VIP Brother 2 - 10

• 46 953
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 825
Тази Катка, с отношението си към обикновената Христина, ...

Ъъъъ, Ню, нещо към мен ли имаш Mr. Green
Blush Blush Blush Вече се чудя, как да я нарека. Не го приемай лично де Simple Smile.

PeaceСпокойно мога да си легна. Дано да не ги сънувам тия...

аз понеже не гледах да попитам каква му беше изненадата на Тишо?

не разбрах, то пак пускат, спират... сигурно наргилето.
Аз сега го пуснах да гледам, но освен наргиле да пушат друго не виждам....
Валя, кючеците свършиха. На Десито много и се бушуваше, но го даде по-скромно. Роклята остана на нея Wink

# 826
y_ana, Linkata, Wish*, labrex, Олинце... (+ 24 Скрит/и) и 24 Гости..
                 Ей, един път ще липсвам, и ще изпусна почерпката  ooooh!...

# 827
на мен от всички най-противен ми е Здравко- абсолютен плазмодий, гном, плюнка, нещастник
идиот, простак, кретен, дивак, плюнка, слюнка, циганин, шофьор, приморец!!!

Joy

# 828
Изкефиме как Христина обясни на благоверния, че Деса няма гърди, а вимета  Joy

Здравко нали се ежеше с тактика, че ще накара Деса да напусне ако е на номинаций с нея - ми да действа вместо да изтича с поглед  Mr. Green

# 829
Може да си има косури Катето,но за мен си каза много точно някои неща.
Да ме извинявате,но всичко тръгна от номинацията на Деси,когато номинира Христина и каза,че докато танцувала и се сторило,че Христина я коментира с Венета,тогава Хриса сбръчка вежди и Катето се обади.
От там  се почна.Христина си ги коментираше доста преди да и го изсипе Катето.Еми за мен си беше права,колкото и тежки думи да каза Peace

# 830
Може да си има косури Катето,но за мен си каза много точно някои неща.
Да ме извинявате,но всичко тръгна от номинацията на Деси,когато номинира Христина и каза,че докато танцувала и се сторило,че Христина я коментира с Венета,тогава Хриса сбръчка вежди и Катето се обади.
От там  се почна.Христина си ги коментираше доста преди да и го изсипе Катето.Еми за мен си беше права,колкото и тежки думи да каза Peace

По таз логика искаш на всички да кажеш че са селянки скапани, защото и ние я коментираме  Twisted Evil ама като не е искала коментари от нисшите касти да ни си е излагала великолепието на показ  Crossing Arms

# 831
Здравко нали се ежеше с тактика, че ще накара Деса да напусне ако е на номинаций с нея - ми да действа вместо да изтича с поглед  Mr. Green

Подозирам, че тактиката му може и да проработи. Всички които не харесват семейство Здравкови ще разпилеят гласовете си между него и жена му. Така че Десито може да е "чао"...

# 832

Подозирам, че тактикаа му може и да проработи. Всички които не харесват семейство Здравкови ще разпилеят гласовете си между него и жена му. Така че Десито може да е "чао"...

Е тогава Катето ще получи инфаркт  Mr. Green

# 833
Здравко вика на Христина,-Как ще те ч...м тази вечер.Семейството се понапи май Joy

# 834
Купон купон и Магито падна Laughingохлузи се по носа и сега се панира че ще и остане белег, милата Wink

# 835
Binito, има и други хора в държавата, които не печелят големи пари /както и Ката/, но това не значи да се държим като говеда. Извинявайте, ама лелята просто се оля. А десита, заради която уж лелята скочи, само се хилише отстрани. Магито щото е много наивна, пък и тя добре го играе, веднага се включи с Калин орела и панаира стана пълен.  hahaha Joy А ако забелязахте докато леличка ръсеше простотии и Деса й се хилеше, леличка също се ухили, ама бързо си влезе в ролята  Mr. Green И въпреки, че всички вътре са абсолютни галоши, моето усещане е че спечели жената с изкуствените цици - мъжете ще я подкрепят на хиляда процента  Mr. Green  gery gerry,  само Христина ли ги коментираше ? А онези овчици си мълчаха ли?  Mr. Green Ей, че смях са всички  Joy Joy

# 836
И аз никак не харесвам Катя! И то още от началото на шоуто! Много ехидна и изкуствена й е усмивчицата. И съм забелязала, че като говори с Деси, я гледа някак ехидно и с презрение. Но иначе й е голяма ПРИЯТЕЛКА!!!
И каква пък толкоз ВИП е Ката?! След "Оркестър без име" нещо значимо да е снимала или да е играла на сцената, освен "12-та нощ"?!?! Аз не се сещам да е играла някъде!
Освен това в цяла София й се носи славата на наркоманка, алкохоличка и уруспия! То не е ходене по млади гаджета, то не е разсъбличане след запоите й, то не е скитане по цели нощи! Тя самата си призна един ден, че сега синът й бил спокоен, защото поне знаел къде е майка му!
И снощните изблици срещу Христина май бяха на много пияна глава!
Та, пак да питам: Какво й е толкова успялото на КАТА?

Ами то и на Кейт Мос, на Мики Рурк, Боби Браун, Б.Спиърс, Камерън Диас, Мик Джагър и т.н и т.н. им се носи славата на наркомани, че чак се и лекували по клиники и всяка нощ купонясват до ранни зори и правят оргии, пък са си звезди и печелят милиони. Ние тук в нашата малка държавица не уважаваме хората, които са допринесли за българската култура и затова сега такива като Катето се чудят как да се оправят с дребните си заплатки и се принуждават да ходят по купони и да се правят на шутове или да се чудят какъв частен бизнес да захванат (ама то не е за всеки). Много лоши хората сме, как може такава злоба с/у човек допринесъл с нещо за нашата култура, дето я няма никаква вече през последните години! А, искате ВИП-овете да са ни мили и добри, нали те са част от нас. Я, колко цинизми и вулгарни думи сте употребили, за да я очерните, та искате добри обноски от хората, които ние публиката сме създали. Много противоречиво!
Да, Катерина Евро си има кусури и понякога си пийва повечко отколкото трябва и говори по-вулгарно, но в тези среди много като нея си пийват и говорят вулгаризми. Почти всички актьори и актриси са така. Така както се носи славата и на лекарите.

Ама аз пак не разбрах с какво според теб Катя Евро е допринесла за бъргарската култура, дай ми пример. С второстепенната си роля в "ОРкестъра" преди 25 години ли? С една роля звезда не се става! ВИП-овете, които си изброила по-горе, са направили десетки хитове, а тя?

# 837
Здравко вика на Христина,-Как ще те ч...м тази вечер.Семейството се понапи май Joy

Shocked

# 838
Binito, има и други хора в държавата, които не печелят големи пари /както и Ката/, но това не значи да се държим като говеда. Извинявайте, ама лелята просто се оля. А десита, заради която уж лелята скочи, само се хилише отстрани. Магито щото е много наивна, пък и тя добре го играе, веднага се включи с Калин орела и панаира стана пълен.  hahaha Joy А ако забелязахте докато леличка ръсеше простотии и Деса й се хилеше, леличка също се ухили, ама бързо си влезе в ролята  Mr. Green И въпреки, че всички вътре са абсолютни галоши, моето усещане е че спечели жената с изкуствените цици - мъжете ще я подкрепят на хиляда процента  Mr. Green  gery gerry,  само Христина ли ги коментираше ? А онези овчици си мълчаха ли?  Mr. Green Ей, че смях са всички  Joy Joy

Да, наистина Деса и Ката се хилеха, докато Ката се опитваше насила да се "пени". Много стана тъпо, защото по едно време Ката се захили, ама после се удържа и започна пак да симулира инфаркт!!!

# 839

Подозирам, че тактикаа му може и да проработи. Всички които не харесват семейство Здравкови ще разпилеят гласовете си между него и жена му. Така че Десито може да е "чао"...

Е тогава Катето ще получи инфаркт  Mr. Green
[/quote]

Сакън! Линейките нямат дефибрилатори!
Бързо ще се освести като се сети, че един от най-големите конкуренти за парите е аут.

Общи условия

Активация на акаунт