VIP Brother 2 - 10

• 47 359
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Хайде пак тактиката на съжалението проработи  Simple Smile Както и при онзи ревливия от ББ 2.
 Номер едно е Риста, щото мъжът и не спира да я мачка а тя не спира да го търпи...Ей на това му се викат лични качества Laughing

# 301
Lennie............харесва ми подписа ти Wink

благодаря, сопранов ми го подари Laughing

А смеха на Калинко като  ринг тон подари ли ти?

кажи че ти го е подарил и ще ревнувам, като христина на вечеринка с деси и здравко.

# 302
  • София
Не мога да повярвам колко съжаление буди у вас Христина. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Сама си е избирала Здравко, да си го търпи. Или да го зареже. Но тя изглежда е точно толкова глупава, колкото я мисля. Не бил виновен той, че й изневерява... Да бе, баба ми е виновна.

А колкото до това, че Евро я е нарекла "селянка", мисля, че отдавна на всички нас ни е ясно, че "селянин" не е само географско понятие. Няма значение къде си роден, къде си израсъл. На жълтите павета е пълно с такива...

И не е истина каква комплексарка е... Огледалце, огледалце, аз по-хубава ли съм от Десислава???

Кайли Миноуг също ходи винаги полугола пък още не съм чула някой да я нарича "чалгаджийка"... Десислава си изкарва хляба като се разхожда полугола вс пак. Какво значение има дали е в някоя дискотека или в спалнята на Вип Брадър?

# 303
  • Sofia
Мен ме е жал за Христина. Това момиче е изтъкано от нерви, тя е пълен мазохист , на нея и е много ясно, че Здравко е боклук, но  се опитва по някакъв изкуствен начин да създаде семейство и детето и да има баща. За Здравко нямам думи чудя се изобщо коя жена би си легнала с него много е гнусен, противен абе ужасен е  Sick

# 304
  • София
Венета никога не съм я харесвала, още от миналия ББ ми се виждаше злобна. Но след предаването от тази сутрин съм на мнение, че е изключително честна! Може да има злобни коментари, но не лъже и не интигантства, има реален поглед върху нещата, знае доста  неизвестни за нас факти за вип- овете и това оправдава донякъде отношението й към тях.
Катето много ми падна в очите -  как така за броени дни стана най- добра приятелка на Азис, на Деси... много пресилено ме се вижда това. Прекалено много емоции - преиграва яко! Състарена, погрозняла, а се има за красавица... Прави ми впечатление, че все цапва Деси по дупето, да няма други сексуални наклонности  Joy
Христина ми е фаворит! Не е случила на мъж милата, ама какво да се прави. Много е търпелива с детето, грижовна!
Всички се изредиха да я номинират за това, че  била влязла с детето, въпреки че тя си го гледа, не им е в тежест на тях. Ако беше "добра" майка като Виолета Здравкова, дето не искаше да си погледне детето - бедна ми е фантазията колко повече щяха да я чернят!
По т. 1 и 2 нямам какво повече да добавя, това е и моето мнение. Венета може да е всякаква, но звучи логично и определено това което казва е истина. Катето Евро не я харесвах още в началото като влезе в къщата, но сега вече направо ме отврати. Тази сценка дето я разигра снощи толкова ме възмути. Пък не е и добра актриса да му се невиди. Толкова е изкуствена.  ooooh!
За Христина имам малко резерви - чуствата ми са противоречиви. Това което казваш - че е добра майка - така е, но нещо в поведението и хич, ама хич не ми допада.

# 305
В момента обядват и камерата следи Здравко и Христина, които дума не си обелват, а тя изглежда доста умислена и тъжна...рее се някак. Здравко маа пържолите и хич не му дреме...

# 306
eh... горката Христина...
запис

# 307
  • София
Не мога да повярвам колко съжаление буди у вас Христина. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Сама си е избирала Здравко, да си го търпи. Или да го зареже. Но тя изглежда е точно толкова глупава, колкото я мисля. Не бил виновен той, че й изневерява... Да бе, баба ми е виновна.

А колкото до това, че Евро я е нарекла "селянка", мисля, че отдавна на всички нас ни е ясно, че "селянин" не е само географско понятие. Няма значение къде си роден, къде си израсъл. На жълтите павета е пълно с такива...

И не е истина каква комплексарка е... Огледалце, огледалце, аз по-хубава ли съм от Десислава???

Кайли Миноуг също ходи винаги полугола пък още не съм чула някой да я нарича "чалгаджийка"... Десислава си изкарва хляба като се разхожда полугола вс пак. Какво значение има дали е в някоя дискотека или в спалнята на Вип Брадър?

Peace

# 308
Мен ме е жал за Христина. Това момиче е изтъкано от нерви, тя е пълен мазохист , на нея и е много ясно, че Здравко е боклук, но  се опитва по някакъв изкуствен начин да създаде семейство и детето и да има баща. За Здравко нямам думи чудя се изобщо коя жена би си легнала с него много е гнусен, противен абе ужасен е  Sick

христина отчаяно се опитва да има семейство с този човек.
като се прибави, че тя не знае какво да го прави, освен да го ревнува...
аз веднъж не съм ги видяла да седнат и нещо да си говорят, а не да бистрят отношения.
за мен тя е типичен пример на момиче, което се стреми да се омъжи
'подходящо' и сега, като го е направила не знае какво да прави.

а той винаги се е държал с нея, като с парцал. ако си спомняте, когато тя му каза 'бременна съм' , той отговори " От КОЙ!?" , а тя " От теб, Василев, от теб". Това никога няма да го забравя, защото аз лично бих го приела, като обида.
да се изтъпанча пред камерите да му кажа, че съм бременна, а той да ме пита 'от кого!"  Cry

100 пъти й показа, каза, доказа, че не я уважава.
но от др. страна той никоя жена не може да уважава, защото е пълен сексист.

а като майка момичето прави, каквото може - млада е, това дете е само нейно, ... изтрещява понякога... и аз на нейно място сигурно такава майка ще изглеждам

# 309
  • Въпрос на гледна точка...
Хайде пак тактиката на съжалението проработи  Simple Smile Както и при онзи ревливия от ББ 2.
 Номер едно е Риста, щото мъжът и не спира да я мачка а тя не спира да го търпи...Ей на това му се викат лични качества Laughing
Виж сЯ, ако е проработила тактиката на съжаление, трябва да съжалим баба Кета все пак Mr. Green

# 310
Христина вика:
Чудя се дали моята майка се срамува повече или сина на Катето?Обаче аз поне съм на 29 години.....
Тая ще ме умори с разсъжденията си-офффф, много тъпо парче....

# 311
кажи че ти го е подарил и ще ревнувам, като христина на вечеринка с деси и здравко.

newsm51 newsm51

Момичета, мойто мило днес ме уби като ме пита вярно ли Еврото много се нервила и пушила в Къщата? Не го питах откъде го знае, но щом и той започна да пита за ВБ и да знае нещо за него - смятайте за популярността на ВБ.......

Днес кой гледа Жените по Канал 1 - говореха за Венета нещо, ама нали не съм ССФ - не успях да чуя какво по-точно говореха(пояснявам ССФ - готви, чисти, гледа, във форум пише,акъл дава и пр.)...Ама бе критика за Венета, май казаха,че била злобна и че се изложила вътре в Къщата... Докато се усетя да наостря уши..... Беше към 11,20ч. май....

# 312
# 313
Жалко, че Христина не се усеща как затъва повече. Здравко си бяга по тъча, тя си търчи след него и е готова на подметка да стане, само и само да го задържи и да му отклони вниманието от задника на Деси или нечий друг. Няма да си гледа кефа, ми тръгнала след гъза на някакъв малоумник и се тормози.
В резултат на това, Здравко усеща, че каквото и да направи, Христинчето му е в кърпа вързана, плюс това няма грам уважение към нея. Щом си позволява да я оплюва пред други хора, а в случая и пред цяла БГ, което е адски обидно и просташко. На нейно място бих го изритала с 200, бам ти и хотелите и 200- то хиляди, да си ги влачи. Ще кажеш, че е последния мъж на света. Но явно тя има други виждания по въпроса.
Участието и на двамата този сезон е грешка и няма да им донесе нищо добро, освен че дръпнаха напред с една сватба.

# 314
  • София
Виж сЯ, ако е проработила тактиката на съжаление, трябва да съжалим баба Кета все пак Mr. Green
Тц...не става.Самоуважение има тя,не може да се мери с Риста Mr. Green .
 Че се държа грозно -така е, че не и отиват някои постъпки - също е така и може на много хора да е опрптивяла и да е смешна ама знае коя е и защо е.

Общи условия

Активация на акаунт