Хайде на театър - 18

• 36 516
  • 659
  •   4
Отговори
# 630
  • София
В Сатирата смешно ли е? Не съм забелязала. 😂
Брадатата графиня беше смешно. Умерено Simple Smile
Имам билети за нея. 😃

# 631
  • София
Когато гръм удари… и на мен ми е любима, гледала съм я два пъти. Heart

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 09:20 от Olive

# 632
Момичета, за каква Милена говорите? Да не би да е Кремена Славчева (бивша Деянова, както я пишеха в началото в Хага) или са сменили актрисата? Grinning
И аз го гледах лятото, хареса ми. Но като съвет към тези, които ще взимат билети в бъдеще - от задните редове почти нищо не се вижда, защото сцената е ниско долу. И това неминуемо се отрази на удоволствието, на моменти само слушахме постановката, вместо да я гледаме.

# 633
  • софия
Хахахахаха, ще ходя да се разпиша в мунската тема! Писах сутринта, докато пия първо кафе и мижа.
Кремена Славчева.
Извинявам се!

# 634
  • Beyond the stars
Може би бях от малко негледали "Дишай", но трябва да кажа, че беше празник за сетивата. Актьорска игра, светлина, режисура, текст - нямаше нещо, което да не беше на мястото си. На моменти слушах себе си от сцената.
Излязох с пълна душа - това според мен е целта на театъра и тази постановка я постига напълно.

# 635
Да добавя към позитивните отзиви за "Когато гръм удари..." и прекрасно проектираната и изпълнена сценография.
Свила Величкова както винаги впечатлява с решенията и реализацията на пространството.

Мога да препоръчам на харесалите спектакъла и "Лисичета".

# 636
  • софия
Гледали сме и Лисичета, дори на открита сцена пред Народния. Това не беше лошо преживяване, но беше еднократно.

# 637
Не знам как са допуснали тази постановка да я реализират на открита сцена. Доста абсурдно ми изглежда.

# 638
  • софия
Въздействието е различно в сравнение с камерна сцена, но беше интересен експеримент. Беше във времето, когато директор беше Мариус Донкин.

# 639
  • Beyond the stars
Нямам спомен дали тук е коментирана, та ако може някой да сподели мнение за  "Списък за всички страхотни неща" в Театър 199. Искам да гледам още Дънкан Макмилан.Blush
Чела съм отзиви за постановката в изпъление на Бойко Кръстанов и със заглавие "Всички страхотни неща", но не виждам бъдещи дати там и ми се губи дали изобщо я играе още.

# 640
Здравейте! Бихте ли ми дали съвет - кои редове/места са хубави в Народния театър - камерна сцена и театър Сфумато? В Народния съм ходила доста отдавна, а схемата ми изглежда много объркваща (уж избирам ред две, като гледам че отпред няма седалки, а ми излиза ред четири). Също гледам, че на последния ред почти всички места са изкупени, а на предните - не. Благодаря!

# 641
На камерна сцена в НТ се вижда отвсякъде; дори предните места там според мен не са добри, защото са буквално до сцената.  Редовете по схема наистина се разминават с действителните. Избягвайте 1 и последен ред, според мен. Иначе там си зависи и от самата постановка дали си на добро място или не…

# 642
Сега погледнах билетите за "Като гръм удари..", но схемата ми е доста объркана - реално кои места за до сцената ред 4 ли?

# 643
  • София
В "Сфумато" основната зала е с много добро разположение, вижда се добре отвсякъде. Аз предпочитам 5-6 ред.

# 644
Сега погледнах билетите за "Като гръм удари..", но схемата ми е доста объркана - реално кои места за до сцената ред 4 ли?

Ето тези места според мен са най-добрият избор за почти всяка постановка, която съм гледала в камерна зала.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт