Инвитро / ИКСИ на 40 + Инвитро / икси с НЯР / ИЯР - тема 24

• 28 983
  • 498
  •   1
Отговори
# 495
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много правилна нагласа имаш според мен Heart Ако някой трябва да те "убеждава" за нещо, не е твоето и точка. И както казах по-нагоре, всеки избор е валиден.
Пожелавам ти 10%-те процента вяра, които са ти останали, да те изведат до победата. Simple Smile

# 496
Europa мисля че още имаш шанс. Тръбите може да се прекъснат. Добър ембрион може да се открие но се изискват доста стимулации. Аз със същите твои проблеми успях да изкарам еуплоиден ембрион в Бахчеджи на 44г и 4 месеца като бях, а преди това прекъснахме тръбата където имаше хидросалпингс. Изискват се вече доста средтва защото цените са хвръкнали и много мотивация. Аз ходех по време на ковид като постоянно плащахме пари за ковид тестове беше трудно но се бях амбицирала и нещата ги сложих на живот и смърт. Просто трябва да решиш. А да гушнеш бебето колко  хубаво! Просто всичко това си заслужава.

# 497
Отиди в темата за ДЯ,ако още не си, ще си промениш мнението и няма да си толкова категорична.
Пиша го от опит, самата аз ако не бях преживяла СИ до последно бих продължила със собствени Я, но понякога живота или съдбата не ни оставят избор.
Донякъде дори съжелявам, че не го разбрах и избрах по-рано, а се наложи да го разбера/избера с доста трезво мислене, без "тръшкане" искам да е "мое". Всичко идва с опита и грешките през които минаваме.

Момичета, кога се отказахте? Скоро ставам на 44г. Миналия месец направихме едно неуспешно инвитро в Турция. Тежко го преживях, изобщо целият процес беше психически много натоварващ за мен. Струва ми се, че нямам здрава психика, а вече и желание за втори опит там. В БГ също приключих, тук хептен няма на кого да се доверя. Все още обаче ми е трудно да приема, че всичко приключи и затова ме е страх да не отключа някоя болест с тази мъка в мен. Мислила съм за донорска, не е вариант за мен. Дали психолог може да ми помогне да мина през това (макар да съм скептична)?
[/quote]

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 14:41 от Kititto

# 498
Верно ли някой докладва коментара ми, в който призовавам да не се правят апокалиптични вменения “на живот и смърт” и да не се вменява, че явно другите жени не се стараят, щом не им се получава? Верно ли? Понякога нивото на критична мисъл е като на пакет леща Joy

Общи условия

Активация на акаунт