Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 11 103
  • 90
  •   16
Отговори
# 60
  • Някъде там...
Мери, благодаря.Heart
Ехх, жалко за Калин. Много го искам за победител. Поне веднъж победителят да е светъл и положителен образ...
Полуфиналът и финалът са в два поредни дни. Ако Чикагото е 4ти, то точно на 25/08 трябва да е отпаднал.

# 61
ИВ
Не отписвайте Траян толкова бързо.
Да, Чикагото отпада на 25.08. Тъй като наближаваше финалът, по няколко пъти на ден ровех в ИГ и проверявах тези, на които не съм сложила Х. Привечер на 25.08. Чикагото се активизира. От Чикагото дойдоха Траян и Дино. Отворих сега тефтера и... какво да видя. Накрая си записвах не само кои са общите ни с "предполагаемите" участници, но и кого са последвали те. Дино е последвал 18 души участници и екип, които нарастваха... + още 8. Траян обаче е бил последвал само 4-ма. Което ме навежда на мисълта, че се е задържал повече от Дино. И че е поне в 8-цата.

Иначе да, на 21.08. съм писала, че Ръждавичка вероятно е отпаднала наскоро, защото последваните от нея се увеличиха и започна да ми излиза и нейното име, като следях профилите на другите. Иначе на 17.08. съм си отбелязала рязко покачване на последваните от нея.
Деси Сапунджиева по същия начин започна да се появява на 21.08.
За Николета съм писала в темата - 24.08.
Пекин и Мирослав се активизираха след финала - Пекин веднага, а Миро след 2 дена. Даже реших, че може да съм се заблудила за него.

И да, финалът трябва да е бил на 26.08. Вечерта екипът празнуваше края на снимките. Скромно... като за тази продукция - само някакви чаши имаше по варелите/ маси. Музика си пускаха от един лаптоп.

Оф, след Александър Мечкаров и Макс Мерджанов ли ми издумкаха на кастинг битка. 🙄 А аз си ги пазех за следващия сезон. 😁 И двамата са тренирали при Калоян и Гешев. Да видим довечера треньорът на какво е научил ученика си. 🤪

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 18:07 от Bilyana14.

# 62
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мери, благодаря за спойлера. Липсваш ни в основната тема на игрите, нали знаеш Grinning. Когато решиш пак да се върнеш към шоуто ще съм много хепи.
Иначе и последната ми надежда, че Калин ще е победител изчезна, видяло се е, Фикусът ще е.
Хубавото е, че няма жени в четворката, значи спойлера за Мирослав, Алекс, Калин и Чикагото е верен.

# 63
ИВ
Мери, много ти благодаря Heart. Страхотна си.
Дидо също.
Знам, че идеята на темата са спойлери, които запознати и желаещи да споделят, пишат, но понякога забравяме, че хората, които ни информират, са на първо място хора, а не просто информатори и не трябва да ги приемаме за даденост. Особено миналата година. Четях темите, зная, че не гледаше сезона, но пишеше какво ще се случи всяка седмица и тогава имаше доста спойлери, а сякаш не бяха и не бяха достатъчни. В допълнение с обидите и упреците, разбирам защо е изчезнало желанието за тази година. Но все пак не ни оставихте, за което благодаря.  Благодаря от сърце за труда, който полагате. На Билянка също, разбира се, тя се е захванала с най-пипкавото Joy.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 00:18 от justt_love

# 64
На база казаното от Мери и засечките на Биляна, аз правя следната рекапитулация:
- 2-те жени във финалната 8 са Пекин и Николета.
- в топ 4 са Алекс, Миро, Чикаго и Калин
- победител е Миро
Топ 8 допълвам с Траян и Дино.

Следващи отпаднали: Ивайло, Радостина, Сапунджиева, Ръждавичка.
Ако наистина Калин е взет при Безименните и пращан на елиминации, то той очевидно няма много изявени двубои, освен този с Ивайло. Поне до обединението.

# 65
ИВ
Не отписвайте Траян толкова бързо.
Да, Чикагото отпада на 25.08. Тъй като наближаваше финалът, по няколко пъти на ден ровех в ИГ и проверявах тези, на които не съм сложила Х. Привечер на 25.08. Чикагото се активизира. От Чикагото дойдоха Траян и Дино. Отворих сега тефтера и... какво да видя. Накрая си записвах не само кои са общите ни с "предполагаемите" участници, но и кого са последвали те. Дино е последвал 18 души участници и екип, които нарасваха... + още 8. Траян обаче е бил последвал само 4-ма. Което ме навежда на мисълта, че се е засържал повече от Дино. И че е в 8-цата.

Иначе да, на 21.08. съм писала, че Ръждавичка вероятно е отпаднала наскоро, защото последваните от нея се увеличиха и започна да ми излиза и нейното име, като слесях профилите на другите.
Деси Сапунджиева по същия начин започна да се появява на 21.08.
За Николета съм писала в темата - 24.08.
Пекин и Мирослав се активизираха след финала - Пекин веднага, а Миро след 2 дена. Даже реших, че може са съм се заблудила за него.

Оф, след Александър Мечкаров и Макс Мерджанов ли ми издумкаха на кастинг битка. 🙄 А аз си ги пазех за следващия сезон. 😁 И двамата са тренирали при Калоян и Гешев. Да видим довечера треньорът на какво е научил ученика си. 🤪
Да го отписваме за топ4 или за топ8?

# 66
ИВ

Допускам,че спойлера ми с полуфинала на Ръждавичка най-вероятно е грешен.
Много се радвам,че има само 2 жени в топ 8,това означава,че Радостина може да отпадне всеки момент.
Благодаря ти,Мери!!!!

# 67

В този ред ли ще отпадат ? Най ме интересува кога Радостина си тръгва и кой я бие ?

# 68

В този ред ли ще отпадат ? Най ме интересува кога Радостина си тръгва и кой я бие ?
Ами най-вероятно в този ред. Защото Ръждито и Сапунджиева се появяват онлайн някъде около 20 август. Ако там в момента е 9 август, а Ивайло отпада на 12 август, то означава, че в периода 12-20 август отпада някой друг, а това най-вероятно е Радостина.

# 69
Надеждите ми че Миро не печели окончателно умраяха.Вече просто се надявам Калин да направи добро представяне от тук до финала и да бъде запомнен като най добрия този сезон въпреки че губи
Освен ако Миро не е Траян! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 70
Калин е и мой любимец, както миналия, така и този сезон си го “заплюх“ само на база визитка.
Миналата година беше същото с Мартин /да, да, знам, всичко знам за Мартин и мнението като цяло за него/, само че като човек, който очеизвадно беше “вътре“ във формата мога да кажа, че Мартин няма нищо, ама нищо общо с образа, който продукцията, монтажа и т.н. създаде за него. Оттам и народния хейт. Мартин е много умно и интелигентно момче, състрадателен, възпитан....няма да пиша повече, защото знам, че е безсмислено, но и знам какво може да причини на един играч участието в такъв риалити формат. /Да, знам и че доброволно се е записал. Blush/
Мислех си вече, че само аз съм сбъркана и го харесвам Мартин. Не разбирах изобщо хейта към него миналия сезон.

Иначе много тъпо, че не печели Калин... така се надявах, определено го заслужава!

# 71
  • София
Уф,Мери,как не можа да напишеш Миро НЕ е победител,или Чикагото НЕ е победител,да ни оставиш една надежда.
Много ти благодаря и аз за включването! Blue Heart

# 72
  • София
ИВ
Благодаря за инфото, Мери! Радвам се, че жените не пробиват напред, нищо че съм жена. Не ми харесват начините им.
И аз харесвам Мартин, писала съм го и в основната тема. Не мога още да повярвам какъв хейт отнесе това умно и възпитано момче. Единствено с прозвището Императора дразнеха, не смятам че е бил бутан. Беше откровен и пред зрителите на синхрони да казва тактиките си, макар и глупави някой път, като това да прехранват Стан. Той е единственият победител, който ми е симпатичен. Като чета сега за Миро, явно така и ще остане...
И аз бих искала да знам кой ще разкара блатната кючекиня. Направо е обидно Ивайло да отпадне преди нея.

# 73
Аз мисля, че Калин няма да бъде победител, не че не ми се иска. Защо може да бъде така - нали победителят трябва да участва в доста мероприятия на Продукцията/Телевизията. Представяте ли си Калин в такава роля - да си "жертва" хобитата, личното пространство, да го развеждат от мероприятие на мероприятие - това не влиза в неговото амплоа.

Аз миналогодишния “победител” не се сещам да съм го срещала като участник в мероприятия, различни от турнирите в зала.
Разбира се, може и да има такива, просто аз не съм попадала на тях.

# 74
Тя беше една, само една “партенката“, за една кастинг битка ако не се лъжа, че вече мина време.
Знам, че много се забавлявахме с Дидо когато излезе веднага в групата във ФБ, и тогава си ви написах, че умишлено съм ви подвела.
Както и да е, нека не се връщаме там, то вероятно е било дразнещо, че ги коментирахме тук и разводнявахме темата, така че разбирам и потребителите, които се дразнеха от това.
Ама чак “неуравновесена“ не мисля, че съм. Blush

Хахха Мери само да кажа, че тук прочетох много пъти да пишат, че спойлерите ми са лъжа и не било вярно нито за Томи, нито за финалната четворка, но винаги с усмивка съм чела коментарите.
Дори за Томи писах още като почнаха игрите и също описах точно по какъв начин излиза, но не видях след това коментари към мен с извинение, нито пък други подобни коментари, все едно нищо не бях писала Simple Smile)))))
Извинявай-но не написа ли ти,че Пекин е 4та?

Общи условия

Активация на акаунт