VIP Brother 2 - 10

• 47 355
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ясно, Христина буди съжаление, тъпичка е - идеални предпоставки за спечелване на 100 000 .
Деси плачлива, миличка, необразована, с хиляди фенове - идеална предпоставка за взимане на 100 000.
АМИ СЕГА ?????
Аз съм за Деси - мразя скандали и разправии.
Маги , Калин, Тишо и Китаеца - прекалено тихи все ги пропускам. А и четиримата ми бяха абсолютно неизвестни. Китаеца -чувала съм прякора му, но нищо повече. Тишо - бледи спомени, но да вържа име и физиономия - абсурд. Маги и Калин  newsm78 за пръв път ги виждам и чувам.

# 316
  • Sofia
Съгласна съм с Лейдито, но има и такива жени. Извън темата, но моя леля( голяма хубавица на времето ) която е на 50 години  и е стара мома  винаги е ходила с мъже, които са я биели. тя нормален мъж не е имала , всъщност имала е , но не е усещала тръпка с тях. Така че всеки си носи кръста

# 317
Христина вика:
Чудя се дали моята майка се срамува повече или сина на Катето?Обаче аз поне съм на 29 години.....
Тая ще ме умори с разсъжденията си-офффф, много тъпо парче....

И какво му е тъпото тук????
Много правилен въпрос си задава момичето.Тя вижда нещата от вътре и си мисли чия майка и чии син биха се срамували повече.Не мисля, че майката на Христина  би се срамувала от нея(гледа си детето, старае се, е сега , че има несполучлив брак-това не я излага), може да и даде съвет как да продължи напред след като излязат , но на Катето сина сигурно много се срамува, ако ми е майка бих се скрила за дълго и трудно бих и простила подобно поведение.

# 318
аз пък харесвам всички вкл. и Венетка....но след влизането й вече имам друго мнение Stop(т.е нея я харесваХ)
Катя-естествена,забавна,доста адаптивна към всякакви компании,и това че се облича и разговаря на езика на по-младите мисля че е похвално,нима това не е съвременна жена,нищо че е на 50 и отгоре Heart Eyes
Деси-много я харесвам,без значение родно място и бръчки Twisted Evil,изключително талантлива и чуствителна жена,нито ме интерсува с кой си ляга нито дали си е показвала гащите Crazy,жената е 100% красавица
Калин-мн.здържан човек......комплименти за което Flutter,талантлив и широкосроен
Маги-ми е много сладка Simple Smile и тя си е красавица(прекрасна коса Crazy)но попрекали с коментарите си Rolling Eyes
Тишо-нямам никаква представа защо е там Crazy,иначе ми е симпатичен,тих кротък,не е заядлив...абе пасивен
Китаеца- ooooh!ами за него ми е сложно,но определено е добряк Peace
Здравко-също е симпатяга,но си е комплексарче,а за държанието му със Хриси е типично мъжкарско едно показно Whistling
Хриси-добра майка и домакиня.........ама много мрънка бе(той Здравко затова не се е прибирал с дни Joy )
това е -нека спечели най-добрия Mr. Green

# 319
Христина вика:
Чудя се дали моята майка се срамува повече или сина на Катето?Обаче аз поне съм на 29 години.....

Ами да си разсъждава на ум-никой не я пита какво се чуди....
А между другото вс. в къщата намират общ език, а само тя ги гледа с тези големи, влажни и тъжни очи...

# 320
  • Tам през Атлантическия океан
аз от интервюто сутрината с Венета  разбрах... че видите ли в къщата вс. играели а само тя душицата нЕ  Mr. Green че тя била набедена лошата и т.н. Кой каквото прави друг не може да му го направи  Peace

# 321
  • София
Христина вика:

А между другото вс. в къщата намират общ език, а само тя ги гледа с тези големи, влажни и тъжни очи...

Е, хайде сега, то по тая логика и Катето и Маги да си разсъждават на ум кой е злобен, кой лицимерен, кой селянин. Като критикуваш някого гледай аршина да е еднакъв.

# 322
  • сред маслини и портокалов цвят
Дано не съм права, но мисля, че  е твърде възможно Здравко да спечели и този път.

# 323
Забелязвате ли, че без Венета сега всички си говорят и общуват? Само Христина се цепи от колектива.

# 324
Христина вика:

Ами то много народ не го питат , ама всеки нещо си приказва...........

# 325
Забелязвате ли, че без Венета сега всички си говорят и общуват? Само Христина се цепи от колектива.
тя и без друго ще излезе скоро,жената усеща накъде са нещата Whistling

Какво стана снощи имаше ли бля бля на Здравко за номинацията??????(за Хриси)

# 326
Следващата изгонена ще е Христинка-който се цепи му го нацепват hahaha

# 327
  • Sofia
По-прост човек от Здравко няма. Как можа да номинира жена си  Shocked

# 328
  • София
Това съм го пропуснала. Верно ли???? Rolling Eyes
Какви му бяха мотивите?

# 329
Съгласна съм-ама кой какъвто е с такъв се събира...не ми побира ума като го знае, че неможе да си дъжи питона в гащите пак се омъжи за него....явно и харесва да и изневеряват...

Общи условия

Активация на акаунт