🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 16 531
  • 493
  •   58
Отговори
# 345
Владо за пръв път в последните два епизода имаше тактика, която можеше да е печеливша за праведните, но в колата навръщане от играта рязко се отказа. Коджабашев му подаде спасителен пояс и той забрави, че нямат полза от нов вербуван предател. Май просто не му се тръгваше, въпреки заявката за саможертва. За мен това е по-големия му грях, отколкото това, което изпляска за Глория. Последното му е в стила "право куме в очи", което, разбира се, не е за тази игра, но поне е ясно, че му е в характера. Като цяло обаче стана голямо разбъркване, което прави играта непридвидима и съм доволна.

# 346
  • На морето!
Владо трябва да си вербува някой, който да го слуша и изпълнява безропотно. Дано вербува Ева и тя да откаже и се самоубие. Също толкова добре ще е ако направи това и с Венци, и Владо.
Много са зле!

И аз още отначало ви казвам, че Глория е умница и не е за подценяване, жалко че само Петканов, Бачора и Мая са на нейното ниво.

# 347
Много добър монтаж този път.
Очаквам сега поне един вербуван да откаже и да си тръгне, ако не и двама!

# 348
Ех Владо, Владо, тъкмо те реабилитирах и сега трябва да си посипвам главата с пепел! Поне имаше своите 5 минути слава! Все още смятам че намеренията му са благородни но съчетани с грандомания и безхаберие се получава наистина маймуна с граната

# 349
Най-вероятно ще има ултиматум - или се присъединяваш към предателите или умираш.

# 350
  • София
Абе хора, охх.
Написано е на 1 стр.
Още веднъж:
Ще има Прелъставяне и Праведния няма право да откаже. Ако откаже си заминава вкъщи.

# 351
  • Stockholm
Не 8-ми, а този беше най-интересният епизод. Капитан Планета дори няма да го коментирам. Дори и за подигравка не е. Най- умният ход на Бачо е да вербува точно него. И сега, като го видяхме каква фурнаджийска лопата е, няма да е учудващо, ако набеденият Капитан приеме ролята на Предател.

# 352
След като няма да имат убит днес… вербуваният не може ли да откаже да се присъедини?? Няма ли това да е прецедентът?
Това се чудя и аз - след като всички днес имат щит, ако има отказ, какво следва?

# 353
Пак да питам, ако Бачорски очи в очи опита да вербува някого и той му откаже, какво става щом всички имат щитове? Умира или се връща на закуска с най-категоричното доказателство?

# 354
Абе хора, охх.
Написано е на 1 стр.
Още веднъж:
Ще има Прелъставяне и Праведния няма право да откаже. Ако откаже си заминава вкъщи.
Но днес всички имат щит. Не ли?

# 355
Бъч май няма да вербува. По-добре ще му е да е сам.

# 356
Глория🌹

# 357
  • European Union
Щитът ги пази от убийство, не от вербуване.

Бачо ски е длъжен да вербува.

Поне гледахме кръгла маса с непредизвестен край.

# 358
Леле, сега Глория направо му се предложи на Бъч!
Ами така е, да, защо не се съгласиха с планът на ВН, колкото и да ме е яд на него, все пак му беше добър първоначалния план, преди да му стане жал за Жоро. Трябваше да си следват предначертания план, гонят Жоро, после Мая и Бъч и печелят. А сега вече Гло може да спечели, но като предател. Това така да се каже малко потъмнява златото.

# 359
  • София
Май никой не ме чете.
Защо се пита едно и също нещо 100 пъти.
Два писах по време на епизода.

Последно:
Бачорски ще отправи Ултиматум.
Няма значение дали всички имат ЩИТ или нямат.
Дали ще има убийство или няма да има.
100% ще има ултиматум и той няма право да откаже.

Общи условия

Активация на акаунт