🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 15 431
  • 463
  •   51
Отговори
# 300
Това е като си популист и това е цялата ти игра! За чест! 🤣🤣🤣 🤣🤣

# 301
Самоцитирам се от миналата тема:

"Специално се регистрирах във форума, за да кажа, че Владо е като маймуна с калашник - с разлика най-слабият играч и с това по-опасен от ВСЕКИ предател. Предателите го въртят като агне на огъня, а е имунизиран срещу всякакъв добър съвет и логика от праведните.

Владо е причината на Бачорски да му се получават нещата - Бачорски сочи и Владо убива."

# 302
Владо предобри с виното и всичко отиде на кино....

# 303
Тоя Владо Николов е пълен кон с капаци. Развали целия сезон с простотиите му за чест и достойнство. Дано следващия сезон не вкарват такива дърти спортисти с его до небето.

# 304
Наистина имаме прецедент в нашите трейтъри!! Едва ли има участник като ВН в чуждестранните формати.

# 305
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
ВН какво направи? Ето ти прецедент, толкова делулу играч с желание за геройски вайб и тотално скапване на игра, играчи и стратегия никъде не е имало, сигурна съм. Всичко провали и съсипа този, всичко!

# 306
Владо осра всичко.
Как може бе, как може???
Майкоооооо
Полудях, изпотих се. Галфон.... а другите му се довериха и 3 дни блеят, заради него.
Никое риалити в България не е имало толкова прост играч.

# 307
OMG какво гледаме Grinning

# 308
Пиянски излагации гледаме.

# 309
Бясна съм, Владо къде се намираш ….

# 310
Браво на това момиче Гло! Каза му го на великия мислител! Изключително неадекватен Владо,  явно няма никой на горния етаж.

# 311
Срам ме е да гледам Владо Николов.
Глория обаче го навря на кучето в …

# 312
Бачорски да вербува Глория. Бачорски да го изгонят на последната маса и Глория да вземе парите като предател. Ей това искам.

# 313
Това предаване от "Предатели" да се преименува на "Работодатели" - тия, които вършат работата горят заради такива, които ги тресе егото и нищо друго.

# 314
  • Другата България
Много се радвам, че излязох права за Владо Николов - нещо, в което никога не съм се съмнявала.
Дано не изляза права и за Коджабашев

И да, и аз мисля, че балканския прецедент е именно Владо - надали е имало и ще има такъв участник някога някъде. Бляк!

Общи условия

Активация на акаунт