Хайде на театър - 18

• 41 221
  • 722
  •   3
Отговори
# 420
След всичките прекрасни отзиви за Сън в лятна нощ в МТ, ще се запиша и аз … Все го отлагах заради чудните си спомени преди 3 години, когато гледах пиесата на учениците от училището на сина по случай юбилея на училището. Беше невероятно: в Операта с истински професионални декори и костюми. Аз бях направо шашната… А децата се справиха прекрасно с текста; синът ми бе в ролята на Деметрий, а Пък, Пък игра като петокурсник от ВИТИЗ!

# 421
  • София
И аз снощи бях в Младежкия на "Сън в лятна нощ".
Много, много ми хареса. Страхотни костюми, усещане.., а играта...бяха прекрасни.
Не усетих кога мина времето, това отдавна не ми се беше случвало.

# 422
  • софия
ПоетиТе и ЖенаТа
Петък, 06.03.2026 г. в 17:00

https://www.eventim.bg/bg/bileti/poetite-i-zhenata-sofiya-nation … /performance.html

# 423
В една от групите в фб за билети
Скрит текст:
тази
има обявени свободни билети за днес за Дишай, ако някой се интересува, сега видях публикацията..

# 424
# 425
  • София
Преди час излязох от премиерата на “Кабаре“ в Музикалния... Ами какво да кажа?! Постарали са се, доколкото е възможно... Ако не си гледал гениалния филм на Боб Фоси (той е един от най - любимите ми, и съм му се наслаждавала десетки пъти) - постановката ще направи впечатление. ...

Попаднах на това ревю в Площад Славейков, очевидно режисьорът е опитал да не повтаря филма, мисля все пак да дам шанс на постановката:
https://www.ploshtadslaveikov.com/koj-razporedi-tova-bezobrazie- … zikalniya-teatar/

# 426
Аз също ще взема билети за "Кабаре".
Само се чудя на кой състав да заложа...

# 427
  • София
Взех за Боян Арсов и Михаела Маринова, защото датата ми е удобна. Но пък и него много то харесвам - оня ден го гледах в Брадатата графиня - страхотен хамелеон!

# 428
Olive, хареса ли ти Брадатата графиня? Да не съм пропуснала твоя отзив в темата?

# 429
  • София
Тази вечер в хотела, където съм гледахме:

Интересно беше, особено на края.

# 430
  • София
Olive, хареса ли ти Брадатата графиня? Да не съм пропуснала твоя отзив в темата?
Хареса ми, нямах време да пиша, много интелигентна постановка, с тънък хумор, чудя се дали не трябва да се познават произведенията на Чехов /и Гогол в някои моменти/, но всъщност е забавна и без да си запознат. Прекрасни превъплъщения на актьорите, а Боян Арсов е ненадминат, толкова лесно влиза от роля в роля това момче, много е талантлив. Останалите също са много добри, просто той ми става все по-любим. Някъде беше цитирано мнение за много смях, аз по-скоро бих я определила като доста забавна, с намигвания към Чехов и Гогол, но не чак заливане от смях.

# 431
  • София
Да се оплача и да споделя възмущението си...

Имахме билети за "Отворена брачна двойка" в Сълза и смях за днес, 20 декември 2025.

Отменили представлението, но не са изпратили съобщение до онези, които са закупили билетите онлайн...

Решили да пуснат друга постановка... Във фоайето и на касите настана лудница - едни искат да презаверят билетите за друга дата, други - да презаверят за друго представление тази вечер, трети (като нас) - да им се върнат парите.

Не излезе един човек - представител на театъра - да даде указания и разяснения. Хората ходихме до разпоредителите и питахме - един знае едно, друг друго - разнопосочна и противоречаща си информация. На касата стана лудница. Една женица работеше бавно, бавно...

Винаги съм страняла от "Сълза и смях" защото познавам организационните качества на ръководството, но за тази постановка реших да се "жертвам". Втори път не бих направила тази грешка.

И не защото не може да се случи актьор да се разболее или да има друга причина за отмяна на представленито, а заради лошата организация и липсата на адекватна комуникация.

# 432
  • Галифрей
Филип пусна стори,че Алекс е болна и няма глас и се извиняват и пусна за следващите дати. Случват се такива неща и трябвало хората  които работят в театъра да ги съобщават такива неща.
Иначе представлението съм го гледала, хубово е на мен ми хареса ❤

# 433
В Сълза и смях и аз съм била свидетел на потресаваща неадекватност от персонала.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 22:51 от Аня

# 434
  • София
Филип пусна стори,че Алекс е болна и няма глас и се извиняват и пусна за следващите дати. Случват се такива неща и трябвало хората  които работят в театъра да ги съобщават такива неща.
Иначе представлението съм го гледала, хубово е на мен ми хареса ❤

Не е проблем, че са го отменили. И актьорите са хора. Проблем е начина, по който управляват непредвидените обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт