BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 483
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 825
Аз съм изумена - какво прави това момиче с този...Или той наистина не е такъв навън и изобщо не реве...друго обяснение нямам

# 826
Той щял да се обяснява за мисията. Иначе Котов фалшив морал имал.

# 827
В "Мистър Кеш" (който не го е гледал, може да го потърси в YouTube) по същия начин се приспадаше от голямата награда за всичко, което си поръчат, храна, цигари, легло за спане... И Венета (пияницата от "Ергенът 1") им стопи голямата наградата от 50к на 8-9к някъде, всеки ден си поръчваше вино, спа процедури, фризьор и какво ли не, докато другите гладуваха, хахаха. Знаеше, че няма да спечели и докрай ги изцеждаше. Ето ви я Михаела същата.

# 828
Въпросът е дали майката нарочно каза, че не го е виждала да реве, защото изглежда нелепо или е истина? Понеже пък Стефан каза “знаете ме какъв съм”.

# 829
Това поведение на Михаела е терор спрямо съквартирантите и зрителите. Едно с Ванко.
Как я търпят близките й!?

# 830
  • София
Михаела и интелигентна в едно изречение ми е нелепо твърдение. Елена натрупа минус точки.

# 831
Елена към Михаела “ти си интелигентна жена…”
Скандално!

# 832
Стефан остава да каже истината...ама разбира се, че никога не е ревал...

Аз мисля да пропусна по-голямата част от това викане и да видя само кой ще излезе.

Продукцията - дано ВСЯКА НОЩ до края на живота си да сънувате Михаела как ви крещи на ухото и да не можете да се събудите поне 2 часа. Как съсипахте последната седмица...

# 833
Елена продължава да смята, че това е фейк и ще си вземе 100К победителят.

# 834
Тая сериозно ли я извикаха за последната седмица само да ни крещи на главите ве? Закво го направиха това не мога да разбера.

# 835
Чудя се Михаела как не я е срам. Давид е споделял, че няма 30 лв да си купи тостер. Хората навън и с по-малко от това разполагат. Тя пита на кой му пука за 2000 лв?!

# 836
  • София
Ох тази трябва с усмирителна риза да я изкарат оттам и да платят психолога на всички, които в момента я търпят.

Елена продължава да смята, че това е фейк и ще си вземе 100К победителят.
Много зависи какво е записано в договорите. Аз също мисля, че ще се вземе пълната сума. То ако е така, за бъдещ сезон кой ще се запише?!

# 837
Михаела толкова злобее, че няма да вземе наградата, че е готова да ги изпуши.
   Давид каза" Липсваше ми".
  Михаелооооооо, като съжаляваш, звънеца и си вън!

# 838
  • София
Трябваше да им оставят възглавниците...можеше да изчакат овцата да заспи и да я задушат..

# 839
  • София
Алчност не е ли това, че иска да изхарчи 2000 лева, тя защо влезе изобщо в къщата, защото е добра самарянка ли?

Общи условия

Активация на акаунт