🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 18 260
  • 526
  •   82
Отговори
# 225
  • София
На този етап, ако думнат по Мая, Бачорски ще избере ли нов предател или не? Защото от това зависи дали да приемат тактиката на Владо или не.

# 226
  • София
Лооооол
Е, това е.
Владо Николов ще падне геройски. Единственият верен за него изход.
Заветът на Владо Николов.
Ще се жертва за каузата.

# 227
За пръв път от началото на сезона подкрепям ВН. Много правилно му каза на Георги: знаем кои са предателите и ако изгоним един от тях, ще дойде нов предател, когото няма да знаем.
На този етап всички праведни освен Венци са наясно, че Мая и Бачорски са предателите.
Подкрепям стратегията да жертват праведен, за да няма нов предател, но нека този праведен е Венци.

@Niya- Да, днешната кръгла маса е последната, след която има убийство и, ако е разкрит предател, ще има ултиматум и нов предател.

# 228
  • София
Разиграха се най-после. 😂

# 229
  • European Union
Е, самопредложи се човекът. Сега какво?

# 230
  • София
На този етап, ако думнат по Мая, Бачорски ще избере ли нов предател или не? Защото от това зависи дали да приемат тактиката на Владо или не.

Да, по библия на шоуто, Бачорски ще прелъсти нов Праведен и ако той не се съгласи си заминава директно.

# 231
Владо обаче май не отчита, че на този етап не е задължително да инициират нов предател.

Иначе логиката му е правилна и той си я обясни добре - не разбирам какво не разбзирате Laughing

# 232
  • Другата България
“Фермата“ ли гледаме!???
Помните ли, че ви разказах какво направи Владо там?
Спечели си битката, и благородно подари победата на Яни, за да може той да продължи в играта, и после Яни спечели сезона. Имаше аплодисменти, сълзи и т.н.
И разбира се, много суперлативи за благородния кептън Планет.

Сега сценарият се повтаря, явно човекът има нужда от ново “лъскане“ на образа.
Дано не се получи, много се надявам на Коджабашев, неговото мислене е далеч по-...смислено.

Продължава с личния пример и с това защо са там, и каква била целта на формата!!!
КАжи честно! Абсолютен популист!
Милата Ева, опита се да му се противопостави, че НЕ това е идеята на формата, но беше посечена на мига.

# 233
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И сега "героя" на сезона, когото Бачо въртеше на малкия си пръст ще го изиграе рицаря на печалния образ, сериозно?

# 234
“Фермата“ ли гледаме!???
Спечели си битката, и благородно подари победата на Яни, за да може той да продължи в играта, и после Яни спечели сезона. Имаше аплодисменти, сълзи и т.н.

Дано не се получи, много се надявам на Коджабашев, неговото мислене е далеч по-...смислено.

Продължава с личния пример и с това защо са там, и каква била целта на формата!!!

Не съм сигурна, че образът му е бил очернен, че да го лъска.
Такъв си е човекът - цял живот е бил отборен играч + че не разбира тази игра.
И популист не е . Такъв е, какъвто се представя. Понятието "популист" си има точно значение.

# 235
Цитат на: Merri_An link=topic=1828263.msg50449309#msg50449309
Вече съч убедена, че се готви за политик. Много ми е противна тази “саможертва”.

# 236
Е, не! Дано Жоро да вземе щит, та да миряса. Аз съм абсолютно против ВН да се предаде доброволно, много разочароващо. Аман от глупостите за чест и доблест, истина ви казвам. А и не мога да разбера защо клюкарят и фикус Венци Венц трябва да е на финала? Защо самият той не се самопредложи да го махнат? Ревял бил, мъжки сълзи пускал, фикусът му с фикус! Imp

Жоро си поиска от ВН услуга за услугата, поне това отчитам като причина ВН да се откаже.
Връща услуга Донът, но чак пък да се самоубива, айде нЕма нужда. Но то при него като гледам в темата е що е с шапка, що е без шапка. Ако не се самоубие, що не се е самоубил, ако се самоубие, що се е самоубил.
Няма угодия на бг публиката.

# 237
Нищо от това, което Владо прави не е грешно по същността си, но изключително ме дразни как всичко иска да замаскира с популистки приказки за благородство, чест и прочие. Има логика в това да не обстрелват предателите, за да може да спечелят праведните, но няма нужда да украсяваш желанието си за победа с някакви небивалици. Аман от популистки простотии. Няма нищо лошо да си воден от желанието си за победа, за това си влязъл в предаване, което в крайна сметка е от състезателен характер и ще има победител.

# 238
  • София
Ами по-добре да изгонят Владо Николов и да си тръгне като герой, като във Фермата 3.
Иначе алтернативата е да си тръгне Коджабашев, а аз не искам да е той. Още по-малко Глория.
Ева явно има невидим щит и няма да е тя...

# 239
  • Другата България
Скрит текст:
“Фермата“ ли гледаме!???

Не съм сигурна, че образът му е бил очернен, че да го лъска.
Такъв си е човекът - цял живот е бил отборен играч + че не разбира тази игра.
И популист не е - такъв си е принципно.
Ами не бъди, аз не държа да си.
Пиша си мнението, последователна съм, и не държа всички да са съгласни с него.
И сега "героя" на сезона, когото Бачо въртеше на малкия си пръст ще го изиграе рицаря на печалния образ, сериозно?
Именно. Цял сезон Бачо го прави на делулу, и когато се усети, че е бил поставен в тази роля реши да направи каквото може, за да изчисти “печалния“ си образ. Не е глупав, усетил се е, че е правен на глупак, и това е най-добрия начин да излезе герой и да “открадне„ шоуто Бачово.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:45 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт