🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 14 089
  • 442
  •   42
Отговори
# 330
Глория ме изненадва много приятно последно време, тази жена може да я играе играта!
На Владо Николов просто няма кауза да е вътре вече...

Очаквах да гласуват за Мая, време и беше да я разкрият!

# 331
  • София
Владо Николов е бесен... на себе си...
Осъзнава каква каша забърка, вижте му физиономията.

# 332
Мда. Сега да видим кой ще вербува Бъч.
Тъпо беше, че Георги разубеди ВН да го гласува, но сега каквото са си надробили, ще си го сърбат. А аз официално свалям доверието си от ВН, егати и тъпото изпълнение тази вечер!

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 22:33 от Janelle

# 333
Мислех си го това. Усети се, че прецака Глория и Праведните като цяло, ама късно….

# 334
Бачорски толкова се издаде - Мая каза, че е предател и той не направи никаква реакция. Нали толкова я защитава и се прави на праведен, поне да се изненада малко. И с това постоянното защитаване на Мая.. тя и накрая малко се издаде с думите “да приемаме предизвикателствата на живота”, което ако се замислиш е кукичка, че тя е приела на по-късен етап да е предател.

# 335
В следващия сезон ако НЕ играеш като Владо Николов ще е достатъчно.

# 336
Венци Венц бил вълк в агнешка кожа GrinningGrinning:Grinning
Не, ти си мишок в дрешки на палячо. И то не особено умен. Ама самочувствието чупи тъпомерите Grinning

# 337
Не съм гледала Мая в други предавания, но за мен беше леко разочарование като предател и честно казано, като участник.  Като праведна беше тотална безгласна буква, но все я оправдавах, че има близка връзка с Бачорски и го е усетила като предател, та е на stand by за покана да е предател, но и като такъв продължаваше предимно да се държи доста безлично. Чудя се дали Бачорски не остана разочарован от постната й игра. Не го виня, че я избра за съмишленик, сякаш беше очевиден избор, но Мая така и не се разчупи в играта - нито като праведна, нито като предател.

# 338
  • София
Кой ще вербува Бачорски???
Предполагам, че ще е мъж. Петканов, защото му е в доверния кръг, а и има подозрения към него, т.е. може да го използва за ЩИТ.
Въпреки, че то реално той вече знае, че са го разкрили ама все пак играта продължава и знае, че поне Коджабашев му е вдигнал мерника.
Няма смисъл да избира сигурен Праведен, защото ще му е трудно да спечели след това.
Той иска да е последния останал Предател.
Ако не е Петканов може да пробва с Коджабашев, защото и срещу него има напрежение и подозрения.

# 339
Бачо ще вземе Глория. Така се надявам

# 340
Ето това тръгване чаках! Щяла да се защити на масата, но гласува срещу Ева, защото не я кефи!!! Ами и ти не кефиш, лелче!

# 341
  • София
Мая гласува за Жорката.

# 342
И сега какво? Когото и да избере Бачо, избрания няма право на отказ, така ли?

# 343
  • Другата България
Мислех си го това. Усети се, че прецака Глория и Праведните като цяло, ама късно….
Не вярвам да се е усетил.
Просто наистина не е в час и не може да осмисли какво се случва.
Вероятно и безсънието си казва думата, факт. Аз работя на смени, и нощни, и знам какво може да причини недоспиването и как може да повлияе върху организма на човек, върху възприятия, адекватност и т.н.
Това като малко оправдание за неадекватността му.

Радвам се, че нещата се раздвижиха, казвах ви днес, на всички, които мислехте, че всичко вече е предрешено и скучно. Никога не отписвам формат преди да е приключил докрай. Радвам се, че Жорката се разигра, радвам се, че остана, дори се радвам, че Владо не го убиха както мислех, предполагам ще има още негови .....прояви.
Но си признавам, че това с Мая ми дойде неочаквано, изобщо не го допусках, да - очаквано Бачо направи всичко, за да я спаси, да, очаквано си тръгна преди него, но наистина не го очаквах да е днес. Сега да видим кой ще е новия партньор на Бачо, и аз залагам на Венци, но на негово място бих се опитала да вербувам Глория преди него.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 23:13 от Merri_An

# 344
След като няма да имат убит днес… вербуваният не може ли да откаже да се присъедини?? Няма ли това да е прецедентът?

Общи условия

Активация на акаунт