🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 1 365
  • 35
  •   12
Отговори
# 15
Част от отговорилите, че тактиката на Владо е правилна, са отговорили също и че Коджабашев е прав. А, сега де!
Просто първият въпрос не е зададен прецизно. Правилна за кого - за Владо, за праведните, за продукцията, за зрителите, за висшата правда, за ИИ? Отговорите са различни, и аз се колебах как да отговоря макар, че не изпаднах в "противоречие"

# 16
  • Stockholm
Знам правилата, мерси Blush В случай, че Бачо остане сам имам предвид, което не е съвсем изключено като гледам колко са ѝ набрали на Мая.

# 17
Ако епизодите са наистина 12, вече нямат право на прелъстяване, но имат право на ултиматум, в случай че Мая или Бачорски бъде изгонен в следващия епизод. Така че Владо ако иска да продължи с идеята си, трябва да изгони Глория сега, а не предател.

И понеже снощи приключи британския ВИП сезон с изключителен финал и много обрати,
Скрит текст:
стратегията да отидеш на финала с двама предатели, знаейки кои са и вярвайки си, че с останалите ще ги прогониш, се издъни за пореден път гръмовно. Но ние нали си чакаме прецедента.

# 18
Британският финал беше страхотен! Дано и нашият да е силен и изненадващ- има потенциал за това, но да видим.

# 19
  • София
Дяволо, Сони, всички замесени в хрониките на БГ-Предателите, поклон!
Гласувах. Ако Бъч и Гуруто стигнат финал - искам да спечели Бъч. (А ако на последна маса седят Владо, Бачорски, Петканов, Венци и евентуално който и да било - поне влюбеният фикус и квадратният клюкар - да гласуват ЗА Бъч.)

# 20
Британският финал беше страхотен! Дано и нашият да е силен и изненадващ- има потенциал за това, но да видим.

Няма начин, според мен. Липсва достатъчно опит на продукцията, а и ниво на професионализъм все пак.
Британският беше шедьовър най-вече откъм монтаж (самите участници нищо особено). За по-малко от два епизода накрая успяха да създадат усещане за обрат и обрат на обрата, с категорични изненади на финала. Неслучайно още в първия си пост във форума писах, че в тази игра не можеш да предскажеш как ще свърши дори 15 минути преди края. Тогава бях осмян, низвергнат и изтрит.
А при нас как е: знаем кого ще изгонят в настоящия и следващия епизод, знаем даже и каква ще е мисията, защото от продукцията всеки понеделник пишат подробна статия, знаем кои ще са на финала, участниците пускат спойлери кой къде свари, водещият и той не пропуска, като за капак още преди месец в темата за спойлери се написа и кой печели.
Надявам се при следващи сезони да се подобри нивото на презентиране на фабулата.

# 21
Категорично съм за Бачорски.

# 22
  • Другата България
Колко интересно!
Не знам кои сте “вие“, които знаете тези неща, но щом ги знаете, осведомете нас, незнаещите?
Кого ще изгонят в следващия епизод?
Кои ще са на финала?
Аз от толкова празнословие и хейт по всичко българско, създадено за първи път от тази продукция, съчетано с възхвала на чужди формати, никъде не прочетох прогноза или хипотеза не само по въпросите на анкетите в темите, ами и за развитието на играта.
Всичко едни общи приказки, ама иначе знаеМ.

Постове се трият И за спам, офтопик, флууд и всякакви подобни нарушения на правилата на форума.

# 23
Благодаря, за новата тема!!

Този път оставих доста въпроси без отговор, примерно "Според вас добър играч ли е Владо Николов?" и да и не са ми крайни отговри на този въпрос Simple Smile
Репликата на Бачо ще ми направи впечатление като out of the ordinary, аз съм много директна и ако някой ми увърта ще си го отбележа.

За убит гласувам за Мирела.

Очаквам неочакваното  - т.е. да опукат предател на масата, демек Мая.

Пускам си:

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 17:44 от Одри ♡

# 24
Колко интересно!
Не знам кои сте “вие“, които знаете тези неща, но щом ги знаете, осведомете нас, незнаещите?
Кого ще изгонят в следващия епизод?
Кои ще са на финала?
Аз от толкова празнословие и хейт по всичко българско, създадено за първи път от тази продукция, съчетано с възхвала на чужди формати, никъде не прочетох прогноза или хипотеза не само по въпросите на анкетите в темите, ами и за развитието на играта.
Всичко едни общи приказки, ама иначе знаеМ.

Постове се трият И за спам, офтопик, флууд и всякакви подобни нарушения на правилата на форума.

Няма празнословие, нито хейт. Преди няколко дни писах, че като за първи сезон е окей. В анкетата гласувах, а хипотеза за играта развих в по-ранен пост от днес и няколко от онзи ден. Не знам защо четеш толкова избирателно.
Кое не знаеше, че щяха да изгонят Анна-Мария ли? Върни се назад в темата и преброй колко човека го казаха. И за другите неща информация тече от много места, може би не следиш всичко.
Нямам спам, офтопик и флууд. Честно казано, бих ти препоръчал да изгледаш поне един чужд сезон, за да видиш сама разликата, но това си е мое мнение и не ти го натяквам. Чета ти мненията и ги уважавам, ако и не винаги да съм съгласен, моите са каквито съм ги писал.

# 25
Има ли възможност да останат без предатели? И ако да, как може да се случи това?

# 26
  • Другата България
Къде съм писала за Анна - Мария? Или съм я визирала нея?
Но пък добре я даде за пример, защото всъщност стана ясно колко общо има между примера с нея и предходния ти пост. Тоест - нищо общо.
Едно е 20 от 100 човека /примерно/ да предполагат според видяно във формата какво следва, съвсем различно е да го знаят предварително отнякъде.
Този пример като хипотезата, че Мирела ще е убита - какво, ако наистина е тя значи сме знаелИ, че това ще се случи? Много ясно, че с оглед видяно в епизодите правим предположения, хипотези, коментираме какво предполагаме, че ще стане.
Не знам откъде толкова тече информация, съвсем целенасочено не следя нищо, защото не искам да знам.
В спойлерната тема не влизах до скоро, но предвид хипотезите, които се пишат в нея по принцип не бих я подавала като някакъв източник на сигурна информация.

Та, кои ще са на финала?
Защото аз не знам, само мога да предполагам.
Ако ги знаеш със сигурност, можеш да ги напишеш в темата за спойлери.

# 27
съвсем целенасочено не следя нищо, защото не искам да знам.

И аз това ти казах, значи стигаме до взаимно съгласие.

Няма как да напиша в тази или друга тема информация, която не идва от мен, но написаното от друг може да се потърси при добро желание.
Въпросът за разликата между "предполагам" и "знам", ако и да имаш известно право, честно казано е буквоядство в контекста на сравнението с британците, което направих, защото там нищо никъде и никога не изтича като информация. И именно това е поантата, а не с какъв глагол ще наречем придобитата информация.

# 28
  • Другата България
Тоест, визираш нещо написано в темата за спойлери.
Което я излезе вярно, я не.
Разбирам, но понеже съм виден буквояд и буквалист, това далеч не означава, че хората в тази тема знаеМ някакви неща, предположени или казани на някого и написани някъде.
За мен аудиторията в темата е достатъчно интелигентна и е удоволствие да предполагаме какво следва заедно, на база видяно в нашия формат и показано от нашите участници, въпреки че и аз не съм загубила надежда да стане нещо неочаквано, от рода на трети предател например /което почти никой не предполага/,  и да разбие на пух и прах теориите ни, включително и моите.

# 29
И аз искам да имам подобни очаквания и надежди. Към момента единственото нещо, което истински ме изненада и не съм го очаквал/знаел/предполагал, беше своеволната промяна на правилото при равенство в гласуването.
Да, коментираме показаното от участниците, и тук се връщам на предишния си пост, че то не е само от записите, а и от безкрайните им интервюта, изявления и други спойлери. Такива течове са недопустими.

Общи условия

Активация на акаунт