VIP Brother 2 - 10

• 46 831
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 095

А то е голяма драма, както бяха казали в предишна тема, кое по- напред- кредитна вноска или гащи "Кавала"?

Няма лошо и в кавалите сигурно, ама като няма за всичко, се кара приоритетно. Хора много, п***и разни.

# 1 096
  • Шотландия
Викам...значи...викам...
Вие изкарахте, че Венетка със 75 хил направо е купила палат, пък после не могла да го изплаща, нормално, с 33 хил евро ще купиш смотана гарсониера някъде.
Незнам за кво ме погнахте коя къде живеела, колко бил наема и от тоя сорт.
Нека някоя от Вас си купи апартамент за 75 хил в центъра и по-добрите квартали, ако може.
Ти сигурно си права, не съм в час с цените на апартаментите, ама и не съм седнала да й правя сметка на парите... Има хора, дето живеят с по 300 на месец, че и с по-малко, ама не го разправят на лягане и на ставане...

Думата ми беше, че който се оплаква, го прави, за да предизвика съчувствие или да манипулира другите... Иначе оплакването се смята за лош тон в нормалното общество - да не говорим, че пък коментари за това кой с какви пари разполага и т.н. са приемливи само между много добри приятели. Явно Венетка го прави с цел, което дразни.

# 1 097
  • варненка от София
Ама пустата Венетка то нейното на сиромашия избива. Кво ли ги направи 75-те хилядарки от Сделка или не newsm78
Ами не на всеки съпругът му има ресторант в центъра на София.
То вярно, че човек се пристира според чергата си, ма на Венетка не й знам къф й е персийският килим, та толкоз сиромашки го раздава.

# 1 098
то е голяма драма, както бяха казали в предишна тема, кое по- напред- кредитна вноска или гащи "Кавала"?

а и злобетка се похвали в къщата че Марта Вачкова и Гала ходели в нейния салон /демек един и същи / май каза Меди дерм  
да ,да 3 пъти досега ботокс да не забравим ,
фото епилация на цялото тяло за нея и на мишниците на Пишо
и преди 2 години си е повдигала циците  /С плисенца/

ех ма мамооо   откаде кинти  

# 1 099
Жива да я оплаче човек. Добре дошла в света на месечните кредитни вноски - място има и за венета.

Ти пък, месечни вноски Mr. Green Откъде ще ги вземе горкана, като само патъчките и са две заплати ooooh! Тишо да не е милионер Mr. Green
Аз викам и на нея да и пуснат една линия за СМС-и, да и пратим некой друг лев. #2gunfire

# 1 100
Как така Венетка -Минетка ще живее в накой беден квартал?
Моля Ви не я обиждайте!

# 1 101
  • София
Мен пък ме е яд, че между приказките за Катето, Христина и Десислава, Здравко ще вземе да оцелее, пък на мен той ми е най-неприятен!!!

# 1 102
  • София
Мноого ми е жал за Венетка , взе само 75 000 без да си мръдне пръста, скъсва се от работа, както се видя в къщата - цялата й ангажираност е един ден в седмицата за 1 час да си запише предаването! Просто ми се насълзяват очите!!! Бедната тя!

# 1 103
Аз мисля, че Здравко ще бъде изгонен, освен ако Христина не си тръгне доброволно, както я навива той. С това си кофти държание към собствената си жена... съмнява ме да го оставят хората вкъщата. Как можа да се съгласява с баба Катя, вместо да защити жена си като мъж!!!! А после даже не остана да си поговорят, тя като имаше най- много нужда от него, а излезе за си играе голф   #2gunfire голям тъпанар!

# 1 104
Трябва и се надявам да изгонят Христина, защото не и е там мястото , както на нея така и на детето. Naughty И не го проумявам, как няма и най-малко чувство на срам, би трябвало доброволно да напусне. Crossing Arms

# 1 105
  • Шотландия
Как така Венетка -Минетка ще живее в накой беден квартал?
Моля Ви не я обиждайте!

Абе няма лошо да искаш да постигнеш по-добър стандарт. Ама не е лошо да става с ум и труд и по достоен начин.... ако го можеш, де.... newsm78

Аз мисля, че Здравко ще бъде изгонен, освен ако Христина не си тръгне доброволно, както я навива той. С това си кофти държание към собствената си жена... съмнява ме да го оставят хората вкъщата. Как можа да се съгласява с баба Катя, вместо да защити жена си като мъж!!!! А после даже не остана да си поговорят, тя като имаше най- много нужда от него, а излезе за си играе голф   #2gunfire голям тъпанар!

И аз съм много любопитна тука. Според мен той номинира жена си, за да разпилее отрицателния вот срещу себе си, май ще успее - насочи го срещу Христина. А я кандърдисва да излезе, защото съзнава, че в нейно присъствие той губи - не е добър баща, тя е недоволна, а майките предизвикват съжаление. Ако я няма, образът на забавния гларус може да му докара наградата пак, както стана миналия път. Пък той ще разправя колко много ще се грижи за тях, като са навън  hahaha...

# 1 106
  • варненка от София
Не защитавам поведението на Здравко, но има една приказка, не е луд този, който яде баницата. Ицката сама си търси такива партньори, мъжът ми я познава много добре като бивша приятелка на приятеля му от детинство. Та Христинка е свикнала и си пада по коцкари, мъже тирани, които да я бият, унижават и подобни веселби. Тя сама си го търси явно, защото вкусът й към мъжете е еднотипен. Познавам и самия Здравко, всъщност той е добряк, забавен е, но непоправим женкар, това неговото е диагноза.
Жал ми е за това момиче, защото много глупаво си мисли, че с един пръстен и подпис ще върже в торбата Здравко. Може и пацата да му с нож да отреже, но той и с пръст пак ще спи с мадамки.  Mr. Green

# 1 107
  • Шотландия
Не защитавам поведението на Здравко, но има една приказка, не е луд този, който яде баницата. Ицката сама си търси такива партньори, мъжът ми я познава много добре като бивша приятелка на приятеля му от детинство. Та Христинка е свикнала и си пада по коцкари, мъже тирани, които да я бият, унижават и подобни веселби. Тя сама си го търси явно, защото вкусът й към мъжете е еднотипен. Познавам и самия Здравко, всъщност той е добряк, забавен е, но непоправим женкар, това неговото е диагноза.
Жал ми е за това момиче, защото много глупаво си мисли, че с един пръстен и подпис ще върже в торбата Здравко. Може и пацата да му с нож да отреже, но той и с пръст пак ще спи с мадамки.  Mr. Green
Много съм съгласна с тебе. Не ги познавам лично, но жалко за момичето, ако това й е типът мъже, които я привличат - това обикновено говори за травма от детството в семейството - бащата там нещо....  newsm78

# 1 108
 ooooh!Побъркаха хората с този ВИП - две бабки в магазина се разправяха ,едната започна да вади списания - Деси била страхотна и Глория и била любимка .И как така сульо и пульо Shocked ще седят при тях пък даже и ще говорят .Егати .

# 1 109
  • София
Значи Ристе има право да е елементарна, а Катето като е публична личност, не може да си казва каквото и е на сърцето? newsm78
Трябва да лицемерничи и да играе театър ли, аз лично бих я наредила Ристе още по - лошо. Crossing Arms
И хайде да не обсъждаме външния и вид, защото излежда много добре за 50 годишна баба, надявам се бг-мамма да съществува след 20 години, за да се видим ние на какво ще приличаме Crazy
[вие луди ли сте, една жена на 50 все още не е толкова престаряла баба и доста не-вип жени изглеждат по-добре от кьтя вкл и собствената ми свекърва,а вие си пожелавайте тази визия само на вас hahaha/quote]

Общи условия

Активация на акаунт