🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 14 507
  • 454
  •   14
Отговори
# 315
  • София
Браво на Глория обаче.
Направи го на пет стотинки.
Тази жена е природна стихия. Simple Smile
Ако не спечели ще е голяма несправедливост.

# 316
Обаче шоуто е топ! Направо до инфаркт ще ни докара. Scream

# 317
Браво на Глория обаче.
Направи го на пет стотинки.
Тази жена е природна стихия. Simple Smile
Ако не спечели ще е голяма несправедливост.

Нали вече знаем, че е спечелила ... Петканов Simple Smile

# 318
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Евала Глория много точно му го каза на кептъна. Единствената с топки и характер, Ева да вземе да млъкне, абсолютна калинка.

# 319
  • На морето!
Хора, направих грешка- Владо и Ева са много зле! Много!
Глория е моят победител! Защо завличат и Глория не разбирам?

# 320
Само искам да се похваля, че още в първото си мнение в темата месец преди началото на предаването казах, че много хора приятно ще се изненадат от Глория, а че Владо Николов изобщо не е за такова предаване.

Ама колкото и да се хваля сама, признавам, че дори и аз не предполагах колко жалък ще се окаже Владо. Този човек е изключително глупав, арогантен и егоистичен. Наистина мега, мега се е вглъбил в ролята си на национален герой. Хора, моля ви, нека не надуваме акциите на спортисти, просто защото удрят здраво, вдигат тежко, или държат на бой. Това е резултатът на повече от десетилетие медийно издигане. Днес в Предателите, а утре - в парламента Grinning

# 321
Ева е на мисия да докаже, че всички вицове за блондинки са истина.

# 322
Да се хванат под ръка Ева и Владо и да си ходят.

# 323
И тоя Венци Венц е една шушумига без мнение. Говорят стратегии пред него и той ходи да ги клепе пред останалите. Заради него убиха и Тино.

# 324
"Пръч парти."

# 325
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Венци Венци, Ева и ВН жестоко се състезават за приза най-вреден, глупав и немислещ участник. Как ще се спасят Бачо и Мая нямам думи и всичката помия я забърка ВН.
Йесссссс, Жорката се спаси, ред е на Бачо.

# 326
  • София
Чао Майче

# 327
Еее, Глорио, баш на финала се изложи!
Толкова крясъци, толкова обиди срещу Владо и подозрения срещу Бачорски и накрая.... миризливо пръц!

# 328
И сега прогонват Мая, после Бачорски придърпва Венци за предател, на следващата кръгла маса прогонват Бачорски и накрая Венци печели като сам предател.
И всички оставаме с увиснали усти. Joy Joy Joy
Да се самоцитирам Joy

# 329
Прецедентът ще е около вербуването значи.

Общи условия

Активация на акаунт