🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 3 108
  • 71
  •   4
Отговори
# 60
Гонят Мая, Бачорски вербува Глория, на финала се гласува, че няма предатели и така и двамата печелят 😂
На теория е така ама на практика не виждам как ще стане. Ако изгонят Мая ще са още по-уверени че хипотезата на Глория е вярна и едва ли ще оставят Бачора. Единствено ако у Владо пак задухат други ветрове, реши отново да е тандем с Бачо докрая но тогава ще изгонят Глория

# 61
Практически е абсолютно невъзможно, но някой попита възможно ли е и Глория, и Бачорски да спечелят, и според мен единственият вариант е да я вербува.

# 62
Нямат грам полза да вербуват, защото пропускат убийство, а и е доста вероятно да им откажат.

# 63
  • Другата България
СаркасТ има много “еретични” мисли относно продукцията 😉 . Но и на мен ми беше странна реакцията на ВН на споделеното от Ева - не се шокира, не спори с нея и веднага извади една много адекватна стратегия 🤔
От друга страна, продукцията можеше да се намеси по-елегантно, не така грубо, като например да каже, че предателите са извършили явно убийство с Целувката на Юда
Ако е прав, Коджабашев е аут следващите два дни / дори може и на кръгла маса / 🙁
Blush СаркасТ не е открил топлата вода, това аз го написах още когато свърши миналия епизод, и не спирам да го пиша, и ако това стане ще е не защото продукцията подпира Владо, а защото просто няма кой друг, от гледна точка на това Бачо и Мая да се измъкнат “сухи“ от гнева Владов. Тоест, заслугата /според мен/ ще е на Бачо, не на Владо, дори не изключвам някак за пореден път Владо да му повярва, че е праведен и да “стреля“ и той по Георги. Говоря за кръгла маса, така или иначе и самия Владо си вярва, че и той е открил топлата вода и ще “разкрива“ предатели на финала, не и по-рано. А Георги има различна стратегия, кой е Георги да противоречи на Владо, веднага да се отстреля групово!!!

В случая Мая ще трябва да отстъпи /предполагам/, ако иска и тя самата да остане - да се съгласи да жертва Коджабашев вместо Глория. Защото според мен ако зависи от Мая, тя би хвърлила на праведните именно Глория, не Георги. Това от една стана, от друга - това вече са лични спекулации - предвид любовната авантюра между Дани Петканов /който играе с Бачо от самото начало/ и Глория Дани също е ударил едно.....рамо Blush Гло да е спасена.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 15:40 от Merri_An

# 64
  • София
Имам инфо, че следващият сезон няма да е с известни. Дишайте по-спокойно 🙂
От твоите уста - в Божиите уши.😂 Амен 🙏

# 65
Има резон продукцията да е дала едно рамо на ВН и той изведнъж от балъка на сезона да се преобрази в топ стратег. То съвсем да му се отгледа на човек.

# 66
  • София
Всъщност тази теория за продукцията - колкото и да е еретично и изобщо не искам да го вярвам - ми звучи като единственото логично обяснение на промяната във Владо. Аз написах, че се събуди, ама той не се събуди, той направо се преобрази. Като прочетох тази теория и много ми кликна, много. Дано не е вярна де.

# 67
  • Другата България
Blush Това с продукцията изобщо не кореспондира на манталитета на Владо Николов, ама изобщо. Нито пък с поведението му и линията, която следва от самото начало на формата. Егото и “АЗ-ът“, отборната игра и личната неприязън към всеки, който се осмели да не е съгласен с негово решение, независимо от какво естество - никакъв резон няма 9 епизода това да е водещото при него, и изведнъж някой да му “подшушне“, тоест, да му каже как да играе в рамките на оставащите три, и кептъна да стане друг човек. Blush Вярно е, че за него е важно да е харесван от публиката, но видно част от нея го харесва и с това му поведение, апелиращо за чест и достойнство, няма как да го промени само защото друг е решил така.
Да не говорим, че стратегията му за мен изобщо не е печеливша, що се отнася до формата, печеливша е за него самия, лично и поединично, и /ще/ работи само ако и той присъства на финала.
А и освен всичко останало, Владо не е глупав човек, останаха малко хора, надали е трудно да събере 2+2, до 8 всеки може да брои. Далеч по-трудно беше, когато бяха в пълен състав.
Това, че поиска щит също според мен е свързано с предходната част от мнението ми, той се усети, че все пак може и да го убият в даден момент, и тогава няма да може да е на финала и да посочи - ТОЙ да посочи предателите. Затова проработиха двойните стандарти.
Може и да вървя в грешна посока, разбира се, но така мисля.

# 68
Каква е теорията за продукцията и Владо Николов? Подкасти отказвам да гледам, особено на големи разбирачи.
Аз не виждам нещо кой знае колко странно, защото не съм възприемал Владо като чак толкова заспал и неадекватен, колкото го писахте тук в продължение на седмици. Беше си и преди съвсем адекватен, просто с друг тип геймплей. Винаги е знаел, че е лидер и се е възползвал от това.

Също не можах да бъда убеден и за Мая, въпреки че любезно ми беше обяснено каква е била в другото риалити. Но нито я виждам като подмолна, нито като особено хитра и умна, напротив, страшно е инертна, даже безгласна, а и ако убие Коджабашев, както имам съмнения, съвсем се доказва и като наивна.

# 69
  • Stockholm
Ще си отворя Moët, когато Капитан Планета напусне шоуто Champagne За пръв път викам за Бачо да успее да го елиминира или победи.

# 70
Аз мисля че Владо претърпя съвсем естествено една еволюция подобна на тази през която  повечто хора преминаваме през живота си - от идеализъм към реализъм и прагматизъм. В началото се изживяваше като лидер на група ентусиазирани хора мечтаещи да променят света, да победи доброто, справедливостта, морала, индивидуалната победа беше далечна, абстрактна, беше готов да падне в първите редици  като герой. После като един Робеспиер почувствал силата на властта в ръцете си, идеалите постепенно започнаха да избледняват, избуя параноята, бившите съратници ставаха подозрителни, саботиращи великата цел и заплашващи личната му власт и пращането им на гилотината  без никакви обвинения става целесъобразно и правилно. Победата добиваше все по-реални очертания и той като Наполеон застана на безопасен хълм обграден от верни гвардейци, да наблюдава с далекоглед осеяното с трупове бойно поле и планира решителния удар със скритата в гората кавалерия.

Не се сещам за подобна система във волейбола но във футбола стратегията му е като италианското катеначо -  - глуха отбрана, брани нулевото равенство с всички средства и чака последните минути за смъртоносна контраатака. Скучна и неатрактивна игра за безпристрастния зрител бурно освиркващ от трибуните,  но често ефективна за прилагащия я и феновете му

# 71
  • Другата България
Аз мисля че Владо претърпя съвсем естествено една еволюция подобна на тази през която  повечто хора преминаваме през живота си - от идеализъм към реализъм и прагматизъм. В началото се изживяваше като лидер на група ентусиазирани хора мечтаещи да променят света, да победи доброто, справедливостта, морала, индивидуалната победа беше далечна, абстрактна, беше готов да падне в първите редици  като герой. После като един Робеспиер почувствал силата на властта в ръцете си, идеалите постепенно започнаха да избледняват, избуя параноята, бившите съратници ставаха подозрителни, саботиращи великата цел и заплашващи личната му власт и пращането им на гилотината  без никакви обвинения става целесъобразно и правилно. Победата добиваше все по-реални очертания и той като Наполеон застана на безопасен хълм обграден от верни гвардейци, да наблюдава с далекоглед осеяното с трупове бойно поле и планира решителния удар със скритата в гората кавалерия.

Не се сещам за подобна система във волейбола но във футбола стратегията му е като италианското катеначо -  - глуха отбрана, брани нулевото равенство с всички средства и чака последните минути за смъртоносна контраатака. Скучна и неатрактивна игра за безпристрастния зрител бурно освиркващ от трибуните,  но често ефективна за прилагащия я и феновете му
Цитирам го съвсем целенасочено, за да си го запазя като мнение - а с катеначото ме прободе в серДцето - ТОП мнение и описание на поведението на кептънА, нищо общо няма продукцията.
Браво!

Общи условия

Активация на акаунт