🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 13 449
  • 430
  •   111
Отговори
# 165
Страхотна Оля в Надкаст. Въобще кастът може да играе зле (не визирам нея), но по подкасти е супер интересен.

# 166
И аз да дам едно рамо на Оля, най-интересният Надкаст дотук.
Харесвам я много, искрена и забавна.

# 167
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах Оля в Надкаст.
Приказлива е,някои нови неща каза. В общи линии иска да спечели Бачорски.

И в този ред на мисли,да попитам идругите тук,които казахте,че искате Предател да спечели?
С какво Мая е по-смислен избор за победител от Глория,която разкри схемата?

ВН ми е изключително противен.
Значи цяло предаване плюе по тези,които взеха щит,но сега като опря до него да си спасява задника, няма проблем да дава пари от хазната,за да си вземе щит.
Казаха му кои са Предателите,седнал на стола с ръце зад главата и нарежда кое,как ще се случва.Ама ти с какво право? От всички там,ти си най-незаслужил. Един Предател го върти на малкото си пръстче,нито един Предател той сам не е хванал,а някак си на чист късмет или стадно с групата.
Манипулатор,който за съжаление един овце там слушат за всичко,вместо да го махнат,за да не им мъти водите.

Да, сезона е провал голям. Тръгнала страхотно и някъде след 6-ти епизод само надолу.
Дори съспенс няма вече,защото всичко е ясно.

Вече ентусиазъм нямам за нищо. Бачорски и ВН са виновни.

# 168
  • София
Искаме Бачорски за да не е ВН 😜

# 169
Аз не съм си променила особено мнението за Бачорски, даже може би вече си идваме на думата, че играта му изобщо не беше толкова "уау" в множество моменти. Остави Владо до такава напреднала фаза, а не го употреби да изгони с дружинката 2-3 невинни люде и после в един момент да вкара смут като го разкара. Друг е въпросът дали Бачорски стратегически не усети нещата, или просто от лични симпатии остави ВН. Той най-много преиграва с целия "капитанеее" щик, така че не изключвам вероятността Бачорски да е видял като най-добър един евентуален сценарий, в който губи от големия капитан, ако ще губи от някой. Тоест ако не спечеля, поне искам да загубя по своя си начин. Thinking

# 170
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И в този ред на мисли,да попитам идругите тук,които казахте,че искате Предател да спечели?

На мен във всеки сезон ми е все тая кой печели, но като цяло смятам, че предател от първия епизод стигнал до последния си е заслужил победата.

Това наистина е повод за "уважение",защото никак не е лесно да минеш през цял цикъл,да изиграеш 20 човека,че и на финална маса да стигнеш,а какво остава да го спечелиш. Това само в един френски сезон го гледах.

Бачорски обаче си има компания хора,да гласуват общо.
Отделно Николов,който да му е чадър (както каза Коджабашев) и да манипулира вота,който без да знае, работи в полза  на Бачо.

Така,че ако тези два фактора ги нямаше, Бачорски щеше да спечели уважението ми и моята подкрепа за победител. Но не и в този случай.

Любимци нямам,но изпитвам симпатии към Глория,защото първа се усети. Коджабашев също му светна лампичка и жалко,че му промиха толкова лесно мозъка. "Ти ли си Предател?" "Не съм аз предател". "А,добре.Вярвам ти безусловно"...

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 07:16 от Adoralova

# 171
Не изключвайте от възможностите победа за праведните, която не включва ВН. Thinking

# 172
  • Другата България
Не изключвайте от възможностите победа за праведните, която не включва ВН. Thinking
От клавиатурата ми го взе.
Три епизода преди финала да се твърди, че който и да е бил на път да е на финал е меко казано несериозно.
Но както казах и вчера - пристрастността пречи на обективността.

А що се отнася до това Владо да е “щита“ на Бачо - не смятам, че той има вина за абсолютната неадекватност на Николов що се отнася до играта и как се играе тя. Намерил е подходящо наметало - наметнал се е. И няма никаква вина, че това наметало издържа здраво толкова дълго време, докато му вършеше работа. В момента в който види “дупка“ на него ще е глупак, ако не го изхвърли. Надявам се това да не се случи.
Тоест - да го прати при останалите, които същия Владо отстреля /почти/ лично.

# 173
Не ви четох известно време, но видях, че сте коментирали и британския сезон, та не исках да си разваля изненадата. Уау, какъв сезон.
Скрит текст:
Накрая предателят, който спечели, като водещата му каза да каже пред всички, че е праведен той почна да се смее. Отделно един път на кръглата маса забрави, че има щит и е в безопасност, защото като предател това не го вълнува особено. И все пак двамата останали праведни гласуваха, че между тях няма повече предатели и така загубиха.

Мен ми е чудно, ако дадат ултиматум на ВН да е предател, дали той ще го откаже след като е стигнал толкова далеч? За мен това ще е доста забавно, но съм на 95% сигурна, че ще откаже. Довечера за мен Мирелка си тръгва, нейното убийство е трудно да се свърже с когото и да е от предателите, докато Жорката подозираше Бачорски.

Само въпрос - знаем ли дали на финала ще се разкриват дали са предатели или праведни или както в последните сезони на UK Traitors като останат петима играят на сляпо до края?

# 174
Изгледах Оля в Надкаст.
Приказлива е,някои нови неща каза. В общи линии иска да спечели Бачорски.

Скрит текст:
С какво Мая е по-смислен избор за победител от Глория,която разкри схемата?

ВН ми е изключително противен.
Значи цяло предаване плюе по тези,които взеха щит,но сега като опря до него да си спасява задника, няма проблем да дава пари от хазната,за да си вземе щит.
Казаха му кои са Предателите,седнал на стола с ръце зад главата и нарежда кое,как ще се случва.Ама ти с какво право? От всички там,ти си най-незаслужил. Един Предател го върти на малкото си пръстче,нито един Предател той сам не е хванал,а някак си на чист късмет или стадно с групата.
Манипулатор,който за съжаление един овце там слушат за всичко,вместо да го махнат,за да не им мъти водите.

Да, сезона е провал голям. Тръгнала страхотно и някъде след 6-ти епизод само надолу.
Дори съспенс няма вече,защото всичко е ясно.
Вече ентусиазъм нямам за нищо. Бачорски и ВН са виновни.

По тези два пункта имам какво да кажа:

Оля естествено, че ще иска Бачорски да спечели, въпреки, че толкова гадно я отстрани с целувката на Юда, защото по този начин ще излезе, че той е толкова голям гений, че е изиграл всички, включително и нея. Но ако спечелят праведните, то тя ще излезе глупава в очите на публиката, защото всичките й предположения за предатели се оказаха невярни, а не защото предателите са много добри в играта. Ето защо сега тя вика за предателите.

Колкото за това, че Бачорски и ВН са виновни съм абсолютно съгласна. Техният тандем направи сезона такъв, какъвто го гледаме. Аз обаче не мисля, че сезонът е провал, точно обратното. Ако ги нямаше тези двамата, заради които се изписаха толкова много теми, щяхме да гледаме само някакви фикуси и едни Гло и Ева, които слухтят зад вратите - банално и скучно. Просто такъв беше каста. Следващият каст може да е по-различен, ще видим и дано е вярна партенката, че ще има втори сезон.

Продължавам да смятам, че най-интересното предстои, все още има хляб в шоуто. Може да има и обрат.

# 175
Не ви четох известно време, но видях, че сте коментирали и британския сезон, та не исках да си разваля изненадата. Уау, какъв сезон.
Скрит текст:
Накрая предателят, който спечели, като водещата му каза да каже пред всички, че е праведен той почна да се смее. Отделно един път на кръглата маса забрави, че има щит и е в безопасност, защото като предател това не го вълнува особено. И все пак двамата останали праведни гласуваха, че между тях няма повече предатели и така загубиха.

Само въпрос - знаем ли дали на финала ще се разкриват дали са предатели или праведни или както в последните сезони на UK Traitors като останат петима играят на сляпо до края?

И аз като @Merri_An да напиша - от клавиатурата ми го взе. Joy

Скрит текст:
Това с щита е такъв red flag, все още се чудя как не го изгониха още на тази кръгла маса, когато се случи. В такава ситуация имаха силен аргумент и нямаше да бъде стреляне на сляпо.
Относно Cat - според мен влиза в сила meta gaming, защото цял сезон не разкриха нито една жена предател, а във финалната петица тя беше единствената останала жена, така че за Cat не беше на оферта да изгонят Kate на предпоследната маса, когато все още си разкриват ролята, и тя да съобщи, че е праведна.
Въпреки недоволството от победата, цялостно оставам с положителни впечатления от сезона. Попадна ми една статистика в реддит, според която синхроните не са чак толкова балансирани, а на мен ми се стори точно обратното. Без статистиката щях да твърдя, че всички са получили сравнително еднакво ефирно време (с уговорката - праведен спрямо останалите праведни, предател спрямо останалите предатели).

Нямаме потвърдена информация все още, но си мисля, че като за първи сезон ще продължат да разкриват ролята си във финалната петица. Също мисля, че няма да има оракул. Очаквам да бъдат включени в следващите сезони, за да има нови елементи на изненада (за които пишещите тук вече знаем).

# 176
За оракула съм 50:50. Интересен туист е със сигурност, но в действителност убива играта и на спечелилия го, и на посочения от оракула.

# 177
За оракула съм 50:50. Интересен туист е със сигурност, но в действителност убива играта и на спечелилия го, и на посочения от оракула.

Споделям мнението. Според мен също е нож с две остриета - вниманието на всички се насочва и към оракула, и към избрания от оракула.
Но пък действително е интересен елемент за зрителите.

# 178
  • European Union
Аз не съм срещу Владо Николов. Ако някой друг говори за чест и достойнство, а после смени плочата, ще го квалифицираме като гениален играч. Приемам, че той играе играта.

# 179
Записвам се и аз в новата тема. За мен ВН и Бачорски наистина направиха сезона, такъв какъвто е(на мен все още си ми харесва), но смятам, че ако тях ги нямаше, със сигурност другите фикуси можеха и да блеснат, засега от праведните само Глория блесва, то и не остана време за някой друг😅Малко ми е кофти, че и в темата не пишат толкова хора, както при ИВ и Ергенът, но го дължа на факта, че е само епизод седмично, а не че не е толкова интересно и гледано. Надявам се на втори сезон, даже ако може още пролетта😄

Общи условия

Активация на акаунт