VIP Brother 2 - 10

• 47 365
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 270
В момента Тишо и Китаеца обсъждат ситуацията в Къщата. Китаеца казва, че ако знае че хората на дадено място не го харесват, е са го номинирали всичките, няма да седи въобще. Казва, че се радва, че номинициите са били очи в очи, защото искал да бъде откровен със Здравко и Христина. Китаеца и Тишо се обясняват в приятелски чувства. Китаеца най-много харесал Тишо, когато същият направил забележка на Венета. Че това било показателно, че Тишо бил мъжкар, а не п*тка.
Деси честити на Тишо РД-то и го целуна.  Whistling

# 271
Така За Деси Слава - определение " Напомпана кукла барби подходяща за мъжките фантазии ама в невъзможност да задържи мъж до себе си явно е прекалено надарена интелектуално и никой не й пасва "
Каката - " бабка мислеща 4е е на 30 . Вулгарна и превзета на моменти  не по малка клюкарка от всички останали.
Здравко - мамино детенце ... дето мисли 4е е голям плейбой ... Неможещ да уважава жена си ... Чуждите умее да ухажва и уважава но своята тя му е вързана за какво му е да я брани и защитава. Селски Бек.
Калин - някак ми е прозра4ен ... тихичък ама от опит знам че тихите води са най - опасни Simple Smile
Китаеца - дребнее ми. Някакви дребни стратегии един голям театър с Азис и толкова никъде ми го няма човека Николай.
Маги ми е зла душица змия е плюе Венета ама поне последната й каза какво мисли в очите , а то голямо плюене .. добре че беше Венета да й говорят зад гърба иначе щяха да умрат от скука

# 272
Ами в този Клюкарник непрекъснато! А навън , само седнете някъде и послушайте какво се говори на съседната маса! То като се почне за този, за онзи/ама не за публични личности/, а за разни техни си познати!!!! ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ЧЕРТА!!! Ние никога не хвалим, а само плюем!! newsm78

мисля, че си афектирана и нещо не преценяваш нещата трезво. Stop
кой е казал нещо лош за маги, за калин... за китаеца.
аз мисля, че тук правилно преценяваме кой какъв е в тази къща - хората не си затварят очите нито за венета, нито за катя., нали?

и защо да говорим една против друга тук? къде го видя това?
да си ме чула да ти казвам, че ... аватара ти е безумен и не ти подхожда?

не, това е Клюкарник - клюки и обсъждания за трети лица
Ако не ти се клюкарства тук - не влизай, не чети, бъди над тези неща.

а темата е да  обсъждаме едно ШОУ! Една игра, на която това й е есенцията - да се видят и разнищят отношенията.
ако ти се струва клюкарска и лоша - не я гледаш, пускаш си класссик ФМ и живееш спокойно.

но не може и кино и сладолед  Wink

# 273
  • София-Лагера
Цитат
Аз само отбелязвам промяната в нея, колко са звезди другите е друга тема. Но тя е селянка, ревнива е - ок, но не може да очаква другите да се съобразяват с това. Десислава с това си вади хляба - глас и цици, и няма да спре да го прави заради комплексите на Ристенчето. А тя горката очаква точно това - жените в къщата да се забулят, защото Мравко е там.  Айде писна ми от комплексарки!!! Да не говорим, че е толкова ограничена, че направо ми се плаче! Не може 100 жени да са виновни, че мъжа ти изневерява, а той невинен горкия!  

Цял живот ще си остане комплексарка и след време ,ще се сети да се разведе. Peace

Венетка вси4ки я видяхме ,колко е ''УМНА'' сутринта .Страшно само4уствие ,но без грам покритие.И направо съм изумена как си вярва ,4е е най-добрата #Crazy #Crazy
Не мога да я дишам.

Деската е свободна жена и може да прави каквото си иска. Peace

# 274

Каква ли  майка е  тя и Десислава? Embarassed

имам преки наблюдения  върху поведението на маги спрямо детето й. вярно, че само за кратко време, но....детето през цялото време беше с бавачката си. тя дори не го поглеждаше. може би е била твърде заета, не знам. то горкото само бели правеше, дано някой го забележи. иначе много сладко дете  Heart Eyes

# 275
  • София
Деси - много е благородна и това ми харесва в нея, един път не видях самочувствие или надуване, за разлика от Ристе, която е точно като мегданска клюкарка, не виждаща повече от носа си.
Как въобще и мина през акъла да пита мъжът си дали Деси е по - хубава, та разликата е от небето до земята.
Калин ме кефи, той е един от фаворитите ми за наградата Peace

# 276
  • София-в сърцата на моите деца
Лени , ти това правиш в момента срещу мене! Не ме познаваш,  но си позволяваш лукса да ме критикуваш, независимо за какво ! Гледай си Брадърите и не се занимавай с мен ,или пък аватара ми , защото аз не съм публична личност , нали! И другото , ти самата ми потвърди горните разсъждения!!! Да не се повтарям!!! Поливай си китките в аватара, и се радвай на топлото време и живота навън!!!! Peace

# 277
Лени , ти това правиш в момента срещу мене! Не ме познаваш,  но си позволяваш лукса да ме критикуваш, независимо за какво ! Гледай си Брадърите и не се занимавай с мен ,или пък аватара ми , защото аз не съм публична личност , нали! И другото , ти самата ми потвърди горните разсъждения!!! Да не се повтарям!!! Поливай си китките в аватара, и се радвай на топлото време и живота навън!!!! Peace

нали ти каза, че българина не търпи критика към себе си  Laughing
дадох прост пример, който бързо бързо извади наяве българските ти черти.
може би трябваше да схванеш провокацията, но нищо
- важното е, че си ме разбрала. Peace

никой не обсъжда никого тук.
обсъждаме трети лица.

# 278
Деси материално е доста добре, но Маги живее в жилище 50кв
маги хич не е бедна.   Naughty мъжът й държи половината плажове по южното черноморие, плюс хотелче там...доколкото разбрах, щели да си купуват нов апартамент. ако не са си купили вече. малко ми е стара информацията.

# 279
  • при Arctic Monkeys
И другото любимо ми е от "Дами канят" как гонеше Стефан Данаилов да му дава череши: "Екимеее!"
ами това: `аз съм Теменугова, по баща` - от `Вчера`. култ просто...
Еврото ми беше смпатична до влизането, образът й беше на купонджийка и широкоскроена личност. и въпреки това, който ми разправя, че може да се мери с една Цветана Манева или Искра Радева, че дори и Аня Пенчева, айде, мол ви се...

# 280
Кажете тези които сте гледали "Здравей България",някой в крайна сметка попита ли Венета защо е била толкова злобна в къщата или всички я галят с перце?????Имам чувството че снощи много й спестиха при Ники Кънчев,тя направо си излезе като ГЕРОЙ Shocked
Тя просто си вярва че е THE BEST и въобще не се замисля защо вота беше против нея и то с такава разлика.Дежурния й лаф "чалгата е непобедима" тука няма нищо общо.Хората гласуват за тип човек , е не за тип професия.
Ама е тъпа да го осъзнае,пък и да го осъзнае няма да го разбере.
Ти пък коя си , че да даваш на другите определения, като тъп и т.н!!Да не си професор! Нека се изкажат тези, които са я изпитвали в Университета! Ей, ама сте по-зли и от Венета!!! Как може да давате оценка за акъла й , след като не я познавате! Може да критикувате поведението й, но нищо повече..... #Crazy
Тъпото си е тъпо и нямам намерение да го замазвам с други украсителни думички.Точно в стил Венета-право куме в очи,не ви ли харесва? newsm62

# 281
И другото любимо ми е от "Дами канят" как гонеше Стефан Данаилов да му дава череши: "Екимеее!"
ами това: `аз съм Теменугова, по баща` - от `Вчера`. култ просто...
Еврото ми беше смпатична до влизането, образът й беше на купонджийка и широкоскроена личност. и въпреки това, който ми разправя, че може да се мери с една Цветана Манева или Искра Радева, че дори и Аня Пенчева, айде, мол ви се...

ма не е това номера - ти мислиш, че най-великите ли са се събрали там  newsm78

# 282
  • София

Кажете тези които сте гледали "Здравей България",някой в крайна сметка попита ли Венета защо е била толкова злобна в къщата или всички я галят с перце?????Имам чувството че снощи много й спестиха при Ники Кънчев,тя направо си излезе като ГЕРОЙ Shocked
Тя просто си вярва че е THE BEST и въобще не се замисля защо вота беше против нея и то с такава разлика.Дежурния й лаф "чалгата е непобедима" тука няма нищо общо.Хората гласуват за тип човек , е не за тип професия.
Ама е тъпа да го осъзнае,пък и да го осъзнае няма да го разбере.
Ти пък коя си , че да даваш на другите определения, като тъп и т.н!!Да не си професор! Нека се изкажат тези, които са я изпитвали в Университета! Ей, ама сте по-зли и от Венета!!! Как може да давате оценка за акъла й , след като не я познавате! Може да критикувате поведението й, но нищо повече..... #Crazy
Тъпото си е тъпо и нямам намерение да го замазвам с други украсителни думички.Точно в стил Венета-право куме в очи,не ви ли харесва? newsm62

Много умно....  Whistling

# 283
  • София
Ама Гълъбово не е село, хора, а град все пак, макар и по-малък! Laughing Laughing Laughing
ами сливен село ли е или аршина ти е двоен Naughty

# 284
  • На морето!
Така За Деси Слава - определение " Напомпана кукла барби подходяща за мъжките фантазии ама в невъзможност да задържи мъж до себе си явно е прекалено надарена интелектуално и никой не й пасва "
Каката - " бабка мислеща 4е е на 30 . Вулгарна и превзета на моменти  не по малка клюкарка от всички останали.
Здравко - мамино детенце ... дето мисли 4е е голям плейбой ... Неможещ да уважава жена си ... Чуждите умее да ухажва и уважава но своята тя му е вързана за какво му е да я брани и защитава. Селски Бек.
Калин - някак ми е прозра4ен ... тихичък ама от опит знам че тихите води са най - опасни Simple Smile
Китаеца - дребнее ми. Някакви дребни стратегии един голям театър с Азис и толкова никъде ми го няма човека Николай.
Маги ми е зла душица змия е плюе Венета ама поне последната й каза какво мисли в очите , а то голямо плюене .. добре че беше Венета да й говорят зад гърба иначе щяха да умрат от скука

Безкрайно точно според мен  PeaceНяма какво повече да добавя!

Общи условия

Активация на акаунт