VIP Brother 2 - 10

• 46 945
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Та, кое, казваш, й било ВИП-ското на Катето?

# 661
О, пе6ка, здрасти и наздраве...

Ще си лягам,но ако пиеш-наздраве!

# 662
Лелееее, Катето много се излага.....

# 663
  • София-Лагера
  С удоволствие гледах пак Катето, като яхна метлата и е напълно права.

И аз.
Катето е върха.И аз не бих издържала Хрисито.Признавам си.
Христина е комплексарка.Здравко е лайно,а Тишо е подлизурко Twisted Evil
И тримата не са за ВББ.

# 664
А и честно казана-една ВИП-персона не изглежда толкова сбабичосана на 50 години-пример-кака ви Мадона.Катето изглежда поне на 70.Но...алкохолът не прощава-дори на ВИП-овете.
Лили Иванова изглежда в лицето по-запазена от тази мухла с курвенски глас #Cussing out.  Ох, много ми опротивя. По-късно ще видя, в колко филма е участвала (като е омекотила няколко _)_).
И дето казваше, че си гледала детето в къщи сама. Лелеее... Едно време, когато всичко им е било безплатно и са ходили на турнета, снимки и не знам си кво да се напиват там, едва ли тя се е деляла от колектива и си е седяла в къщи да си гледа синковеца. И всички се засмяха, драги ми Смехурко...
Плю по Христина, че лицемерствала да танцува с Десислава, а тя нима не прегръщаше вчера и не се "радваше" на детето й? Ха ха... отвратително!

# 665
Ай ся, кви роли имала Катето Евро...Снимала се е поне в 20 филма.  Crossing Arms

# 666
# 667

Катето си е ВИП..Ти кво очакваш да е ВИП,дефинирай,моля!

# 668
Правилно ли чух,че ЗДравко пърди и Христина пита детето-На какво мирише,мамо? Sick
Crazy Crazy Crazy Ужас!
Ама тоя пък какво се е побъркал и той с това пърдене. Егати мъжа!

# 669
Хич не ми хареса поведението на Катя. Христина може и да си го просеше, ама айде не по тоя начин, що чак толкоз грубости? Повече щеше да ми хареса, ако беше отишла да и каже в очите:"Момиче, ти не си за тук!" Като иска да я прави на салата, да я прави, ама да отиде и да и го каже.
А Здравко как се съгласяваше с нея, не е истина #Crazy

# 670
Ами фактът,че почти никой не помни друг филм освен "Оркестър без име" говори сам за себе си.
Роли на борчета и храсти не се броят.И такива с по две реплики.Хич няма и да се ровя,не помня друг филм,защо да си измъчвам паметта?

# 671
Здравко се орига, пърди и пр. човешки дейности. Прави го по много пъти на ден...
Миличкия гларус, той  Hug

Оххххх, Мейдън им пуснаха... Sunglasses

# 672
  • София

Катето си е ВИП..Ти кво очакваш да е ВИП,дефинирай,моля!

Е, де. Ти я определи като "ВИП". Ти дефинирай.

# 673
Здравко се орига, пърди и пр. човешки дейности. Прави го по много пъти на ден...
Миличкия гларус, той  Hug

Оххххх, Мейдън им пуснаха... Sunglasses
Ами да му осигурят Еспумизан на миличкия Мравко.Или противогази на останалите.

# 674
Здравко и той супер незаинтересован го раздава.Каквато и да е  Христина, а и той, дори и да не са випове-те са хора и си имат чест.Направо е непростимо да не защити жена си, макар и пред една истинска ВИП-ка.Как стоя и я обсъжда заедно с разяреното Кате.... Направо съм погнусена от "мъжкото" му държане.

Общи условия

Активация на акаунт