Хайде на театър - 18

• 37 176
  • 661
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Общо взето 199 втори номер. Wink

# 436
В “Сълза и смях” могат ли да се връщат билети закупени онлайн или да се сменят за друга постановка. Става въпрос за след 2 месеца..

# 437
В “Сълза и смях” могат ли да се връщат билети закупени онлайн или да се сменят за друга постановка. Става въпрос за след 2 месеца..

До колкото знам - не. Можете да ги пуснете за продажба из фейсбук групите за билети.

# 438
  • софия
В събота подредихме елхата. Вече няма малки деца и слагаме подаръците по-рано.

Хартиите по нея са билети за театър. И дъщеря ми е купила билети за събитие да ходи с баща си по някое време. Отделно на хладилника висят билети за 3 представления. Ще бъде коледно чудо, ако не дублирам дати, че накрая вече съвсем изпуснах положението и не помня за кога за какво имаме. Предстои истински да се изненадам.

# 439
Закрих театралната година тази вечер с "Хеда Габлер" в Народния театър. Самата пиеса не ми хареса, за втори път давам шанс на Ибсен и за втори път се убеждавам, че скандинавското изкуство не е моето.
Възхитена съм обаче от Радина Кърджилова в ролята и на Хеда..Аз съм голяма почитателка на Радина, преживявам личните и драми още от времето, когато един сезон плачеше всяка вечер в "Биг Брадър". Безкрайно се радвам, че се раздели с Деян Донков, но на сцената и двамата си партнират сякаш са родени един за друг. Така беше и в "Любовникът".
Сега аз Ибсен не го разбирам и не му симпатизирам на депресията. Същото усещане ми остави и в "Дивата патица". Не разбирам този стремеж да се самоубиеш на всяка цена, да останеш неразбран, нещастен, неоценен и необичан. За мен изкуството трябва да внушава точно обратното, че животът е прекрасен, че от всяка ситуация има изход, че нищо не е на всяка цена.
От цялата пиеса, аз разбирам единствено Ян и Тея, защото съм работлива, макар и лишена от истински талант и мога да оценят усилията, мечтите и желанието за успех. Дори оправдавам човешки слабости като завист, желание да си присвоиш чужди труд, пред желанието да унищожиш, да тласнеш към смърт и разруха.
Вчера бях на "Лешникотрошачката" в НДК и днешната пиеса буквално ми размени коледния дух със следпразнична депресия. Това в кръга на шегата, но имайте предвид, че майка ми (70+) едва я изтърпя тази пиеса, а едни хора до нас си тръгнаха.

# 440
  • Sofia
Аз пък ще похваля "Само ние, момичета" в Сълза и смях. Позабавлявах се. Подходяща е ако търсите приятна и забавна постановка, подходяща за приятелки

# 441
  • София
Звънче, и ние от години със сестрата на мъжа ми си подаряваме билети за театър за Коледа, това ни се вижда най-смислено. Слагаме ги в картички обаче под елхата, ти много добре си го измислила. Heart Eyes

# 442
Страхотна е елхата. Украси темата направо.

# 443
  • София
Бихте ли препоръчали нещо от тези театри (ползвам отстъпка до края на месеца), но някои театри имат само за януари програма (Възраждане, Натфиз)
– Театър „ СОФИЯ“
може би:  ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ;
КОТКА ВЪРХУ ГОРЕЩ ЛАМАРИНЕН ПОКРИВ ОТ ТЕНЕСИ УИЛЯМС
,„ ВЪЗРАЖДАНЕ“ – само Лабиринт ми е в списъка, но книгата още не съм я прочел.

–  „ I AM STUDIO“ – само едно представление видях през новата година.
%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D]"За любовта и всичко останало" по текст на Яна Борисова.?!?
– МАЛЪК ГРАДСКИ ТЕАТЪР
– „ НАТФИЗ“ – 
програма: https://natfiz.bg/u_event_cat/predstavleniya/
Скрит текст:
Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ имаше ли happy hour час за покупка с 50%?

# 444
Имаше коледно намаление с 40%.

Бихте ли препоръчали нещо от тези театри (ползвам отстъпка до края на месеца), но някои театри имат само за януари програма (Възраждане, Натфиз)
– Театър „ СОФИЯ“
може би:  ПЕРФЕКТНИ НЕПОЗНАТИ;
КОТКА ВЪРХУ ГОРЕЩ ЛАМАРИНЕН ПОКРИВ ОТ ТЕНЕСИ УИЛЯМС
,„ ВЪЗРАЖДАНЕ“ – само Лабиринт ми е в списъка, но книгата още не съм я прочел.

–  „ I AM STUDIO“ – само едно представление видях през новата година.
%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D]"За любовта и всичко останало" по текст на Яна Борисова.?!?
– МАЛЪК ГРАДСКИ ТЕАТЪР
– „ НАТФИЗ“ – 
програма: https://natfiz.bg/u_event_cat/predstavleniya/
Скрит текст:
Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ имаше ли happy hour час за покупка с 50%?

# 445
  • София
Перфектни непознати е много забавна.

# 446
Преди час излязох от премиерата на “Кабаре“ в Музикалния... Ами какво да кажа?! Постарали са се, доколкото е възможно... Ако не си гледал гениалния филм на Боб Фоси (той е един от най - любимите ми, и съм му се наслаждавала десетки пъти) - постановката ще направи впечатление.

Много полезно. И аз съм така с филма. Като прочетох този отзив и мнението на музикална критичка тук https://www.youtube.com/watch?v=Jun_P-ztqSI и реших да пропусна постановката, въпреки че критиката беше по-скоро насърчителна.

# 447
Някой дали проявява интерес към “слон в стаята” за 30 декември? Имам 2 физически билета но май плановете ни се смениха…

# 448
  • София
Гледах на 21.12 "Убийство по учебник" в МГТ. Става за убиване на време, без да е нещо УАУ. Имаше забавни моменти, дадох 4/5, въпреки че може би трябваше да дам малко по-малко. 😂

# 449
И ние сме от купуващите билети за подаръци, но тъй като награбих за доста дати по време на промоцията на Народния за билети по "10 евро", сега се оказах с 3 броя, които не мога да използвам. Представлението е "Каквото, такова"на 21.01. Ако някой има интерес - моля да пише на лични. Билетите са електронни.

Общи условия

Активация на акаунт