Хайде на театър - 18

• 36 252
  • 657
  •   8
Отговори
# 645
Точно за тази обаче не са ок.

# 646
Нямам спомен дали тук е коментирана, та ако може някой да сподели мнение за  "Списък за всички страхотни неща" в Театър 199. Искам да гледам още Дънкан Макмилан.Blush

Аз съм я гледала и ми хареса. Но тази с Бойко не съм, така че не мога да кажа коя е по-добра.

Камерната зала в Народния е направена така, че почти от всякъде да се вижда добре. Но пак зависи от спектакъла. Най-добре е жената от касата да ви посъветва спрямо постановката.
В Сфумато съм ходила само веднъж (на "Дишай") и май се виждаше добре отвсякъде.

# 647
# 648
Аз също мисля, че Когото гръм удари, Богът, Театър, Разходка с Гогол и изобщо постановки с повече герои и повече активност от страна на актьорите се гледа по-добре от по-заден ред в камерна зала.

# 649
Нямам спомен дали тук е коментирана, та ако може някой да сподели мнение за  "Списък за всички страхотни неща" в Театър 199. Искам да гледам още Дънкан Макмилан.Blush
Чела съм отзиви за постановката в изпъление на Бойко Кръстанов и със заглавие "Всички страхотни неща", но не виждам бъдещи дати там и ми се губи дали изобщо я играе още.
Гледах я и силно препоръчвам. Милко Йовчев е много добър в ролята (не съм го гледала в друга пиеса). Но не съм гледала и тази с Бойко Кръстанов.

# 650
  • Beyond the stars
На мен Милко Йовчев ми е непознат, признавам. Та затова се чудех дали да чакам евентуални дати за постановката с Бойко Кръстанов, но явно и в 199 си заслужава.

# 651
  • гр. Шумен
"Код Жълто" ми хареса. Забавна комедия! Весела Бабинова обаче ми е топ!! 😆💙💙

И гледам че "И верният отговор е..." ще идват в Шумен най-накрая! Супер! Нямам търпение да ги видя, особено Христо. 💙💙

# 652
Взимайте билети за "И верният отговор е", защото свършват бързо - аз така докато се кумих миналата година, свършиха и чаках май месец.

# 653
  • В страната на бурите
Бихте ли ме посъветвали кой театър има места за по-трудноподвижни хора, коя зала, вход, редове? Преди с майка ми ходехме често на театър, но сега тя е със ставно заболяване и се придвижва  трудно, като проблем са най-вече стълбите. Тя е с патерица (притеснява се, че хората трябва да я чакат, трябва да се придържа за парапета, боли я при повече стъпала). Искам да я зарадвам с постановка, но се притеснявам това да не  се превърне в  натоварващо и дори опасно изживяване... Замислих се, изобщо за хората в неравностойно положение има ли някъде условия?

# 654
  • софия
В Народния - голяма сцена (партер), сцена "Апостол Карамитев" (стига да работят асансьорите, че понякога има пролблем), ТБА, Театро, са места, които мисля, че не биха създали неудобство с достъпа. Предполагам, че за нея е по-спокойно да бъде на място до пътеката. Ще влезете малко преди часа на започване, за да не се налага да става да се влезе за останалите места на реда.
Скрит текст:
Чувствам се ужасно, когато хора със здравословни проблеми се чувстват притеснени заради тях. Какво като се придвижва по-бавно? Колко много ще ме забави, попречи?

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 08:05 от zvаnchе

# 655
В Народния има няколко стъпала веднага след входа, но може и да има рампа. Иначе отвън има рампа встрани.
В Младежкия театър, голяма зала, няма нито едно стъпало и мисля, че е доста подходящо. На първи ред даже не се налага да ставате да правите място на останалите хора.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 09:24 от DramaLlama

# 656
  • софия
В Народния - голяма сцена, има рампа, но стъпалата са 3-4.

# 657
  • София
Здравейте, писах на театър Възраждане и ще чакам отговор, но все пак да попитам и тук, дали на някой се е случвало. Закупих онлайн билети, за които или не съм получила имейл с потвърждение, или е попаднал в спам и оттам изтрит. Това се случва преди две седмици, чак днес се сетих да вляза, за да ги разпечата. Дали само с информацията за трансакцията ще могат да ги възстановят?

Общи условия

Активация на акаунт