🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 23 905
  • 602
  •   8
Отговори
# 585
Искам да кажа на Outcast, че Владо Карамазов е качил на стори част от неговия подкаст и го препоръчва, браво:)
Случвало ми се е играчи да споделят неща от видеата, но това вече е огромна чест Scream Relaxed

Иначе относно бъдещето вербуване - би било най-тривиалния ход Бачорски да привлече Глория. Най-готиното би било наистина той "да го върне" на Владо за прецакването на Глория като се опита да го привлече и тества моралния му компас - дали наистина ще си спази гръмките и геройски думи, че никога не би станал предател. Аз лично бих действал така.
Много ми е странно, че няма всеобщи похвали за играта на Глория. Дори се учудих от анализа на Надкаст и че не я хвалят достатъчно. Да, емоционална е, да по-шумна е, но аз по-адекватно играещ праведен не виждам

# 586
  • Другата България
Не бих казала, че си последователен Blush относно Владо Николов, едни и същи сме тук от самото начало, помним хейта срещу Анна - Мария, когато си позволи да се опълчи на Ел Капитано, че и манипулирана анкета имаше заради това - лично го била обидила /да, ама не/.
Сега Гло определено го навря в кучи г@з, същия Ел Капитано, но понеже не е Ергенка, а и си ѝ фен, получи ръкопляскания. Blush Не включвай подобен въпрос в следващата анкета, Глория е всеобща любимка, отговорът ще е предизвестен. Blush
Та отначало много харесваше Владо, това ми беше мисълта, значи трябва да ти е ясно, че хипотеза да приеме да е предател НЯМА, независимо от нашите мотиви.

Изобщо не чета ФБ, нито сега, нито по време на О100Г, там нивото е потресаващо, ако наистина Жорката се влияе от някакви такива....извращения, то проблемът си е негов. Интелигентните хора СМЕ тук, не там.
Но пък и двата формата нямат нищо общо като концепция, та знам ли....

# 587
Не видях да се коментира нещо, което за мен е достойно за коментар, а именно как Мая се защити на кръглата маса. Изключително добро впечатление ми направи, обрана, конкретна, обоснована. Ако не беше сигурен предател според мен би могла да обърне вота с тази защита.

# 588
Да, Мая беше много хладнокръвна на масата. Мая е гърмян заек, състезавала се е на олимпиада, детенцето и се бори с тежка диагноза - едва ли дреболии като една кръгла маса могат да я съборят. Хубаво впечатление остави, обоснова се добре, защити се отлично, а на лафа с пръч-партито се смях от сърце.
Напускането и остана в сянка поради безумната простотия на Владо, която всички се изредихме да коментираме.

# 589
Някой каза, че ВН мисли бавно. Има нещо такова според мен. Той затова не е спал няколко нощи поред, да мисли стратегии и предположения. И сутрин реагира адекватно спрямо информацията, която е премислил, но като се случи нещо извънредно (както защитата за всички от Глория), явно не е успял да прецени нещата.

# 590
  • София
Няма какво да кажа за последния епизод, всичко сте изписали. Потресаващ Владо Николов, каквото и да предприеме до края на предаването не смятам, че всеобщото мнение за него ще се промени.

Изслушах и Надкаста с Анна-Мария, голям зор, три пъти до спирах и мъчих докато го изслушам. Много ѝ се иска да е умна, но освен глупости и спойлери, друго не казва.

# 591
  • Другата България
Да, Мая беше много хладнокръвна на масата. Мая е гърмян заек, състезавала се е на олимпиада, детенцето и се бори с тежка диагноза - едва ли дреболии като една кръгла маса могат да я съборят. Хубаво впечатление остави, обоснова се добре, защити се отлично, а на лафа с пръч-партито се смях от сърце.
Напускането и остана в сянка поради безумната простотия на Владо, която всички се изредихме да коментираме.
Аз бях един от най-големите ѝ хейтъри в О100Г.
Тук до последно бях ЗА нея.
В друга светлина я видях, въпреки, че пак си беше в нейното амплоа - някой да “я пази“ и закриля.

# 592
Искам да кажа на Outcast, че Владо Карамазов е качил на стори част от неговия подкаст и го препоръчва, браво:)
Случвало ми се е играчи да споделят неща от видеата, но това вече е огромна чест Scream Relaxed

Иначе относно бъдещето вербуване - би било най-тривиалния ход Бачорски да привлече Глория. Най-готиното би било наистина той "да го върне" на Владо за прецакването на Глория като се опита да го привлече и тества моралния му компас - дали наистина ще си спази гръмките и геройски думи, че никога не би станал предател. Аз лично бих действал така.
Много ми е странно, че няма всеобщи похвали за играта на Глория. Дори се учудих от анализа на Надкаст и че не я хвалят достатъчно. Да, емоционална е, да по-шумна е, но аз по-адекватно играещ праведен не виждам
Браво, висша лига 👍
Какво коментирате в цитирания откъс?

# 593
  • Другата България
Глория. Blush
Положително, разбира се.
Сега, няма да кажа, че това е спойлер от Владо, защото не мисля, че е. Blush

# 594
Някой знае ли коя е песента, която им пускат преди началото на кръглата маса?

# 595
  • България
Скрит текст:
Adoralova, присъединявам се към твоето мнение.

Глория почти винаги реагира като обидено 3 годишно като не стане на нейното. Цупене, фасони, гримаси, грозното имитиране на Владо Николов, псуване , средни пръсти ...

Много хора тук и в социалните медии адмирират това , била му "затворила устата" ,само тя имала кураж и тн. ..  не знам различно предаване ли гледаме ?!

Да не говорим че великото разкриване на предателите не беше на база на някакви стратегии, а просто имаше шанс да го подслуша, защото обикаляше по коридорите с неизменната чаша вино.

Много ще ме е яд, ако е в отбора на спечелилите, защото не допринасяше с почти нищо към играта, освен с крещене и мнения на 1000 процента (ама грешни)

Kaкво ще рече НЕТОЧНИ анализи?
Момчетата от Надкаст коментират епизодите спрямо това,което те са видяли и разбрали. Същото както тук с нас.

Много й е лесно на нея да казва кое е правилно,грешно и неточно,когато е пряк свидетел на ситуацията и знае кое и как се случва занапред.
Глория я намирам за неуравновесена,груба и първична. Като недорасла,което избухва за всяко нещо,което не й харесва.

Знаете ми мнението за Владо Николов. Снощи обаче човека просто се изпусна (с глас съм се смяла). Къде от умора,къде от няколко чашки вино. Не го направи съзнателно да я злепостави или да я хвърли на вълците.
Онова като се разбесня,като започна да крещи,мята ръце и истерясва.
Майка на 33г с поведение на гаменка.

Вече въобще не я харесвам и не искам тя да печели пари,независимо в каква роля е поставена.
Подписвам се за двете мнения. Същата като Анна-Мария.

На финал не искам Глория, Венци без Венц и подмазвача Петканов.

# 596
Реакциите на публиката спрямо Анна Мария и Глория след като нападнаха ВН са различни не само, защото АМ е бивша ергенка. Глория реагира на думи, насочени лично срещу нея, които възприе като предателство на нейното доверие и като провал на най-добрата за момента стратегия. Реагира на момента, импулсивно и емоционално. АМ изнесе предварително обмислена реч, хладнокръвно, с ампломб на 100% убеден разобличител на предател (какъвто той не е), в която го нападна, че не се държи мъжки, че говори за чест, а не проявява такава, че лъже за щита и тн. Глория го удари там , където се видя, че наистина го заболя - че се държи като лидер и капитан на волейболен отбор без да има това право и води отбора на праведните към провал. АМ го изкара безчестен и лъжец без да има основания, докато Глория му доказа, че се провали точно в това, на което най-много държи - хипертрофираното му чувство за чест, като я предаде публично. Между двете ситуации няма база за сравнение, освен че и двете жени не се страхуваха да му се опълчат.  Показателно е как реагира самия той на АМ (като на дразнител) и как беше като попарен от думите на Глория. Джавкането не е едно и също със справедливия гняв.

# 597
  • Другата България
Е, и Гло му намекна, че е лъжец, но да не изпадаме в подробности.
Разлики има, и прилики има. За мен.
И като изгледала наистина много формати от всякакво естество - и наши, и чужди категорично смятам, че това КОЙ казва истината на някой, провъзгласил се за “тартора“ на групата, има значение.
Едно е думите да идват от всеобщия любимец на зрителите, а и на участниците, съвсем различно е да са изречени от аутсайдера, странния екземпляр, който си е влязъл с няколко минуса във формата.
Голямо значение има, и при мен се е случвало да съм пристрастна, и сега съм - не го крия.
Но поне се опитвам да съм обективна, и си го хейтя Жорката когато има повод.

# 598
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доколкото разбрах, повече убийства на конклав няма да има.
Следователно Николов каза на всички в градината,че знаят кои са Предателите и откъде е тръгнало разкритието им. Наистина не смятам,че нарочно хвърли Глория на вълците,а просто 1.не съобрази и 2. смята,че повече конклави няма да има,следователно няма да изгонят Глория.
Да не говорим,че наистина не знае къде се намира и какво трябва/не трябва да се казва. (директно изобличаване на предатели, споделяне на щит,НЕВЗЕМАНЕ на щит..)

Не го харесвам заради командорската му позиция да се прави на последна истанция,но с Глория наистина неволно се случиха нещата.

Бачорски няма как да вербува Владо. Той многократно е казвал,че ако някой му предложи тази роля, си тръгва без колебания.
Според мен Венци Венц ще бъде втория Предател и ще спечели. Друг по-близък там Бачорски няма,а всички знаем как от ден първи играе за групичката с уговорките и всички други играчи биват отстранявани.

# 599
  • София
Напротив, ще има още едно убийство.
Трябва да са 6 човека преди предпоследната кръгла маса.
Няма да има Конклав обаче ако поне един Праведен откаже да стане Предател и си замине вкъщи.

Между Анна-Мария и нейните нападки срещу Владо и на Глория няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт