VIP Brother 2 - 10

• 47 365
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 285
Не знам в предния брадър дали е имало такава активност във форума, но сега направо гъмжи...явно са си свършили много добре работата продуцентите. Интересно е, има интрига, експериментът работи. Постоянно се коментира тук, че Христина и Здравко не били ВИП. Ами мисля, че това е идеята – да вкарат и обикновени хора, като Здравко все пак е спечелил не малко смс в своя полза, не може да се каже, че е тотално неизвестен. Христина си е средно статистическа, но не форумка според определението Grinning. Според мен се държа достойно на номинациите – е, голямата слабост й е ревността...това е май диагноза при нея...
Експеримент е – нека да се види как се отнасят така наречените звезди към обикновените хора, на чиято подкрепа и одобрение те уж много държат. И от тази гледна точка Катето се изложи – не можа да понесе, че някой може да не я харесва достатъчно и да не й се възхищава...”Тя ще ме номинира мене...само на картичка ме е гледала..и т.н.” А уж защитаваше Десислава.
Последната според мен е наистина добричка и естествена, там не съм усетила да има подлост, злоба и агресия. А ако си спомняте, Катето я надупи пред Здравко. И цялата ситуация можеше да се възприеме с чувство за хумор, но Христина не можа..нямаше как, за нея е твърде болезнено. Тя няма доверие на мъжа си..Не си пасват двамата, на моменти пък съжалявам него, да се обяснява къде ходил да пикае, къде гледал и т.н., Мисля, че и той не е злобен, нито завистлив.
Калин ми е фаворитът, завиждам му за способността да не влиза в интригите и да запазва неутралност, да лавира между двата лагера, без да лицемерничи – те нямат абсолютно за какво да се хванат, за да го обсъждат..Много ме кефи. И изобщо според мен това издание е най-интересното...

# 286
  • при Arctic Monkeys
И другото любимо ми е от "Дами канят" как гонеше Стефан Данаилов да му дава череши: "Екимеее!"
ами това: `аз съм Теменугова, по баща` - от `Вчера`. култ просто...
Еврото ми беше смпатична до влизането, образът й беше на купонджийка и широкоскроена личност. и въпреки това, който ми разправя, че може да се мери с една Цветана Манева или Искра Радева, че дори и Аня Пенчева, айде, мол ви се...

ма не е това номера - ти мислиш, че най-великите ли са се събрали там  newsm78
не, казвам го по повод на други изказвания, прочети по-напред

# 287
Ами в този Клюкарник непрекъснато! А навън , само седнете някъде и послушайте какво се говори на съседната маса! То като се почне за този, за онзи/ама не за публични личности/, а за разни техни си познати!!!! ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ЧЕРТА!!! Ние никога не хвалим, а само плюем!! newsm78

мисля, че си афектирана и нещо не преценяваш нещата трезво. Stop
кой е казал нещо лош за маги, за калин... за китаеца.
аз мисля, че тук правилно преценяваме кой какъв е в тази къща - хората не си затварят очите нито за венета, нито за катя., нали?

и защо да говорим една против друга тук? къде го видя това?
да си ме чула да ти казвам, че ... аватара ти е безумен и не ти подхожда?

не, това е Клюкарник - клюки и обсъждания за трети лица
Ако не ти се клюкарства тук - не влизай, не чети, бъди над тези неща.

а темата е да  обсъждаме едно ШОУ! Една игра, на която това й е есенцията - да се видят и разнищят отношенията.
ако ти се струва клюкарска и лоша - не я гледаш, пускаш си класссик ФМ и живееш спокойно.

но не може и кино и сладолед  Wink

newsm10

# 288
Деси - много е благородна и това ми харесва в нея, един път не видях самочувствие или надуване, за разлика от Ристе, която е точно като мегданска клюкарка, не виждаща повече от носа си.
Как въобще и мина през акъла да пита мъжът си дали Деси е по - хубава, та разликата е от небето до земята.
Калин ме кефи, той е един от фаворитите ми за наградата Peace
и аз така мисля Peace

# 289
Не одобрявам държанието на Катето, но пък го разбирам. И аз да съм затворена в една къща толкова време без да мога да правя нищо, да съм принудена да търпя хора, които не харесвам и аз бих издивяла накрая.
На Христина не й е там мястото, от самото начало го казах. Ако концепцията на предаването е била да се смесват обикновени хора с ВИП-ове, да бяха направили кастинг за обикновени хора. Предаването е обявено като ВИП - т.е. е за хора, които са известни в БГ медийното пространство, които хората искат да видят вътре. И изведнъж от СИА ни трясват един Здравко, който няма какво да разкаже освен за похожденията му из селските дискотеки. Който няма какво друго да ни покаже освен да се изпърди на микрофона. И не стига това, но и жената и детето се довлякоха. О,чудо - изстрадалата Христина прощава на Гларуса и приема предложението му за женитба! Каква изненада, направо да се просълзиш от умиление...Нищо, че роклята с 500 камъни Сваровски е приготвена още преди булката да каже "да"... Та, да и аз бих се издразнила. Данов пръв се издразни и си каза защо излиза, че не иска да го правят а малоумен вътре.  А Христина да е мислила къде влиза. Толкова ли не може да се сети, че не само за хората вътре, но и за зрителите цялата й семейна драма изглежда като второкласна сапунена опера и, че хората (и вътре и вън) ще почнат да й се дразнят, защото всичко изглежда нагласено. Трябвало е да си даде сметка за евентуалните негативи, които може да понесе. Не е ли гледала 1вият сезон на ВБ, където Виолета отнесе достатъчно помия заради вкарването на щерка си вътре? Не може ли да зацепи, че не бива нон-стоп да дудне и да плюе по хората в Къщата? Защото, ако тя е случайно вътре (имаща нещастието да е залепена за приморския гларус), то останалите са вътре заради свои постижения, заради това, което правят в истинския, реалния живот.
А тя какво прави? Ходи по гайдата на един селски бек и позволява да бъде унижавана както навън, така и вътре в Къщата...
И това е съзнателен избор. Ожени се в Къщата - ок, да е жива и здрава. Но да беше излязла с детето, както беше решила. Видя, че няма да отпуснат отделен бюджет за нуждите на Яница, но пак се натиска да е вътре. Защо? Защо сама избира да бъде унижавана и плюта? Всеки с малко повече акъл би предвидил какво го чака в тази обстановка, с тези хора. Защото мястото й не е там. Не е такъв форматът просто. И е нормално по-известните от нея да се дразнят. Още повече, че в началото подходиха към нея с добро. Опитаха се да я приобщят. Но тя тичкаше подир кумата и й се връзваше на приказките - как имала супер голям шанс да спечели, как Деси си умира да бройка Здравко, как никой от Вип-овете не струвал, как тя и Здравко били най-истинските и най-достойните. И Христина се поддаде, започна да си вярва, да говори зад гърба на хора, които до вчера са подхождали с добро към нея, правели са й купона и т.н. Е, как се очаква останалите да реагират?
Десислава като е влизала в Къщата откъде да знае, че ще трябва да се съобразява с истерична булка, която ревнува мъжа си-коцкар от всичко дето мърда? Да ходи с расо ли? И как пък разбрахте, че нарочно чупела стойки на Здравко? Само от коментарите на Венета, от филмите, в които сама Христина се вкарва и само тя си вярва.
Да, Евро прекали, ок не споря. Но и Христина доказа за пореден път, че е тъпа. Ако не беше, нямаше да остане и минута повече в тази обстановка. Щеше да си вземе детето и беж да я няма. Ама как ще си остави мъжа...И в това разсъждение пак не блести с особена интелектуалност. ВП свършва на 23ти, но почва летния сезон, курортистките идват - то полякини, рускини...Къде ще го държи Здравко тогава? Още много мога да говоря за Христина, ама за какво? То мисля, че се вижда за какво става дума...Не й е там мястото, беше го осъзнала по едно време, но после стана алчна и остана. Нищо, че няма бюджет за детето...

# 290
  • Въпрос на гледна точка...
Айде и аз да се изходя Laughing:

1. Баба Кейта -  Sick, причините са ясни.
2.Дукеса Силиконеса Деса - Има си пари, талант, слава, но и куца с мъжете Thinking Що пък другите да имат семейство?
Само ми е чудно, ако в къщата беше мъжът на дийййй Магдалена, дали щеше и в неговата мутра да си вре задника?
3.Диййййй Маги - ма много говори тази жена бе.  Или вкъщи прекалено мълчи, или логореята нещо, незнам Thinking
4.Калинко - мдааа, доста обективен ГО ИГРАЕ, а всъщност....?
5.Китайчето и Тишо - не ги забелязвам някак си.
6. Мравко ми е под всякаква критика, ужас. Това ако ми е в къщатане ми се мисли просто. Ми да си щъка и джидка, ама имам чувството, че се гордее с това и никак, ама никак не му е до това как го приема Христина #Crazy
7Христина, Пена, Риста, както искате така я наричайте. Мисля , че тя е в най-неизгодна позиция в тази къща.Чесно да ви кажа, искам тя да вземе парите и да натрие мутрата на мъж си директно в мравуняка Twisted Evil

# 291
  • София
7Христина, Пена, Риста, както искате така я наричайте. Мисля , че тя е в най-неизгодна позиция в тази къща.Чесно да ви кажа, искам тя да вземе парите и да натрие мутрата на мъж си директно в мравуняка Twisted Evil

Да, ама дори и да вземе парите, няма да натрие мутрата на когото и да било. Парите пак ще отидат при Здравко. Аз бих дала наградата на Калин- не знам какво е материалното му състояние, но поне ще инвестира парите в качествена музика, според мен. А дори и неутралитета му да е стратегия, макар че не мисля- одобрявам подобна стратегия.

# 292
  • София
Няма ли кой да каже какво става в къщата все пак? Изобщо говорят ли си Катето и Пенъо?

# 293
  • София
Маги от 2-3 месеца води едно предаване в  "Здраве"-голямата журналистка/кога стана калайджия, кога й почерня гъ.../!!Голям ВИП , голямо нещо!!! Joy
   като и гледам красотата май и титлата мис си я е купила newsm78

# 294
  • София
Катето готви с Тишо, сега сядат на масата, Катето каза на Китайче да викнат всички и така, идилия.... Peace

# 295
  • Sofia
 Laughing не ще падна Joy hahaha

Айде и аз да се изходя Laughing:

Баба Кейта,Дукеса Силиконеса Деса,Диййййй Маги , Мравко, Христина, Пена, Риста

# 296
Деси - много е благородна и това ми харесва в нея, един път не видях самочувствие или надуване, за разлика от Ристе, която е точно като мегданска клюкарка, не виждаща повече от носа си.
Как въобще и мина през акъла да пита мъжът си дали Деси е по - хубава, та разликата е от небето до земята.
Калин ме кефи, той е един от фаворитите ми за наградата Peace
и аз така мисля Peace
Подкрепям  Peace

# 297
Lennie............харесва ми подписа ти Wink

благодаря, сопранов ми го подари Laughing

А смеха на Калинко като  ринг тон подари ли ти?

# 298
  • Бургас
Така За Деси Слава - определение " Напомпана кукла барби подходяща за мъжките фантазии ама в невъзможност да задържи мъж до себе си явно е прекалено надарена интелектуално и никой не й пасва "
Каката - " бабка мислеща 4е е на 30 . Вулгарна и превзета на моменти  не по малка клюкарка от всички останали.
Здравко - мамино детенце ... дето мисли 4е е голям плейбой ... Неможещ да уважава жена си ... Чуждите умее да ухажва и уважава но своята тя му е вързана за какво му е да я брани и защитава. Селски Бек.
Калин - някак ми е прозра4ен ... тихичък ама от опит знам че тихите води са най - опасни Simple Smile
Китаеца - дребнее ми. Някакви дребни стратегии един голям театър с Азис и толкова никъде ми го няма човека Николай.
Маги ми е зла душица змия е плюе Венета ама поне последната й каза какво мисли в очите , а то голямо плюене .. добре че беше Венета да й говорят зад гърба иначе щяха да умрат от скука

Безкрайно точно според мен  PeaceНяма какво повече да добавя!
smile3532 абсолютно!!

# 299
Венета никога не съм я харесвала, още от миналия ББ ми се виждаше злобна. Но след предаването от тази сутрин съм на мнение, че е изключително честна! Може да има злобни коментари, но не лъже и не интигантства, има реален поглед върху нещата, знае доста  неизвестни за нас факти за вип- овете и това оправдава донякъде отношението й към тях.
Катето много ми падна в очите -  как така за броени дни стана най- добра приятелка на Азис, на Деси... много пресилено ме се вижда това. Прекалено много емоции - преиграва яко! Състарена, погрозняла, а се има за красавица... Прави ми впечатление, че все цапва Деси по дупето, да няма други сексуални наклонности  Joy
Христина ми е фаворит! Не е случила на мъж милата, ама какво да се прави. Много е търпелива с детето, грижовна!
Всички се изредиха да я номинират за това, че  била влязла с детето, въпреки че тя си го гледа, не им е в тежест на тях. Ако беше "добра" майка като Виолета Здравкова, дето не искаше да си погледне детето - бедна ми е фантазията колко повече щяха да я чернят!

Общи условия

Активация на акаунт