Сега вече могат да правят финал какъвто им душа иска

Никой няма да се впечатли, ако някой/ или всички
/ умре накрая.Даже ще е много иновативно в знак на протест всички да скочат от някоя скала

Като се сетихме за До живот, та ми мина през ума и за края на
главния герой. Доброто не победи .
Да видим, тук мисля, че пак няма да победи.
Големия въпрос за мен е дали ще оставят
плодородните земи на произвола на съдбата ??
Дали ще оставят развитието от оригиналния сценарий или
новодошлата СЦ ще закърпи нещо

Каквото и да направят цирка приключи, изплюха се яко на
всичко смислено, а ние така и няма да разберем какво наистина е
било предвидено като сценарий

Хубав ден и хубава седмица !
Както анонсират последната серия " Сериалът на Show TV „Плодородни земи“ , продуциран от Süreç Film , се сбогува със своите зрители в неделя вечер с последен епизод, в който се разкриват големи тайни и се свеждат размисли.
Съдбата, която очаква семейство Берекетоглу и Караханлъ, които балансират между любовта, лоялността и отмъщението във финала, повлича публиката в дълбока несигурност. „Плодородни земи“ е готов да се запечата в спомените с поразително сбогуване, в което нищо никога няма да бъде същото."
Това ще е отговорът на СЦ екип към всички които решиха съдбата на "Плодородни земи". Страх ме е дори да предположа нещо.
Каквото ще става - е станало. Хората заснеха, прибраха се в Истанбул или пък отидоха на желани дестинации, ние ще гледаме и явно финалът ще ни остави едно огромно поле/"земя" за размисъл.
Обаче животът продължава и колкото по-бързо превключим от сериална на наша реална вълна - толкова ще е по-добре. Идват празници, трябва къде по-кратка или по-дълговременна подготовка... т.е. фокусираме се на позитивното.
Днес също е празник - празнуват всички, които носят името Екатерина, Катя, Катерина и производните им. Да са честити!

надали ще ни обяснят качествено ...

ама той наистина прави качествени проекти,