СаркасТ не е открил топлата вода, това аз го написах още когато свърши миналия епизод, и не спирам да го пиша, и ако това стане ще е не защото продукцията подпира Владо, а защото просто няма кой друг, от гледна точка на това Бачо и Мая да се измъкнат “сухи“ от гнева Владов. Тоест, заслугата /според мен/ ще е на Бачо, не на Владо, дори не изключвам някак за пореден път Владо да му повярва, че е праведен и да “стреля“ и той по Георги. Говоря за кръгла маса, така или иначе и самия Владо си вярва, че и той е открил топлата вода и ще “разкрива“ предатели на финала, не и по-рано. А Георги има различна стратегия, кой е Георги да противоречи на Владо, веднага да се отстреля групово!!!
Гло да е спасена.
Това с продукцията изобщо не кореспондира на манталитета на Владо Николов, ама изобщо. Нито пък с поведението му и линията, която следва от самото начало на формата. Егото и “АЗ-ът“, отборната игра и личната неприязън към всеки, който се осмели да не е съгласен с негово решение, независимо от какво естество - никакъв резон няма 9 епизода това да е водещото при него, и изведнъж някой да му “подшушне“, тоест, да му каже как да играе в рамките на оставащите три, и кептъна да стане друг човек.
Вярно е, че за него е важно да е харесван от публиката, но видно част от нея го харесва и с това му поведение, апелиращо за чест и достойнство, няма как да го промени само защото друг е решил така.
За пръв път викам за Бачо да успее да го елиминира или победи.
Препоръчани теми