Хайде на театър - 18

• 36 546
  • 659
  •   4
Отговори
# 615
Philippa, от двете постановки за феята, коя ще препоръчаш?

# 616
Тази в Малдежкия повече ми допадна, беше по-забавна, дори и за родителите. Но пък на детето му харесаха и двете. Тази в Младежкия е и по-нова, играе се в момента по-често. Мисля, че и с двете няма да сгрешите.

# 617
Снощи бях на "Частна прожекция" в ТБА. Взех билетите заради обещанието да е комедия и заради Стефка Янорова.
Не препоръчвам постановката. Единственото хубаво беше, че беше кратка и бързо свърши тази мъка.
Стефка Янорова е много приятна за гледане и бих гледала нещо друго с нея.
Жалко. Аз и Къркеланов много харесвам, но името на режисьора ме смути.

# 618
През април ни очаква нова среща с Диана Добрева и нейната Малка Англия. Актьорският състав ми харесва. 😊

# 619
Влизам с положителен отзив за " Когато гръм удари..." Хареса ми, лична оценка 4 от 5. Препоръчвам

# 620
  • софия
Снощи и ние бяхме на "Когато гръм удари..." Прекрасна класическа постановка. Актьорите бяха великолепни. Ролите им пасваха като ръкавица. Теодора Духовникова беше и смирена, и каеща се, и силна, и мъдра, и разкъсвана. Камък. Разплака ме няколко пъти. Иван Юруков ме накара да не харесам образа му, Дарин Ангелов - добрият човек, отстояващ благо принципите си, Богдан Бухалов и Милена Кремена Славчева - младите хора, които порастват, сблъсквайки се с тайна, която има във всяко семейство.
Всичко беше едно - текст (човъркащ в душите Яворов, различните лица и не на всеки човек), декори, костюми, актьори.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 09:01 от zvаnchе

# 621
Абсолютно подкрепям! Сега, като се замислям, с три думи: постановка за номинация! И мен ме впечатли изцяло и всеобхватно.

# 622
И аз снощи го гледах. Гледала съм го и преди години. Обожавам Теодора и бих го гледала отново. Постановката е красива, емоционална, Яворов през цялото време прозира в думите на героите. Театър в най-чистата му форма. Милена Славчева за мен е откритие - с такава лекота и убедителност играе. Младите започват малко по малко да се настаняват удобно на театралната сцена и изглежда, че има приемственост. Или поне се надявам да има.
Единственото, което не разбрах, е звучния смях от едната страна на публиката в определени моменти. Да, имаше забавни места, ама така се смееха няколко дами, че се зачудих дали не сме в Сатирата...

# 623
  • София
В Сатирата смешно ли е? Не съм забелязала. 😂

# 624
  • софия
Хриси, не исках да споменавам това, което и на теб ти е направило впечатление. Дори проверих в сайта на Народния какъв жанр е посочен за постановката. Както и ръкопляскането след сцена на Дарин Ангелов. Все едно сме на цирк и поредният номер е успешно изпълнен.
Продължавам да настоявам, че посещението на театър изисква минимална театрална култура.

# 625
И ние бяхме снощи:-)
В тази малка зала само форума явно се е събрал:-))
Беше страхотно!
Младата актриса беше 🔝. Основните герои разбира се също!
Добре че никой не се преби по тия стълбички, че имаше няколко опита…

# 626
  • софия
Кремена я забелязах в "Човекът и оръжията". Надявам се да участва в повече постановки. Убедителна е.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 08:59 от zvаnchе

# 627

😀 Така е думата. 😀

# 628
  • софия
Брадатата графиня беше смешно. Умерено Simple Smile

# 629
И аз с риск да се потретя даже ще кажа, че обожавам тази постановка, гледала съм я три пъти и още толкова да я гледам, пак ще открия нещо ново за мен. Действа ми винаги много емоционално. И определено тази млада актриса в ролята на Олга играе много добре, даже по-добре от Радина Боршош, която всъщност е актрисата в тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт