VIP Brother 2 - 10

• 47 360
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 240
Lennie............харесва ми подписа ти Wink

# 241
Чета ви  от началото, не съм писала-много мнения са покривали моето за даден момент,ноооооооо не мога да се въздържа-Катето Евро ми опротивя необратимо! Първо ми беше изключително смешна нейната оправдателна 'лекция', че не била лицемерка-'Не мога да кажа на еди кой си в очите това, щото не е моя работа'. ooooh!.
Изобщо смешно и жалко е на нейните години да  разберат всички, че 'звездата' е в процес на падане.

# 242
Кажете тези които сте гледали "Здравей България",някой в крайна сметка попита ли Венета защо е била толкова злобна в къщата или всички я галят с перце?????Имам чувството че снощи много й спестиха при Ники Кънчев,тя направо си излезе като ГЕРОЙ Shocked
Тя просто си вярва че е THE BEST и въобще не се замисля защо вота беше против нея и то с такава разлика.Дежурния й лаф "чалгата е непобедима" тука няма нищо общо.Хората гласуват за тип човек , е не за тип професия.
Ама е тъпа да го осъзнае,пък и да го осъзнае няма да го разбере.
Ти пък коя си , че да даваш на другите определения, като тъп и т.н!!Да не си професор! Нека се изкажат тези, които са я изпитвали в Университета! Ей, ама сте по-зли и от Венета!!! Как може да давате оценка за акъла й , след като не я познавате! Може да критикувате поведението й, но нищо повече..... #Crazy

напротив, публичните личности затова са публични, защото са си подали г... за на публиката да ги обсъждат.  бял ден нямат от общественото мнение. или мислиш, че за холивудските звезди никой нищо не говори  и не ги квалифицира newsm78
публичните личности се стремят към слава.

не се иска много мозък, за да прозреш тези неща - ако кажа, че венета е тъпа никой няма право да обвинява, че аз съм по-тъпа, защото аз не съм известна, сети ли се. докато тя е - и е влязла в брадъра, не за да остане незабележима.

ето това е разликата - НЯМА нужда никой да познавам лично, за да му давам квалификации, след като е публична личност

# 243
Христина е СУПЕР! Държи се нормално, не е "ВИП" като доста заблудени хора вътре....

От самото начало я подкрепям.

Катето какво се е развиняла.  Sick Толкова е грозно  Sick  Имах друго мнение за нея

Между другото кажете  кой е номинирам сега  Praynig. От чужбина не успявам да следя всичко

Само Хриси!!!

Кои нейни качества ти харесват?Може пък да съм пропуснала нещо.

На мен ми се струва съвсем нормално момиче.
1. Гледа си детето, семейството, мъжа.
2. Гледах я в "Горещо" - още повече ми хареса. Държи се естествено.
3. Не се превзема, говори по-особено според мен, но такава й е интонацията. Не може всички да сме перфектни.
4. Плюс това е хубаво момиче, не е първа красавица, но пак е естествена - гримира се добре, не прекалява.
5. Не е истеричка, или поне аз не съм забелязала - гледам предаването на няколко дни да вметна.
 Peace :peace

1.Да си гледаш детето не е качество това е нещо нормално и естествено.Мъжа си не го гледа ,а го дебне накъде ще погледне.
2.Гледах я в Горещо ...........къде тук е качеството ,което ти харесва в нея?
3.Това ,че не се превзема също не е качество .
4.Красотата е субективно понятие на мен също ми е симпатична .
5.За това дали е истерична може да се поспори според мен натрапчивата и ревност е истерия.

Явно нищо не съм пропуснала .Не приемай това като заяждане, моля те! Hug

В никакъв случай не го приемам като заяждане! Naughty Тука сме големи хора и се изказваме по най-различни теми  Peace Peace Peace

# 244
извинете, но за мен много по-голяма звезда на българското кино е Надя Тодорова-дебелата смешна лелка, която дори няма завършен ВИТИЗ. хайде, припомнете си колко запомнящи се роли има тя и колко Катето Евро...

Вземи ме лодкарю, в своята ладия лека... Mr. Green

# 245
аз искам да спечели Калин. не, че ми харесва, съвсем не. има ужасен смях, освен това Simple Smile но в сравнение с другите е цвете. сравнително интелигентен тип, ще вложи парите си в музика...
И аз харесвам Калин,Маги също.Калин е рядко обективен човек,непредубеден,не се влияе от чуждо мнение,справедлив,той затова и не попадна в нито един от лагерите.Преценя много правилно хората и знае че всеки си има и хубави и лоши черти.

# 246

благодаря, сопранов ми го подари Laughing

# 247
  • София
Кажете тези които сте гледали "Здравей България",някой в крайна сметка попита ли Венета защо е била толкова злобна в къщата или всички я галят с перце?????Имам чувството че снощи много й спестиха при Ники Кънчев,тя направо си излезе като ГЕРОЙ Shocked
Тя просто си вярва че е THE BEST и въобще не се замисля защо вота беше против нея и то с такава разлика.Дежурния й лаф "чалгата е непобедима" тука няма нищо общо.Хората гласуват за тип човек , е не за тип професия.
Ама е тъпа да го осъзнае,пък и да го осъзнае няма да го разбере.
Ти пък коя си , че да даваш на другите определения, като тъп и т.н!!Да не си професор! Нека се изкажат тези, които са я изпитвали в Университета! Ей, ама сте по-зли и от Венета!!! Как може да давате оценка за акъла й , след като не я познавате! Може да критикувате поведението й, но нищо повече..... #Crazy

Не е нужно да съм професор, за да стигна до заключението, че умствените й данни са посредствени. Достатъчно е да гледам няколко неподготвени предварително интервюта с нея. Освен това съм имала бегъл досег с нея отпреди да стане известна с това, което прави най- добре: сплетни и клюки за хората; ако я хванеш на сериозна тема започва да бръщолеви глупости до откат на принципа "умори събеседника от нелогичен монолог". Сега е станало още по- зле.  TiredВече има самочувствието на звезда и си мисли, че това е, защото е умна. А всъщност хората обожават предавания от типа на нейното.

# 248
  • Sofia
Деси материално е доста добре, но Маги живее в жилище 50кв

Я кажи нещо повече за тази мадама. Аз нещо не си я спомням от публичното пространство. Какъв точно журналист е? А за кого е женена?
женена е за Борислав Желязков ( Боби Манекена) състезател по борба имат дете и води едно предаване май сутрешен блок по една Тв здраве. СНима се в клиповете на Азис и често в плей бой

# 249
извинете, но за мен много по-голяма звезда на българското кино е Надя Тодорова-дебелата смешна лелка, която дори няма завършен ВИТИЗ. хайде, припомнете си колко запомнящи се роли има тя и колко Катето Евро...

класика, и как му мереше ширината на раменете в педи  Mr. Green

# 250
  • София

Joy Joy Joy

# 251

благодаря, сопранов ми го подари Laughing
айц......... Mr. Green

# 252
Само да вметна че явно гледането на детето е вече качество Simple Smile
Май доста майки видяхме дето идея си нямаха какво означава да си майка ...
Така че аз го приемам за качество.

# 253
  • София

Тя не каза ли, че съпругът й не е разрешил да се снима в това списание?

# 254
А какво ще стане,ако еКатерина "велика" отиде на номинация?Кого ще призове да я подкрепи?Обиждайки Христина на "селянка"! #CrazyТа нали Христина е непряк представител на всички нас-тези,които не сме VIP,обикновените хора! ThinkingДо преди дни Катето беше една от любимите ми български актриси.Жалко.Критическата вярно не прощава,ама това...,че и до валидолче да стигне!Е,не!Аман от такива застаряващи изперкали лелки,които се вкопчват в някой по-малад,по-красив и известен за да намажат!И ако си толкова силен като личност/каквато се изкарва Катя/-за какво ти е да си образуваш свита?Играй сам,ако ти стиска,така всеки е силен!

Общи условия

Активация на акаунт