Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 1 493
  • 58
  •   2
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив

Резултати от рейтинга на Mevcut Bilgi/Най-голямата агенция за измерване и проучване на рейтинги в социалните медии в Турция.

Енгин оглавява IMDB Starmetre(IMDb е най-популярният и надежден източник в света за филмово, телевизионно и знаменитостно съдържание) за пета поредна седмица.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 11:00 от mariana51

# 47

А как мислите -  Зехра нарочно  ли докара баща си до инфарт или нещо такова?

Абсолютно нарочно. Тя ненавижда баща си и водеше сина си към този акт. Сега тя ще стане глава на семейството и ще си разчиства сметките с Берекетоолу чрез сина си, а и чрез Фатма, която явно ще изпадне от сърцето на Салих.
Обаче, да ви кажа, прокурорката, ако продължава да тормози Йомер, нищо че е наша, много ще ми опротивее. Той, милия, как обикаляше улиците да я търси снощи, а тя долни номера върти и го оплита в мрежи! 

Аз четох снощи коментарите в инстаграма на сериала, доста отрицателни, само тролове и хейтъри пишат там. Има някакъв сериал с Демет и Чаатай. Не знам дали върви в момента или е минал, но негови фенове, май, яко хейтят нашия.

# 48
  • Пловдив

Епизодът започна с четенето на заплашителното писма от Йомер и завърши с това, че зрителят разбра кой ги пише и изпраща. Интересно ми е, Йомер вероятно сам ще разкрие Невин - виждаме, че той навързва нещата и стига до истината в различни ситуации.

# 49
За съжаление хейтъри винаги ще има,човешката злоба е неизкоренима 😒

В Х-а пък туркините яко хейтят  Гюлсим , не че не го очаквах 🙄, все пак национализма се вихри по тия ширини. Само ние българите все се мъчим да сме толерантни и често от това си патим.

# 50
  • Пловдив

https://x.com/TvDunyasii/status/1987819008519717181

Веднага след втория епизод, трейлърът на третия епизод беше премиерно показан. В трейлъра Йомер се бори с тайните на миналото, докато Невин остава непоколебима в преследването на справедливост и истина. Докато бъдещето се разгръща в привидно безкрайната война между Караханиди и Берекетолари, срещата между Караджа и Бекир е забележителна.

Думите на Йомер: „Мислите ли, че съм убиец?“, доминират в трейлъра, а скритите тайни и бъдещите събития в Плодородните земи вече пораждат любопитство.

# 51
  • Варна
Какъв е този рейтинг, абе хора, направо е безумно Scream

Не е истина, няма да коментирам, че ми идват някакви
такива непремерени приказки Smiling Imp

Какво искат да гледат вече не разбирам , хубаво,
че не съм чела коментари, казвате, по-добре да
не ги чета Simple Smile
Ама и тези продуценти са за убиване, в тоя ден да го пуснат с мачове,
бясна съм Rolling Eyes

# 52
  • Пловдив

Програмата на Шоу тв за тази седмица - кога и как ще повтарят излъчването на сериала ни - турско време: https://www.showtv.com.tr/yayin-akisi/pazartesi
ПОНЕДЕЛНИК - 22:30 ч.;
ВТОРНИК         - 02:00 ч.;
СРЯДА              - няма излъчване;
ЧЕТВЪРТЪК   - няма излъчване;
ПЕТЪК             - 02:45 ч.;
СЪБОТА          - 02:45 ч. и
НЕДЕЛЯ          - 15:30 ч., 20:00 ч. епизод 3 и веднага повторение от 23:15 ч.

Рейтингът на SOMERA - на първите две места двата мача, на трето място Мастършеф Турция и чак тогава два сериала. Ние на 5-то място по гледаемост.

# 53
Аниста 💞момичета ❤️‍🩹 по един чай мента, глог и валериан да ни сипи Йомер , белким се поуспокоим 😉 и тъй нищо не можем да направим ...

# 54
  • Пловдив

Много заплетено стана. Нямаше да я заподозра нея.
Дано по-бързо излиза превод, че накрая беше най-интересното и искам да го разбера. Моля който го гледа с озвуча да разкаже какво говореха накрая, Йозер какво каза на Салих и прокурорката какво си говореше сама каго запечатваше писмото.

Йомер и Салих го имаме преведено в откъса към еп.2. В общи линии е това: https://videa.hu/videok/film-animacio/2-104TfxAypsUFGNgM
А съвсем на финала:
Йомер: Когато дори аз не мога да го приема, как да призная на семейството си?
Невин на гърба на часовника: Нека времето ни никога не свършва.
Невин гледайки снимката на Йомер: Ти си убиец Йомер Берекетолу! Бъди готов да се срещнеш лице в лице с греховете си! Ти уби Тарък. Кълна ти се. Кълна ти се, че докато не разкрия това и не те накарам да си платиш, няма да те оставя.

Не вярвам Йомер да е убил Тарък. Видяхме борба между двамата, скъса се копче от ризата му, после май не го бута, а иска да го издърпа... Така ни го показаха, че все едно Йомер го е убил. Но, не вярвам.

# 55
И аз мисля, че е нещастен случай. Но все пак е прикрил,че е бил там и явно е имало сблъсък, възможно е дори Тарък да го е инициирал

# 56
  • Варна
Аниста 💞момичета ❤️‍🩹 по един чай мента, глог и валериан да ни сипи Йомер , белким се поуспокоим 😉 и тъй нищо не можем да направим ...

Ами,какво друго ни остава, да налива по един, дано
да подейства Smiley

Да, надали е убил, по-скоро може пък да е бил в защитна позиция,
нищо не се разбира от проблясъците на Йомер. А защо го е скрил,
най-вероятно Тарък се е докопал до тайната в миналото.

# 57
За Старите пари - мнение на испански писател и журналист с 2.5млн фалоуъри в X a :

Гледам "Стари пари", турска сапунена опера за домакини (и домакини като мен), която е много добре направена и (гледал съм три епизода) наистина ми харесва.

https://x.com/perezreverte/status/1987794052880749045

# 58
  • Пловдив

https://x.com/TvDunyasii/status/1987951214730911767

Сериалът "Стари пари", с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер, продължава да прави вълни в международен план.

Известният испански писател и журналист Артуро Перес-Реверте, чиито романи са адаптирани във филми и телевизионни сериали, сподели следното за сериала: „Гледам прекрасния турски сериал „Стари пари“ (вече съм гледал три епизода) и наистина ми харесва.“
👏

Общи условия

Активация на акаунт