Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте,момичета на Енгин.радвам се,че спирайки сериала,не спират надеждите на феновете.И да поговорим малко за пословиците,,Хубавите ябълки ,свинете ядат,,Винаги съм мислила,че тази поговорка не отразява очакванията на  ценителите.Че е по добре  да не дават ябълките на свинете ,а да ги оставят за компост-торене и  усилване на нова реколта.Така,че след неадекватното поведение на отговорните за излъчването на сериала,след  недооценяването от  по изключение включил екрана гласуващ зрител  ,е по добре да приключат снимките.Няма нужда   никой от творческия екип да се раздава, а да има неглижиране на една увлекателна история.Снимките могат да спрат,може да има финансова загуба за всички,но не могат да  спрат таланта, съпричастността  на Гюлсим и Енгин.А ,колкото до  любовта на феновете,въобще не говоря.Мисля си ,че и други сериали и то добри  са прекратени тогава когато трябва да се разгърнат .А всички ние ще чакаме новите проекти ,новите роли и предизвикателства    и новите постижения на любимците.
   Хубави почивни дни .

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 20:31 от Leddel

# 301
От Инстаграма на Енгин, преди малко:

# 302
Аз съм по музикалната тема  - Не е забравен

Дано не спре да споделя музиката ,която слуша, много говори за човека това, все едно си общуваме ... За Аниста залезите, за мен музиката 👌😉

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:24 от araselia

# 303
  • Пловдив

Енгин в сторито си цитира част от последната си история в бр.65 от списанието "БЕЗИМЕНЕН":

СПОМНЯЙКИ СИ ПОГЛЕДИТЕ
Всеки поглед криеше различна история, различна тъга.
Той си помисли за името си, чудейки се какво ли е то?
После се опита да си спомни погледите на хората, които го викаха;
може би имаше нещо, което можеше да почувства.

Допълвам си поста - вижте какво написаха в една от ФБ групите на Енгин: https://www.facebook.com/groups/923881088597464/posts/1622767872042112/

Откакто беше обявено, че сериалът на Енгин е спрян, всички търсят логично обяснение. Това, което се появи в няколко турски репортажа от различни източници, казва, че самият Енгин е поискал излъчването да бъде спряно и че е имало нещо на работата, което не му харесва или за което е имал несъгласие, но никой не знае точните подробности.
И този сценарий е много логичен, защото ако каналът беше този, който би отменил проекта, нямаше да чака, докато назначат нов режисьор и нов сценарист, които дори не са имали шанс да започнат или да покажат своята визия. Внезапно отменяне на проекта като това не се случва без сериозна причина.
Освен това, турски журналист заяви, че едва са убедили Енгин с мъка да завърши последния епизод и че въпреки че е имало международни продажби за сериала благодарение на неговото име, което е можело да го поддържа, окончателното решение все пак е дошло от него. И смисълът е ясен: Енгин не е някой, чийто сериал е спрян против волята му. Всичко, което се случва, се случва, защото той го иска така.🖤

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:51 от mariana51

# 304
Истината е някъде там

Нещо не ми хващат дикиш турските репортажи ,ама хич

Факт е, че сме прецакани, няма да гледаме това 💔

# 305
  • Варна
Привет, момичета Yellow Heart
и аз да се индикирам, благодаря за всичко, което сте сложили Two Hearts
Араселия, хубава и нежна, но и тъжна музика !
Leddel Yellow Heart аз пък да цититам библията за бисерите и свинете   Матей 7:6
"Не давайте светинята на псетата,
нито хвърляйте бисерите си пред свинете, да не би да ги стъпчат с краката
си и като се обърнат, да ви разкъсат.“
Много важи за нашия случай!
Ами, да, това, което е постнала Мариянка, много ми се връзва, защо да не
е вярно, и ако е така направо ще съм щастлива Simple Smile
Енгин защо да си хаби таланта заради хора, които не го оценяват. Ами те не
оцениха и  уважаван техен писател, напълно резонно е това, дано е така !
Поздравления, ако го е направил Two Hearts
Жалко, че няма да разберем какво се е случило! Yellow Heart

# 306
  • Пловдив

Има логика в написаното за решение взето от Енгин. Ако каналът е за спиране на излъчване на сериала, а това става в разговор с продуцентската компания, защо за 1 епизод сменят режисьор, сценаристи.

И една класация за изминалата седмица от 10 до 16 ноември, списък с най-обсъжданите двойки от телевизионни сериали.

# 307
  • Варна

Има логика в написаното за решение взето от Енгин. Ако каналът е за спиране на излъчване на сериала, а това става в разговор с продуцентската компания, защо за 1 епизод сменят режисьор, сценаристи.

И една класация за изминалата седмица от 10 до 16 ноември, списък с най-обсъжданите двойки от телевизионни сериали.

Ами те нашите даже не са двойка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да им имам и класациите Money  и вкусовете им Mask

# 308

Допълвам си поста - вижте какво написаха в една от ФБ групите на Енгин: https://www.facebook.com/groups/923881088597464/posts/1622767872042112/

Откакто беше обявено, че сериалът на Енгин е спрян, всички търсят логично обяснение. Това, което се появи в няколко турски репортажа от различни източници, казва, че самият Енгин е поискал излъчването да бъде спряно и че е имало нещо на работата, което не му харесва или за което е имал несъгласие, но никой не знае точните подробности.
И този сценарий е много логичен, защото ако каналът беше този, който би отменил проекта, нямаше да чака, докато назначат нов режисьор и нов сценарист, които дори не са имали шанс да започнат или да покажат своята визия. Внезапно отменяне на проекта като това не се случва без сериозна причина.
Освен това, турски журналист заяви, че едва са убедили Енгин с мъка да завърши последния епизод и че въпреки че е имало международни продажби за сериала благодарение на неговото име, което е можело да го поддържа, окончателното решение все пак е дошло от него. И смисълът е ясен: Енгин не е някой, чийто сериал е спрян против волята му. Всичко, което се случва, се случва, защото той го иска така.🖤

Aз пък не мисля, че това обяснение е вярно, и на мен не ми хваща дикиш. Не искам нещата да се прехвърлят от болната на здравата глава. Особено заключението "Енгин не е някой, чийто сериал е спрян против волята му. Всичко, което се случва, се случва, защото той го иска така." съвсем не ми се нрави, защото звучи едва ли не като "Атьорът-примадона коли и беси. Когато реши,  вдига си шапката, без да му пука за никой от останалите." А това, всички знаем, НЕ Е ЕНГИН!. Много добре помним какви огромни усилия той положи, за да спаси ДП, при това след 37 епизод, т.е. далеч по-напред в историята, когато по същия начин можеха да го претупат за 1-2 серии, след като Неслихан напусна.
Че не е бил във възторг от някои неща, това е сигурно. Също така на мен ми изглежда сигурно и , че е бил много потресен от смяната на режисьора и сценаристите още след 2-ри епизод, защото с този режисьор са работили заедно в "Бягство" преди това, сигурно го цени и са близки. Ако нещо го е пришпорило да приключват възможно най-бързо, то това сигурно е било натискът от продуценти, канал, нов режисьор и сценаристи да почнат с фантасмагориите, за да гонят ДГ по рейтинги. Ами спомнете си, че спешно обявиха влизането на нова актриса като майката на Зехра. Това го нямаше (дано не ме лъже паметта) в първоначалните описания. Нали майката беше отдавна изчезнала/умряла? Това бързо променяне в крачка на предварителния сценарий, още от 2-3 серия със сигурност не се е харесвало на Енгин. И други неща, които естествено  не знаем. Ама да пишем, че едва ли не Енгин спрял целия проект - сори, твърдо НьЕЕЕЕЕ !

Допълвам - щеше ли да се издокарва със спортни екипи и да се прави на футболист, само и само да привлече повече зрители, ако  е искал час по-скоро да се отърве от сериала?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:09 от Burkina

# 309
Привет.
Благодаря за мненията ви.
Едва ли този рейтинг е нещо, което би радвало Енгин. Но пък финала беше обявен някак мн бързо, имаше  нещо странно в цялата тази история. Мисля, че не му беше даден шанс да продължи, както се прави обикновено въпреки ниския рейтинг-смяна на ден ,час, сц и т.н.  Точно какво и как е било никога няма да научим. Бих се съгласила с Буркина, това изречение прозвуча все едно Енгин е самия турски президент.  Той коли и беси... Никога не е давал вид на човек, който не би се раздал, борил  или ще се откаже преждевременно. Става й си тръгва.. Не е в негов стил. Помните ли  в ДП, тръгна ли си не.. Ситуацията беше къде къде по-напечена,безнадеждна и неприятна за него..
Предполагам,че мнението му има значение все пак  и обстоятелствата са наложили това решение, за общото благо..
Гледаме напред и нагоре..

# 310
Добро утро в предпоследната наша неделя ...

Да пием кафе,чай, който каквото

Чудя се по-ниска масичка не можаха ли да намерят 🙄 както съм зле с коленете ще трябва сами да си наливат гостите 😉

# 311
  • Пловдив

Добро утро в неделя, денят на "Плодородни земи".
Епизод 4 обещава да е доста интересен, видно от въведението и показаните ни снимки.
Часът и мястото са ни известни - 19:00 ч. наше време.

Слагам ново нейно мнение, всеки има право на такова, в случая звучащо като дообяснение, тя е администратор на групата написала вчера поста за Енгин, който коментираме. Разходих се из написаното във ФБ групата им - да видя дали е слагала линкове за информацията написана от нея. Не намерих такива.
Та ето и линка: https://www.facebook.com/groups/923881088597464/posts/1622054232113476/
Пише:

Имаше външни продажби под името на Енгин и изглежда, че те са искали да продължат, за да се възползват повече. Заради това компанията смени директора и сценариста. Но очевидно Енгин е разкрил всички подробности, свързани със сценария. Те не промотираха сериала правилно и не го подкрепиха с подходящо време за повторение. Дори самите хора в Адана не знаят, че там се снима сериал. Енгин е смятал, че усилията му отиват на вятъра, и накрая е казал: „Достатъчно.“ Така че мисля, че е поискал отмяната на сериала „Плодородни земи“… макар да не съм напълно сигурна, това е само моето предположение.

И за да приключим с нейните постове, слагам ги в графа "една жена каза", в случая"написа".

# 312
Какво са поръчали тук тримата братя , някакъв десерт, сладоледче ли 👀😋

Марианче 💞О, не се съмнявам, че ще е интересно, направо ще е като влакче на ужасите днес и след седмица . Да събереш в две серии всичко случващо се в още поне 10 и да затвориш страницата 🤔

# 313
  • Пловдив

Да пием чай с Йомер.
araselia, някакъв сок трябва да е - виждам сламки. Мъже, какъв сок могат да пият??? Но е в чаши за садолед, десерт със сламки - дано разберем довечера...

# 314

Добро неделно утро!
При мен е облачно и дъждовно - ден само за релакс и нищоправене.
Дали екипът вече се е прибрал в Истанбул?

Общи условия

Активация на акаунт