BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 229
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 135
За мен Елена е наистина нагла да купи една цигара за 500 лева. Който и да вземе наградата би изхарчил тези 500 лева по-адекватно от Елена.

# 136
Обаче и всички вътре са наясно, че борбата ще е между Давид и Котов 😄

# 137
Най-адекватните не купиха нищо. Само си вдигнаха акциите с това решение. Хитро!

# 138
Ако наистина му бяха приятелчета, нямаше да ги оставя да се излагат така. Аз си мисля, че са правили някакви панаири по време на снимките, той ги е запомнил и е решил, че са подходящи за риалити.
Е да, разбира се, имах предвид, че Ванков си вкарва в предаването хора, които вече познава, които са били пред камера, познава ги като поведение, като характер.. и на фона на всички, явили се на кастинг, той си вкарва пак свои хора.
Миналата година цели трима души!

А Кристи в подкаста, който вчера видях (с Марио, Петър, Атижа, Виктор и Беба) най-нагло излъга, че й е хрумнало абсолютно на шега да се запише на кастинг ,видяла обявата и й хрумнало като на майтап. Доообре. Само дето тя също играеше в Съдби на кръстопът, както и Радо (а той беше и в София-ден и нощ) и двамата са били поканени от Краси Ванков в Биг Брадър 6.  А именно тя вчера каза, че не вярва на вота в Нова плей, защото Радо като бил излязъл в последната седмица от предаването, те са се видели, но това е излъчено по Нова чак на следващия ден и в Нова плей още е можело да се гласува за него. Изобщо.. стъкмистики отвсякъде в този пуст Брадър.

# 139
Тези двете дадоха 1500 лева 3 цигари?

Абе и аз съм пушач...ама...1500 лева мога да ги оползотворя доста по-добре...

2900 общо, от които 1500 лева за 3 цигари...

# 140
Тоя па сега щял да ги дарява за благотворителност.
Няма ли още някой дето трябва да построи клозет на бедните си родители?

# 141
Сега ще им направят оферта: разговор със Сафито - 10К.

# 142
Михаела си мисли, че тя, Стоянов и Сияна не са достойни да отидат на финала?
Лелее…А Лена и Елена сигурно са най-достойните да отидат на финал.

# 143
Сега ще им направят оферта: разговор със Сафито - 10К.

Ама предупреждавай, че щях да се задавя от смях...

# 144
Стоянов как обиди Сияна? Пропуснах нещо.

Ужасна Михаела.

# 145
Марио в подкаста на "Шоуто на Венелин" каза, че миналата година наградата му е била 90к лева.
10к са отишли за данъци, предварително удържани.
Стоянов как обиди Сияна? Пропуснах нещо.
Ужасна Михаела.
Аз си върнах 3 пъти фразата, за да разбера точно какво й казва ,не можах да му разбера нищо, така го смотолеви, че...

# 146
А Кристи в подкаста, който вчера видях (с Марио, Петър, Атижа, Виктор и Беба) най-нагло излъга, че й е хрумнало абсолютно на шега да се запише на кастинг ,видяла обявата и й хрумнало като на майтап. Доообре. Само дето тя също играеше в Съдби на кръстопът, както и Радо (а той беше и в София-ден и нощ) и двамата са били поканени от Краси Ванков в Биг Брадър 6.  А именно тя вчера каза, че не вярва на вота в Нова плей, защото Радо като бил излязъл в последната седмица от предаването, те са се видели, но това е излъчено по Нова чак на следващия ден и в Нова плей още е можело да се гласува за него.
Честно казано не знам дали да вярвам на Кристи. Радо тамън излязъл и веднага, още същата вечер, хукнал баш с нея да излиза? Няма да си види годеницата, детето, родителите, бизнеса? Мхм, добре.

# 147
Михаела е непоносима! Дано е първата излязла тази седмица.

# 148
Ама тука е права

# 149
  • SF
Гледате ли предаването? Кой се аргументира най-добре? И кой е най-злобен???

Според Михаела това, което сме преживели, е нещо в страни от личността.
На най-глупавата дадоха думата да им оформя мненията и да им определя вота.
Така, така, така, така.... беден й е речникът.

Общи условия

Активация на акаунт