Любовен триъгълник

• 1 435
  • 51
  •   2
Отговори
# 15
Приказките не са били на сексуална тематика. Том е някъде в източна Азия.

Какъв ви е проблемът тогава?
Наистина ли има хора, способни да ревнуват от несексуален чат с анонимен  човек от другия край на света? И 50 годишни хора, които да го представят като казус...

Наистина едва ли е реална тая тема. Пак някакви деца скучаят....

# 16
  • София
На колко са младите? На 14?

# 17
Щом Гери има нужда да слуша приказки от другаде, не от Кирил ясна е работата. Търси тръпка навън,  Кирил й е скучен.
И пак ще го направи , и по-далеч ще стигне

# 18
Кой разказва приказки на друг участник? Че и да знае, че разказва такива неща. Ако не сте играли игри, там се обсъждат неща, които са за играта, не приказки за лека нощ.
Просто е "хваната" навреме, да се разделят и евентуално като порастнат и поумнеят, може да се съберат пак.
Ама кой къде бил, на какъв език, ама какво всъщност са си писали е без значение.
То не случайно хората са казали "от дума на дума" и уйде коня в реката.

# 19
Питайте и бабите, и дядовците.

# 20
Наистина едва ли е реална тая тема. Пак някакви деца скучаят....

На мен по-скоро ми прилича на сценарий за телевизионно предаване от рода на „Съдби на кръстопът“ и какви там още бяха другите за лични драми.

По казуса. Да се разделят младите, докато е време. Рано им е да живеят на семейни начала. Да пораснат първо – и двамата.

# 21
Аз мисля така (съдя по себе си), ако тя имаше нещо да крие, за нещо да е гузна - нямаше да си дава телефона така смело и спокойно да го ползва отворен/отключен гаджето. Ако беше правила нещо нередно щеше да го крие маниакално.

Но така или иначе няма чак такова значение. Разделили са се вече, млади хора, свят голям, да продължават напред и няма какво да го нищят толкова.

# 22
  • Пловдив
Том скоро ще опраши Гери,  А Кирето ще го духа.Път назад няма ......въпроса не е вече дали , а кога!
И да не е Том, ще Франк.....на Кирето му е тъпо името

PS.Още не е триъгълник,  но скоро.ще стане и един от ъглите ще е тъп🙄

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 13:03 от Sun2000

# 23
Първо – виждам притеснително, че Гери казва, че ще става рано и трябва да си ляга, спи ѝ се. А започва да чати с друг човек. Без значение мъж или жена, не е ок. АКо ти е станал досаден Кирчо – казваш – Кире, млъквай вече, досадно ми е, ще спя. Не започваш да чатиш с други хора след като си заявил горното. Това говори, че тя явно е искала да си чати с Томето или да си се занимава с друго, а не че ѝ се спи. Демек – послъгва.

Второ – Кой разказва приказки по чат в игра? Айде 1 за зарибявка, но втора, че и трета – нещо странничко, да не казвам нереално звучи. Просто са се разлафили и си се харесват – лошо няма. Дали като приятели, дали като гадженца, дали си е само флирт, не знаем. Но не е коректно спрямо Кирашки.

Трето – не е въпроса, че нямало какво да крие, давала телефона, а че си го е метнала Кирчо уж да спи, а си чати цяла нощ с други хора. Ами, несериозно е това. Не знам дали бих я разкарала Гери, но бих си поговорил с нея сериозно. А ако са дечурлиги и двамата, да си гледат живота и да не се занимават да си играят на семейство.

# 24
Ей за тва след секс се обръщаш и заспиваш, дългите разговори могат само да скапят нещата. Ако не ти се спи- завтаряш Simple Smile

# 25
Ние, старите, се врем, защото ни помилиха да се врем.
Както виждаш, има различни мнения, което е полезно. Simple Smile
На ва’ща възраст би трябвало отдавна да знаете да не подлагате гол з*ик там, където двама си го мерят.

# 26
Щом Гери има нужда да слуша приказки от другаде, не от Кирил ясна е работата. Търси тръпка навън,  Кирил й е скучен.
И пак ще го направи , и по-далеч ще стигне.
Напълно съм съгласна с това мнение.
Не е „само" чат - отделят внимание един на друг, пренебрегват човека до себе си, обменят емоции, душевни терзания. Това е по-голяма интимност от клатенето (както писах вече в друга тема).
И какво като е в Азия, нищо не пречи да се уговорят и видят на някоя почивка. Стига желание да има човек, евтини самолетни билети - бол.

# 27
Кирил ревнува, че тя въобще говори с някой?
Ако Том бе жена щеше ли да има разлика в сърденето?

Това е ревност, контрол и манипулация от страна на Кирил.

# 28
Е, естествено, че има разлика. Има ли разлика да спиш в едно легло с приятелка или с приятел? Има. Освен ако гаджето не знае, че си бисексуална, тогава пак няма.

# 29
Ама, че кофти ден да имаш интернет било днес.

Общи условия

Активация на акаунт