има яхта (ххахаха) и тъ нъ.

# 341
Добре де,някой спомена,че детето било без бюджет? newsm78Това означава ли ,че то яде каквото има там? #Crazy
Пак питам newsm78

# 342
Малко или много ги познава тия останали всички жени. От списания от вестници от телевизия . Катето Евро доколкото си спомням един път не я нападна .. напротив каза й че я уважава като име и като талант. А за Деси Слава що да не злослови. Два пъти женена / нищо против по принцип / единия й брак изтрая 6 месеца май беше ... За другия разправяха как я биел мъжа й ... и как тя пак беше жертва . Нищо против ама все едно гледам Христина само че Здравко още не е почнал да я бие може би му трябва още половин година Simple Smile и тая жена дето живота трябва да я е научил на нещо хич никой няма в тиквата . То повече от 30 мин не ти трябват за да го разбереш.
Доколкото знам никой не й остана длъжен другите я плюеха също така зобно и настървено.

# 343
Пак питам newsm78

Няма отделен бюджет, сутринта закусва попара в 11.30.

# 344
  • Paris
Венетка продължава с ударите под кръста извън къщата. Говорила била с Катето, тя си признала, че изневерявала на мъжа си и мислела за развод.

Общи условия

Активация на акаунт