Немога да спя до детето си

• 757
  • 22
  •   3
Отговори
# 15
Нито детето ми, нито племенниците ми са спали в едно легло с някого. Но когато съм гледала.племенниците, което по стечение на обстоятелствата е било почти постоянно. Grinning И аз не можех да спя. Пращах ММ. Просто ми е притеснено.

# 16
Пробвала ли си да си починеш, (да отидеш сама, някъде за седмица/две)? Опитай. Всички минаваме през трудни периоди, дори да е клише, да си родител не е лесно.

# 17
Пробвала ли си да си починеш, (да отидеш сама, някъде за седмица/две)? Опитай. Всички минаваме през трудни периоди, дори да е клише, да си родител не е лесно.
Нее не съм няма кой да гледа малката аз съм си в майчинство а всички около мен работят немога да ги карам да си взимат отпуски

# 18
Детето вече не е бебе, време е да се приучава постепенно да заспива само. Ако бях на ваше място, щях сериозно да говоря с него,не може той да определя това, при положение че не поема грижата по цял ден и нощ.
Бебе е и ще бъде още дълго време така.

После в 2 или 3 клас викат от тоалетната "Мамо, готов/а съм" и така си остават готови, но не и самостоятелни.
Бъркаш сериозно физиологичната готовност на едно дете за извършване на различни дейности с разглезването и  свръхобгрижването. Дете на 1 година е още бебе, дори се води кърмаче, до 3 годишна възраст е малко дете.

# 19
Аз спях до голямото ми дете, а сега до бебето и го обожавам! Не препоръчвам да го отделяте в креватче, ако така сте свикнали, защото това може да не реши проблема с вашата тревожност и безсъние, а може даже да го засили, защото детето едва ли ще ми хареса тази промяна.
По-добре се съсредоточете върху себе си. Може би сте преуморена и детето минава през кофти фаза с много будене нощем. Пробвайте да намалите кафето особено следобед. Също някаква вечерна рутина помага. Примерно успокояващ чай от мента, етерично масло от лавандула на възглавницата, без телефон и телевизия вечер. Първите часове когато заспеше детето обикновено бяха най дългия промеждутък без събуждане и ако си легнех рано ми се събираше повече време дълбок сън. После и да ме будеше не се чувствах толкова уморена.
Проблемът не е, че детето спи до вас в леглото. Когато моето спря да спи до мен даже ми беше по трудно да заспива отколкото преди.

# 20
Аз спях до голямото ми дете, а сега до бебето и го обожавам! Не препоръчвам да го отделяте в креватче, ако така сте свикнали, защото това може да не реши проблема с вашата тревожност и безсъние, а може даже да го засили, защото детето едва ли ще ми хареса тази промяна.
По-добре се съсредоточете върху себе си. Може би сте преуморена и детето минава през кофти фаза с много будене нощем. Пробвайте да намалите кафето особено следобед. Също някаква вечерна рутина помага. Примерно успокояващ чай от мента, етерично масло от лавандула на възглавницата, без телефон и телевизия вечер. Първите часове когато заспеше детето обикновено бяха най дългия промеждутък без събуждане и ако си легнех рано ми се събираше повече време дълбок сън. После и да ме будеше не се чувствах толкова уморена.
Проблемът не е, че детето спи до вас в леглото. Когато моето спря да спи до мен даже ми беше по трудно да заспива отколкото преди.
Кафе не пия никакво , устройствата преди сън също ги спирам , пия сега преди лягане Седатиф Пс хомеопатично средство , имам рутина и не обичам никакви чайове , сега почнах психолох който ми казва да имам повече време за себе си през деня да отида на кафе с приятелки , да си купя нещо да отида на масаж но това ми е трудно с малко пари и малко дете .

# 21
Di Soleil,след 12 месеца детето вече не е "бебе" в истинския смисъл на думата, а прохождащо малко дете, което се нуждае не само от грижа, но и от постепенно насърчаване към самостоятелност.

# 22
По-напред беше споделен съвет за консултант по сън. Подкрепям и аз с две ръце, за мен са спасители!

Общи условия

Активация на акаунт