BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 453
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Това що не го каже и на Давид?

# 151
  • София
Михаела няма място там, че няма и как да я махнат. Аман.

# 152
Мале, няколко дни навън и Михаела вече някакъв морален компас или що?! Всички сме имали тъжно детство, защо го изтъкваш?! Аз доколкото разбрах Сияна не е искала да го сподели, общо взето ББ я пита и тя каза.

Просто не схващам откъде Михаела придоби тая увереност, че е разбрала играта.

# 153
Все повече се убеждавам, че наистина просто само завиждат на младото и добре изглеждащо.

Ох, майко...Михаела се опитва да разсъждава. Мацка, ти вярваш, че Земята е плоска. Няма как да убедиш който и да е, че имаш мисловна дейност.

# 154
Михаела също ли е плоскоземка? Тя не беше ли вън, когато обсъждаха това?

# 155
Михаела е най-неприятна и според мен тя ще е чао утре.

# 156
Петстотин и сто лева. 😂 Както би казала Лена - “перифразирайте го в евро”.

# 157
Михаела също ли е плоскоземка? Тя не беше ли вън, когато обсъждаха това?

Е, да, нали от нея е това за руския там професор или какъвто беше... и че го е чела и т.н. Тя бе супер мега уверената, че е истината. Тя беше на място, когато първоначално стана ясно, че тя, Калин и Ебру вярват, че е плоска.

# 158
Да, прави сте. Бъркам я с Лена. Ама то акълът им е един и същ. 😂

# 159
  • София
Михаела е най-неприятна и според мен тя ще е чао утре.
Не знам от къде това самочувствие.

Евала на Котов. Гласувах за него в анкетата.

# 160
Иска зрителите да решат, ама гърми 2к за имунитет Joy

# 161
Бедна е продукцията, щом ще вземат от наградния фонд. 😂😂😂

# 162
Честно казано не знам дали да вярвам на Кристи. Радо тамън излязъл и веднага, още същата вечер, хукнал баш с нея да излиза? Няма да си види годеницата, детето, родителите, бизнеса? Мхм, добре.
Те са се засекли случайно, видели са се. Не са излезли на среща и на кафе. Още повече той трябва да се крие, докато официално не излъчат по телевизията, че е излязъл. Просто отчита факта, че е бил вече навън, извън къщата и го е видяла.  Акцентираше се на това: защо не е махнат от гласуването в Нова плей? Просто защото се излъчва с 24 часа закъснение. Тогава защо има онлайн гласуване, щом то е опорочено?

# 163
Петстотин и сто лева. 😂 Както би казала Лена - “перифразирайте го в евро”.
Бисерите на Лена нямат край. 😂😂
Стоянов се прибавя при нея. 😁

# 164
Мъка е за слушане откакто вкараха Михаела. Не спира да намила, че Сияна е спечелила вот със съжаление. Все едно хората това не го виждат от седмици, но продължават да гласуват за Сияна и да я харесват. Така че няма смисъл да грачи.

Общи условия

Активация на акаунт