🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 19 222
  • 540
  •   78
Отговори
# 390
  • София
Доколкото подразбирам в нито един чуждестранен сезон, една вечер преди последния редовен ден, всички получават ЩИТ.
Мега побългаряване на формата.

И също така се получава прецедент, заради горното
Човек с ЩИТ може да бъде убит ако откаже да стане Предател.

В промото обаче видяхме всички участници в имението.

Така че в едно нещо можем да сме сигурни:
Не е имало отказ на Бачорски.

# 391
  • София
Уау!
Жорката добре се защити и убеди Капитана 🥰 Браво, така се прави!
Владо Николов тъкмо влезе в играта и… излезе от релси 😂
Гло, чудесна игра с щитовете 👏🏻
Каква динамика през целия ден - променлива облачност.
…..
И като капак Гло се предложи за изнудване 😂😂😂

# 392
Аз не знам как да опиша видяното в този епизод. Такъв хаос и car crash TV рядко може да се случи.

Първоначално, идеята да махнат Жоро ми беше ок. Той е близък с Мая, има риск да не иска да я гласува, което да спре групата. Не знам защо по същата логика никой не цели по Венци Венц, който е доста лабилен и като нищо ще запази Бачорски и към финала. В този етап ми хареса и как Владо искаше да запази Ева, с която са близки, а и гласуват заедно.

Защитата на Жоро, беше топ. Използва предлога с честта пред Владо, за да се спаси. Може да се приема както се иска, но това беше единствения му вариант. Идеята на Владо да се жертва в колата, не ми хареса, защото за мен не се играе така. Той спомогна да се изготви добър план и просто трябваше да го продължат. Дори имаше сигурната опция да целят Дани Петканов и всички да са доволни.

Глория е много надъхана и е най-адекватния играч там. Взе щит и реши да запази групата, което беше логично и им даваше спокойствие. Макар че, имайки защита, тя спокойно можеше да остави някой да отпадне и на Ф6 да целят предател.

И както имаше много опции, в лицето на Мая, Жоро, Владо и Ева, изведнъж нещата се обърнаха. Това, което Владо направи, не е готино. Не може да скапеш играта на човека, който предостави на тепсия предателите, след като ти самия си подготвил плана как да се довърши започнатото. Той просто и свали всички карти и лимитира шансовете и за победа до минимум. И аз да бях на нейно място, щях да съм бесен, макар че вероятно щях да пробвам да прикрия яда си и да конфронтирам Владо лице в лице. Респект за нея, че опита да излезе от положение и да каже как вече не ги подозира, макар че след като и другите се включиха, едва ли има шанс.

Кръглата маса беше тотално мазало и май само Жоро имаше силна вечер и си подобри позицията. Бачорски също намаза, защото от обречена позиция, най-малкото има шанс да направи така, че ако не е той, поне предател да бие. Което след издънката на Владо, Ева, че и Венци, би било добър вариант.

Логично е Глория открито да агитира Бачорски да я вземе. Въпросът е, по какъв критерий ще избира той. Не вярвам да избере Венци, който ще е провал, Ева, на която няма доверие, както и Владо, просто защото той би му отказал. А ако избрания не приеме и бъде убит и теоретично махнат Бачорски, на Ф5 няма да има предател, което няма да бъде допуснато. Това свежда опциите до три. Глория с кеф би играла срещу групата, като там има следния сценарий. Той я взема и на следващите 1-2 маси просто я сготвя, казва как тя е била предател и затова го е целела и се оневинява. Това е много добра стратегия. С Дани идеята е, че има подозрения върху него и може да го ползва за щит, като смятам че би бил малко по-слабо ефективен от Глория. Стигам до Жоро, което е може би любимата ми опция. Супер любопитно е как биха се сработили, а и Жоро да бие като предател, звучи добре.

Оттук насетне май съм за Глория или някой предател да спечели. Все пак най-малко съм за Венци Венц, защото той просто не прави нищо.

# 393
  • София
Lilly_Gr,
Да, може да откаже и си заминава вкъщи, написал съм го.

Защо се дъвче все още това нещо и даже все едно ме поправяш нещо?

Има ли все още хора, които не са наясно с правилата?

# 394
Права е Глория да се ядоса на Владо, защото преди два дни тя искаше да стреля по Мая, защото ги разкри, но той я посече и я убеди да мълчат до финала. Сега той си изпя всичко точно преди финала. Защо? Искам това да го питат в Маските.
Ноооо, как се провъзгласяваш за интелигентна? Гло, това хората го преценяват, ти си се имай за каквото искаш. Повярвай ми, истински интелигентните хора няма да го изрекат това изречение. Тези хора знаят прекалено добре в какво са добри и в какво не, не се самоопределят пред такава аудитория! Ти си просто неуравновесена истеричка с добра интуиция или късмет, да го  ОПРЕДЕЛЯ!
Венци и Дани са ми част от клана Бъч, безразлични са!
Ева беше една от първите, още в началните епизоди, която стреля (на тъмно) по Бачо за предполагаем предател. Но после се подвеждаше от хорските приказки, а не търсеше доказателства за своите подозрения!
Затова ми е все едно кой ще спечели вече-за мен това беше счупването! Счупването е, когато зрителят губи интерес! Не виждам достоен да спечели играта!

# 395
Глория е много сладка💖
И с право се ядоса на Владо Николов.Много ми хареса как го насоли...

# 396
Бачорски за мен има два хода - Глория или ВН.
Предполагам, че ще изскочи с друга стратегия, но към момента не я виждам. Не съм сигурна кой друг би му свършил работа....
Съдейки по трейлъра, човека на когото говореше при ултиматума беше с неговия ръст, определено не по - висок. Абсолютно изключвам Ева.
Коджабашев също е някаква опция, ама никак не я виждам като оптимална.

Петканов ще е страшен шамар за Глория 🤭 и не е изключено да го направи.
Бачо иска да е забавно и ще избере най- обещаващата за забава опция....обаче аз не я виждам. 😃

# 397
Сега почвам да гледам на запис. На Глория филмите... са много досадни. Щели да решат, че е предател... много ще ми е кеф да я думнат тази нощ.

# 398
  • Другата България
Доколкото подразбирам в нито един чуждестранен сезон, една вечер преди последния редовен ден, всички получават ЩИТ.
Мега побългаряване на формата.

Скрит текст:
И също така се получава прецедент, заради горното
Човек с ЩИТ може да бъде убит ако откаже да стане Предател.

В промото обаче видяхме всички участници в имението.

Така че в едно нещо можем да сме сигурни:
Не е имало отказ на Бачорски.
Защо да е една вечер?
Не са ли две? Едната мина, предстои още една.
Тоест, това с щитовете е ДВА дни преди последния ден.
Има още два епизода, в крайна сметка са си 12.

# 399
Lilly_Gr,

Не е до правилата, а до това,че все повтаряш, че не може да се откаже ултиматум. А това не е вярно.

# 400
Lilly_Gr,
Мисля, че разбирам питащите какво питат - от една страна ако вербуван откаже, веднага
бива убит по правилата, от друга страна, всички днес имат щит срещу убийство. Получава се параграф 22 малко, но мисля, че в случая щитът не би следвало да важи.
Може това да е великото счупване, с което всички се хвалят.

# 401
Никакъв параграф 22 не се получава. Не могат да бъдат убити на конклава. Такъв тази вечер няма - има ултиматум, там щитове няма.

# 402
Lilly_Gr,
Мисля, че разбирам питащите какво питат - от една страна ако вербуван откаже, веднага
бива убит по правилата, от друга страна, всички днес имат щит срещу убийство. Получава се параграф 22 малко, но мисля, че в случая щитът не би следвало да важи.
Може това да е великото счупване, с което всички се хвалят.

Да, логично е при вербуване щитът да отпада, а да важи само при убийство.

# 403
  • София
Щитът не пази от убийство ако откажеш да станеш Предател.
Няма логика да пази.
Това е съвсем друго нещо.

Но реално се стигна до този момент само заради недакватната ни продукция, която допусна всички да имат ЩИТ.

Мери,
Това е последното убийство и последния класически конклав.
Сега трябваше да изгонят човек, за да се нареди бройката.
Стана някакво яко побългаряване.
От зор да пазят Праведните и да пречат на Предателите се получава този Параграф 22.

А и защо все още има хора, които не ми вярват и ме реплекират с едни и същи въпроси след като вече мина и промото.

Хора,
Върнете си думите на Карамазов и промото и вижте какво се казва.

Lilly_Gr
Ама много ясно, че може да се откаже ама си заминаваш вкъщи.
Защо ми извърташ думите? Имах предвид, че нямаш право да откажеш ако искаш да останеш и да играеш играта.

Майкоооооо

# 404
  • София
Ах, Глория, Глория, направо ще се оженя за нея, толкова е прекрасна Simple Smile
Още от момента, в който каза на маса, че е взела щит, а не беше, ми влезе в полезрението като една от най-мислещите. Другите и до края не разбраха как аджеба се играе с тия щитове.
Играта й е уникална, успя в момента да се превърне в любимка на Бачорски, който знае, че е предател.
Неговият зрелищен ход (защото той само това гледа) е да вземе нея, естествено. Както е бясна на останалите, ще ги трепят яко Grinning

За капитан Планета каквото и да кажа, сте го казали. За мен се затвърди конспирацията, че някой го е светнал миналата серия за печелившата стратегия. Буквално за една серия стана различен човек (мислещ),ама за малко.
Врещях срещу телевизора днес, добре, че беше Гло да му каже каквото мисля Joy

Общи условия

Активация на акаунт