Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Обеден поздрав и продължаваме да чакаме новини за Енгин.

# 586
  • Варна
Да пием по един шалгам . Шалгама е традиционна, ферментирала напитка от лилави моркови и ряпа, с освежаващ, солен и леко кисел вкус, популярна като съпътстващо питие към кебап и месни ястия, известна с ползите си за храносмилането и високото съдържание на витамини. Предлага се в класически (нелют) и лют вариант (Acılı) и е съществена част от кухнята в Южна Турция.

# 587

Добра вечер момичета Two Hearts

Колаж от старите ленти. Днес отново бях на "зяпинг" по магазините и не се стърпях та купих малки, дребни сувенирчета за службата /вид томболка - на когото, каквото се падне/.
Сега вече мога да ви кажа какво поръчах онзи ден, че днес ходих да си взема пратката.
Интересни коледни шоколади и бонбониери във вид на книга - чудесни са за подарък сами за себе си.
Красива опаковка, вкусен шоколад /опитах си един бонбон/.

# 588
  • Пловдив

Ей така да виждаме Енгин - засмян...

# 589
  • Варна
Поздрав вечерен с това  страхотно парче,
такъв готин подбор на песни бяха направили в Old money , евала Yellow Heart 

# 590
Добро утро и хубава събота!

# 591
Добро утро!

Хубава събота!

# 592
  • Варна
Добро утро Yellow Heart

приятни почивни дни и от мен !

# 593

Добро утро момичета 💕
Хубав и спокоен съботен ден!
Да пием по кафе и да  си  “караме” по плана за днес! Тъй като никой не ни знае точно какъв ни е планът - правим каквото си искаме! Аз отивам на коледен фермерски пазар!
Да пием обаче по кафе преди всичко друго. ☕☕☕

# 594
  • Пловдив

Здравейте в ден събота.
Дано ни донесе новини.

# 595
Показателно за рейтингите и какво се случва в Турция , и колко отвратително хората са  готови на всичко за пари,дизи индустрията и тя 😷
Поста е на турски акаунт,не на фен на Енгин

https://x.com/lollkeka/status/1999772995737534763

И превод с с гугъл
В предаването, което получи 17 рейтинга, снощи излъчиха смразяваща сцена на убийство на жена, натикайки го право в лицата на милиони, и го направиха като „държавен канал“ в страна, където хиляди жени биват избивани всяка година. УЖАСЯВАЩО!
  Така че май артистите трябва да избират етика,морал или пари. Това е положението. За Енгин не се съмнявам какво ще избере
А и зрителите ,трябва ли да гледат и косвено да подкрепят това ,не им ли е гадно и съвестно 🙄

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 15:47 от araselia

# 596
Точно на този сериал нищо няма да им направят защото е по националния канал. Ако беше частен канал можеше да стане нещо. Отделно продуцента хич не го интересува защото това е новата му златна гъска. Продуцента е много мразен.
И отделно всеки актьор който се съгласи да участва в проект на Ердоган телевизията е с извити ръце и нищо не могат да кажат. Тази година се видя какво стана и имаше потърпевши от това.

# 597
  • Варна
Араселия, явно публиката поддържа подобни сюжети Imp
Не съм го гледала и пуснах да видя за какво става на въпрос, 10 еп.
изгледах 15 мин. повече няма да стане Smile взривиха някаква къща
и цяло село крещяха като луди. Главния съм го виждала от "Ти разкажи ЧМ", даваха го
и по БГ ТВ и съм го засичала.
ЧМ  беше пълен с насилие, с откровено тъп и изсмукан от пръстите  сценарий,
чудя им се вече на тези СЦ дето пишат, но повече на хората,  които ги гледат Scream

А главната е актрисата, която беше преди Гюлсим, ударила е 10 -ката с избора си Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да ви кажа, предпочитам някоя тъпотия като Забранената ябълка например, знаеш, че е тъп,
но гледаш за забавление, има и хумор, хубави декори и да им призная заплетени интриги.
А тези драми, типично в турски стил ми идват в повече  Imp  
Ама никой не ме кара насила да ги гледам Smiley
В тази връзка по БНТ засякох  гръцки сериал Отец Паисий от Фараса до небесата и го загледах,
заслужава си Heart Decoration жалко, че е напреднал, почнал е миналия месец.
Е, ако някой търси за човешките ценности,  пепоръчвам, те са  там, не трябва да ги търсим
в турските сериали Thinking

Не мога да повярвам, пуснали в канала на сериала всички мелодии, тази ме кефи
най-много

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 18:23 от Аnista

# 598
  • Пловдив

Готови ли сте с вечерята, идея от Тахир...

# 599
itshristina , хич даже и не мисля, че ще им направят нещо , даже бонуси ще им дадат 😏 Въпроса е те как участват в това и спят спокойно...

Аниста, коя публика 🤔, ония 4000 устройства със сигурност ги поддържат
А тоя пост вече има 11000лайка в Туитър, значи и много хора не ги поддържат, но тяхната дума не се чува в Турция , заглушава се, националната пропаганда яко се налага в посока антифеминизъм и насилие над жените   . Смятам, че поне ние като българи не трябва да купуваме и излъчваме по ТВ тия извращения.  

И аз съм на твоето мнение, Аниста 🙂,предпочитам да гледам как се разхождат натокани, нагласени хубавици и хубавци сред приятен интериор и музика, нищо че няма много смисъл,отколкото да гледам насилие, убийства ,вендети и от сорта.

Марианче, с вечерята не сме готови , обаче едно малко преди ядене можем да ударим 😉

И нещо съвсем да си оправим вкуса , аз поне много се впечатлих като майка на синове 🥹

Скрит текст:
Шакира и синовете и, Гена си е ген, красиви и талантливи 🥰

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 19:50 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт