Между майка ми и приятеля ми

• 3 673
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
Манджа с грозде стана. Няма брак жената.
.
От моите коментари се объркаха други участници. Слагам точките защото написаното от мен по никакъв начин не помага на авторката, а само разводнява дискусията, за което моля за извинение.

# 106
  • София
Беше написала, че има а сега си е редактирала всичките постове с точка. Съжалявам, ама наистина е неадекватно. За мене е измислица всичко.

# 107
Или се е изплашила да не се припознае свекито отнякъде.

# 108
На авторката постовете си стоят.

# 109
Аз пак да питам, защо си мълчиш, когато някой те обижда още повече докато си бременна така обижда и твоето дете, гъза ти е такъв, защото бременееш!! Най-малкото е супер гнусно да обсъждаш снаха си така, нещо много сбъркано има в този човек. Не знам, но май си много търпелива и добросърдечна, че си мълчиш на подобни неща.

# 110
Предполагам авторката писа тук за да си свери часовника. вече или скоро ще излезе в отпуск преди раждане. Всичко, което и тежи може да бъде обсъдено пак с партньора.Нека намерят подходящата формула за тях, за да имат спокойствието да се радват и грижат за бебчето.

# 111
  • София
Извинявам се. Постовете с точка не са на авторката.

# 112
Беше написала, че има а сега си е редактирала всичките постове с точка. Съжалявам, ама наистина е неадекватно. За мене е измислица всичко.

Аз си редактирах постовете и не съм авторката. Жестока обърквация. Четете.

# 113
Така става, когато някой започне да спами чужда тема.

# 114
  • София

Аз си редактирах постовете и не съм авторката. Жестока обърквация. Четете.

В предния пост преди твоя се извиних. И Вие четете.

# 115
Аз я разбирам героинята защо мълчи - ако си възпитан човек, срещата с подобни индивиди е като челен удар в стена - хем се нараняваш, хем си замаян, хем няма смисъл да реагираш. Повече ми е чудно с какво такава като нея може да бъде омаяна от човек като младия герой, произведен от такива като старите герои.

# 116
  • София
Може да не реагираш 1-вия път, дори 2-рия. Ама по-нататък?
Извинявай.

# 117
Може да не реагираш 1-вия път, дори 2-рия. Ама по-нататък?
Извинявай.
Лошата страна на доброто възпитание.

# 118
Аз се смятам за изключително възпитан човек, но възпитанието не трябва да се бърка с някакво примирение и апатия. Естествено, че ще се защитя ако някой ме обижда, мъжът ми ще бъде разкаран ако не ме защити, НО достойнството ми не позволява “рицар на бял кон” да ми води някой да ми се извинява.

За съжаление, ако човек няма гръбнак, хората също ще го възприемат като лесна жертва.

# 119
Да си възпитан не значи да се оставяш да те тъпчат! Можеш възпитано, но твърдо да отстояваш себе си. Например да кажеш, нямам навика да седя на една маса с хора, които ме обиждат и говорят грубо за другите, и да си тръгнеш.
Лично аз смятам, че на простака не задължително се полага възпитан ответ!

Общи условия

Активация на акаунт