BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 400
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 930
  • София
От една аптечка не се печелят чак такива пари, които да покрият тунинги, семеен бюджет и т.н. Имам познат с частна аптека и не е като да е богат.. Мъжете й покриват разходите..

# 931
Първият може би наистина е още Котов. Защото губи малко подкрепа

# 932
От една аптечка не се печелят чак такива пари, които да покрият тунинги, семеен бюджет и т.н. Имам познат с частна аптека и не е като да е богат.. Мъжете й покриват разходите..
Тук има доста условности. Локацията на аптеката, типът продукти… Ако има и козметични, там надценката е голяма… И т.н. Но по начинът, по който говореше в “Голямата сестра” оставам с впечатлението, че винаги са имали добри финансови възможности и че едва ли не всичко ѝ дават, стига да учи.

# 933
Метнах един поглед на коментарите около промото, фейса и тн, Котов май си е още на първо място, въпреки изцепката.

# 934
  • София
Смях се на коментарите във фейса, ние тук сме доста умерени и възпитани. Там директнно пожелаха на продукцията да си имат една Михаела у дома.

Ако Котов победи, Давид ще е много изненадан.. не знам защо би ми се искало да си поделят наградата, ама няма как.

# 935
  • София
Тук има доста условности. Локацията на аптеката, типът продукти… Ако има и козметични, там надценката е голяма… И т.н. Но по начинът, по който говореше в “Голямата сестра” оставам с впечатлението, че винаги са имали добри финансови възможности и че едва ли не всичко ѝ дават, стига да учи.
Тя ако имаше такива големи финансови възможности, нямаше да търси такива мъже, щеше наистина да учи, а не да мисли половин час колко атома има кислорода..химичката-фармацевтка. Странно семейство са, щом си споделят интимни подробности..да не припомням какви..чухте ги..
Както и да е.

# 936
Много са ми анти "добряци" като Стефан. Ще те предаде с най-свенлива усмивка и после ще те оплаква най-силно под бесилката. Майката видимо е цивилен генерал, бащата - действащ военен, не са му дали много шанс за личностно развитие, но пък той не е и на 20. Като го притисна майката с авторитета на баща му и него предаде, забравих как го нарече. Съвършената мижитурка - предател е добрякът.

# 937
Много са ми анти "добряци" като Стефан. Ще те предаде с най-свенлива усмивка и после ще те оплаква най-силно под бесилката. Майката видимо е цивилен генерал, бащата - действащ военен, не са му дали много шанс за личностно развитие, но пък той не е и на 20. Като го притисна майката с авторитета на баща му и него предаде, забравих как го нарече. Съвършената мижитурка - предател е добрякът.

Много добре формулирано.

# 938
Тази овца откакто е влязла отнова, предаването от забавно и лежерно, пак стана мъка за гледане. Защо толкова залагат на дразнителите в тези риалити формати, защо искат да прокарат тази негативна енергия, която излъчват, върху нас пред екраните? Защо доброволно си го причиняваме въобще?

Орева света за 5-те бона, които Валентин един единствен път похарчи и то след умишлена провокация от ББ и заради принципи, които той изповядва. В същото време пуши най-скъпата цигара в България за 5 бона и се заканва да похарчи още. Ще учи групата как да марширува. На всяка манджа мерудията, тя най-добре знае всичко, бебчета. Земята е плоска впрочем. Имат изключително търпение всички, които съжителстват с тази блееща овца, аз нямаше да й мълча.

Котов хубаво го е казал: "СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ТЪПИТЕ ХОРА ИЗВЕСТНИ!"

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 00:34 от Dentz

# 939
Аз не мога да повярвам, че Офсата има последователи. Чак толкоз много ли са, че да не изхвърчи?

# 940
Аз не мога да повярвам, че Офсата има последователи. Чак толкоз много ли са, че да не изхвърчи?
Ще изхвърчи утре, ама ще ни опъне нервите за час и половина.

# 941
"Мускулестият програмист"? На мен ли ми се счу, или Войс овър (Марио Балтаджиев) каза, че Стефан е "мускулест"? Аз такова нещо не видях цял сезон.

Да кажа една добра дума за него на изпроводяк - при ситуацията с агресията на Иван се видя колко е силен - буквално го вдигна и го отнесе. Тогава е единствения път, когато реагира адекватно, а  забелязах и мускулите му.

Трябва му психолог и тестове на всякакви хормони и биохимия. Може проблемът да е психически, а може и да е някакъв химически или хормонален дисбаланс. Така съм плакала за щяло и нещяло само след като родих, то всички разбираемо си ревяха в болницата заради хормоналната буря. За 30 годишен мъж е абсолютно ненормално. Може и разни фитнес добавки да имат такъв ефект.

Дожаля ми за родителите, сигурно и те имат някаква вина, но си представям какъв срам берат пред военните колеги и приятели.

# 942
Включвам се късно. 😁
Първо да кажа не я издържам Михаела.
Толкова ме дразни през цялото време, че на моменти Елена ми става симпатична.
Иначе за някои неща наистина има право, но начина, по който ги поднася са непоносими и грешни, примерно маршируването на Стоянов. Момчето не стига, че марширува флегматично, ама и пее така, те се движеха в един такт, той в друг. 😆 Надявам се утре да си ходи тя, че ако трябва да слушам поредната тирада за морал и фалшивост, няма да догледам брадъра.
А за процентите, аз така ги виждам.
1. Давид
2. Котов
3. Сияна
4. Стоянов
5. Елена
6. Михаела

# 943
  • Ню Йорк
Ако от продукцията целят следващият сезон никой да не гледа - на прав път са.
Тая селяндурка Михаела съсипва предаването, а и съм убедена, че гласовете са фалшифицирани. Няма толкова ненормални хора, които да гласуват за нея.

# 944
А Мути преди месец правеше акция да се гласува "ЗА Овцата".

Преди месец. В последния подкаст “Трохи по масата”, в който водещ е Михаела, тя казва, че отношенията й с Мути не са добри, заради това, че той е избрал Мина (в същия подкаст след отпадането на Мина, в телефонен разговор Мути намеква, че с нея са интимни).

Според мен Мути незабавно имаше нужда от “връзка” с жена, за да замаже слуховете, че рита за другия бряг. И в дискотеката стана - Мути+Мина=Муни. Няма как Муни да подкрепя Михаела. Въобще - свински черва.

Моите прогнози за финалистите са:
1. Силвия-детето (след епизода с Ебру в голямата сестра и последния епизод в “На кафе” съм на сто процента сигурна, че съм права за победителя).
2. Давид
3. Котов
4. Стоянов-войникът

Едни и същи ли са продуцентите на Биг Брадър и Игри на волята? Ако да, това обяснява садизма и концлагера. Котов буквално е заприличал на скелет, точно като скелетите в игрите тази година. Откачалки.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 06:51 от Joy Ness

Общи условия

Активация на акаунт