Хайде на театър - 18

• 40 349
  • 710
  •   4
Отговори
# 270
Жената на Захари Бахаров ми се струва доста алчна и повърхностна, но определено намери успешна и доходоносна ниша.

# 271
Да, на българския принцип Ден година храни. Може да го направи на стадион Васил Левски следващия път, като има кой да плаща … Аз така се дразнех леко на фирмата на Соня Йончева, но тя поне е от световна величина! Няма повече да подклаждам темата, но за едната декламация 90-100 лева е без прецедент за мен. Другите места на по-поносими цени са вече във висините на балконите: все пак това не е конгрес на БКП та да е без значение къде си седнал..

# 272
Ще стане малко като клуб на анонимните …ици, но аз НЕ харесвам Захари Бахаров. Винаги ми изглежда еднакво заспал, еднакво мънкащ, еднакво отегчен. Просто не знам от къде излезе това име на звИздЪ.

# 273
Пет момичета в еднакви рокли дали сте гледали? Да не е някоя тъпотия?

# 274
  • София
Имам един свободен билет за Глембаеви довечера, ако някой има интерес да ми пише ЛС.

# 275
Пет момичета в еднакви рокли дали сте гледали? Да не е някоя тъпотия?
На мен ми хареса "5 жени в еднакви рокли", писала съм. Свежо и забавно, а музикалните изпълнения на актрисите разкриха неподозирани от мен вокални възможности. Simple Smile На места има леко пиперлив език, но не е нищо скандално или прекалено. Бих препоръчала за приятно изкарване и добро настроение.

# 276
Гледахме "Богът на касапницата".
Хареса ни много - пиесата е страхотна, актьорите бяха страхотни.
Ще подарявам билети за нея сега по празниците

# 277
И ние  много харесахме навремето "Богът на касапницата"....беше преди Ковида и помня,че голямо дебнене за билети беше ....Гледа ми се нещо подобно сега...

# 278
Искам да взема за другата година билети за театър "Сълза и смях" , но не съм сигурна дали ще се вижда добре от 1-ви ред,а обичаме на него ! Може ли да споделите ,който е седял там на първи ред дали е добре ?

# 279
  • София
Висока е сцената там.

# 280
И аз голямо дебнене му ударих за "Богът

Сега взех за "Дракула" за 1 февруари в Народния
Гостува Благоевградския театър, нямам търпение да видя постановката

# 281
Моят коледен подърък за баба и внуци е точно “Богът на касапницата” на 28.12. Вече знам, че ще ми е в 5-те номинации. Чакам отзиви за “Глембаеви”. Ако не си бях взела отдавна за “Слон в стаята”, щях да отида днес. Не знам дали да споделям мисли  и впечатления: удивителна игра на Стефка Янорова, но постановката на Телбис не ме впечатли. Може би и защото беше тежка темата…. А да, и ми беше почти като дежа вю от “Малки красиви неща”. Мен и в ТОЕСТ не ме грабва.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 21:54 от saffron

# 282
“Глембаеви” и на мен ми е любопитно, но никой около мен не е на театрална вълна сега декември

# 283
  • В страната на бурите
Искам да взема за другата година билети за театър "Сълза и смях" , но не съм сигурна дали ще се вижда добре от 1-ви ред,а обичаме на него ! Може ли да споделите ,който е седял там на първи ред дали е добре ?
Бяхме онзи ден там на първи ред. Сцената е висока, но за мен бе добре, аз съм 1.70, не ми е било некомфортно, виждах си всичко супер. Предпочитам първи ред пред това някой висок човек да се изправи пред мен и през цялата постановка да си търся пролука.

# 284
Връщам се от "Балдахинът" в Театъра на армията. Постановката е фин, изискан прочит на брачният живот. Като цяло ми хареса, оценка 4/5. Докато я гледах обаче, непрекъснато си мислех, как този тип мъже, като главният герой са пълно куку ( вярно че той беше писател и донякъде може да им се прости известно преиграване), но мисля че подобен тип мъж, не само че не ти е опора, а направо ти пречи в живота. Може би зависи каква партньорка ще си намери в живота, но аз с подобен тип мъже, които образно казано не могат да ти свършат абсолютно никаква работа за нищо, бих искала да не срещам, а ми се струва, че масово съвременните мъже са от този типаж. Общо взето я съжалявах главната героиня, че се е омъжила за него. Непрекъснато в съзнанието ми изникваше един пост, който прочетох тук в БГ мама, нещо от сорта, че колкото повече изкукват европейците, толкова повече младите жени, предпочитат мъже от други народности.
Хем действието се развива някъде около началото на миналия век, чак не ми се вярва тогава мъжете да са били такива шутове. По-скоро лесният живот в настоящето ги прави такива. Така, че да кажем е с доста съвременно звучене, но пък твърде ранния им брак и липсата на сексуален опит не кореспондира с настоящето. А пък от друга страна масово чета, че младите не се интересували от връзки и секс, но за щастие моят опит е различен, така че не мога да преценя има ли опасност Европа да се затрие, след като и в миналия век, пак са си били същите инфантили, а все пак 50 години по-късно Европа си я има

Общи условия

Активация на акаунт