BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 531
  • 1 986
  •   2
Отговори
# 480
Отвратителен епизод днес, с Михаела в главната роля. Не знам какво са целяли продукцията с вкарването й, но определено стана негледаемо.
Какво се заяде селянката с тоя Котов, тя и Лена отказа, ама врякащата не обърна внемание.

# 481
Човек си пуска риалити да разпусне,  и е принуден да търпи овцата. Милост имайте малко

# 482
Бе, тези защо реват? Все едно са заточени в Сибир и никога няма да се видят. Давид , даже не ми се видя толкова разтроен, колкото се направи. Нито сълза не му рукна. Само пуфтя.
Сега Сияна играела, тази Овца е направо гнусна. Прилича на травестит. Не спира да мели.
Ако изгонят Котов спирам да гледам това противно предаване. Това е гавра със зрителя и с участниците. Не знам какъв договор са сключили, но за мен издиша по всички параграфи. Ти влизаш в предаването с заявката дадена от продукцията, че можеш да спечелиш 100 000 лв.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 23:16 от wiwala75

# 483
Тая па може ли, беше две ли три седмици отвън и сега се върна и пак със същите дрехи от предния път.

# 484
Това, което гледаме в момента, не е нормално. Този епизод направо минава всякакви граници на тъпометъра.

# 485
Нетърпим епизод!

# 486
Тая па може ли, беше две ли три седмици отвън и сега се върна и пак със същите дрехи от предния път.
Трябваше за 2 седмици да смени целия си гардероб ли ?

# 487
Тези ще ме накарат да намеря регламента и "Библията" на Биг Брадър, да изчета всичко дословно и да подам сигнал, където е необходимо, че тази помия не е за гледане.

# 488
За Паранормалния вместо Сафито, да не му покажат Иван 😂

# 489
Чаках с голямо нетърпение тази седмица, но епизодът е супер натоварващ. Къде са готините игри от миналата година?

# 490
Трябваше за 2 седмици да смени целия си гардероб ли ?

Е един куфар дрехи ли притежава, нали е имфлуенсарка...

# 491
  • Варна
Искам САМО едно нещо да ви кажа!
Много ви обичъъъъъм Sob

# 492
Тая Овца е много досадна, изключих тв-то, че ме заболя главата.

# 493
Не, ББ няма да позволи Котов да си тръгне заради тези хиени

# 494
Стефчо пак е съгласен, милият! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт