🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 7 930
  • 188
  •   20
Отговори
# 180
Не изключвайте от възможностите победа за праведните, която не включва ВН. Thinking

Точно това очаквам да стане. Владо не съм го виждал на финал никога. Може и да стане, но бих бил изненадан.

Да, и аз мисля, че на финала ще им разкрият ролите при всяко отпадане и ще стане като в ирландската версия. Така праведните имат доста по-голямо предимство.

# 181
Надявам се да няма оракул в нашия сезон, не е лошо предимство(освен за предателя, ако го изберат), но като за първи сезон може би е рано. Иначе за Cat, освен че остана единствената жена, тя остана и единствената по-млада, а при предателите, забелязвам, че гледат да слагат поне един по-млад играч.

Честно казано се надявам да играят на сляпо на финала, за да им е една идея по-сложно на праведните.

Определено аз лично за себе си забелязах, че известните не са толкова навътре в играта, отколкото НЕизвестните. Имаха 5-6 кръгли маси само с изгонени праведни, а при нас предателите изгониха другите предатели. Доста повече очевидни неща се пропускат и не се коментират. Радвам се, че все пак продукцията ни е вложила доста средства и си личи старанието им. Един епизод на седмица ми е недостатъчен, но все пак ги разбирам, че искат да държат съспенса поне месец-два.

# 182
За който не е гледал ирландския сезон -
Скрит текст:
На финала останаха 3 праведни и 2 предатели. Праведните бяха сигурни, че другите двама са предатели, при което ги прогониха и след това трите праведни решиха да прекратят и да не прогонват повече. При нас очаквам да се случи нещо подобно, а именно
очаквам Мая да бъде прогонена на предпоследната кръгла маса, след която вече няма конклав, т.е. няма да има нов предател на нейно място, а Бачорски да бъде първият прогонен от финалната петица и останалите четирима праведни, които и да са, да прекратят играта. Joy

# 183
Айде да приключи сезонът и тогава да говорим провал ли е или не.
На мен лично не е спирало да ми е интересно.
Това, че вас ви е забавлявала враждата меджу първоначалните предатели (чета, че върви надолу от 6ти епизод), не значи, че всички сме така.

# 184
На мен също продължава да ми е интересно, но спрях да пиша в темата. Понеже някой се чудеше, че интереса спаднал, понеже вече не се пишело толкова тук.
Ами не, не ми е спаднал интересът, просто ми идва ту мач критиката, философстването, мрънкането, непрекъснатото сравняване с и възхваляване на чуждите сезони.

Просто само си чета понякога, лайквам някое мнение и до там.

# 185
Много се говори, че трябва втория сезон да е с неизвестни в публичното пространство. Обаче това, че не са ни извистни гарантира ли, че пак няма да влизат хора, които се познават помежду си, само дето ние няма да им хванем статиите.

# 186
Аз съм на мнение, че ВН би приел да стане предател и бих искала да видя такъв развой на събитията. Laughing

# 187
Според мен също би приел да е предател, особено ако види, че Бачорски е предателят. Видяхме вече, че при него стандартът е двоен. Ще има приказки за чест и дълг към отбора и хората, с които играе от самото начало и някак ще се опрвдае.

# 188
*stella
и аз, като теб.
Хайде да става 20.00 часа, че да се гмурна пак в психо битката.

Общи условия

Активация на акаунт