Черен списък на психолозите в България

• 454
  • 2
  •   1
Отговори
Иван Калев. Прояви грубо отношение, манипулира ме чрез обвинения и лични вербални нападки за провалена терапия след болезнена реакция от моя страна на негово задание. Споделял ми е, че в кабинет си позволява да удря клиентите си със специална пръчка, при други задания, измислени от не знам кого.

# 1
Набързо издирих въпросния Иван Калев: моля, преди да се доверявате на някого, проверете обстойно къде, как и какво е завършил.

Разгледах и сайта му (Фейсбук страницата), и профила му в LinkedIn. Става ясно, че този човек няма нито бакалавър в областта, нито магистратура; липсва и информация за завършена психотерапевтична школа. С две думи казано: абсолютен измамник. За съжаление, това е често срещано явление в България поради липсата на закони и официален регламент.

Съжалявам искрено за отвратителното преживяване и се надявам да намерите професионалист, който да е кадърен, изучен, обучен и емпатичен!

# 2
Изглежда имам основание да се съмнявам, въпреки твърденията му, че е заършил психология, неколкократно му поисках диплома, сертификат или нещо, което да му дава право да практикува, той не отрази тази моя молба.
Благодаря за съвета за предварителното проучване!

Общи условия

Активация на акаунт