BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 190
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 120
Някои хора имаме чувство за хумор и няма да се фръцнем. Пък и на първо място Стоянов и Сияна не са заедно.

# 121
Вие жените тука сте много странни. 😂
Ако вашият мъж ви направи някаква такава тъпа шега и вие ще се фръцнете, ама хайде.
Нека хейтим Сияна. 😂
Хич няма да му се фръцна - ще върна шегата в същия тон, ще се посмеем и ще си продължим с деня. 😁

# 122
Крайно безмислена линия. Сега цял епизод ще слушам на Овца "разсъжденията"?

"С кой бих искала да бъда на финал?" Плоскоземкта си мисли, че би се класирала на финал...ужас

# 123
Доста нечестно е изобщо да връщат Михаела във ФИНАЛНАТА СЕДМИЦА, наготово. След като 4 седмици не е минавала през мисии, не е минавала през зрителски вот. Директно й подариха финалната седмица, която щеше да види през крив макарон, ако не беше напуснала.
Отделно ми попадна епизод на Съдби на кръстопът, в който Лена е участвала. Случайност? Не мисля.
Еми да,  в миналия сезон имаше трима участници от Съдби на кръстопът и София-ден и нощ, които са на същия продуцент Краси Ванков.  Просто Ванков отново си е вкарал в каста свои приятелчета.

# 124
Смирявам ви се отново, защото е рентабилно.

# 125
Много ми е смотан епизода, Михаела скапва всичко. Влезе преди броени часове, а не си е затворила устата, дрънка ли дрънка.

# 126
Еми да,  в миналия сезон имаше трима участници от Съдби на кръстопът и София-ден и нощ, които са със същия продуцент Краси Ванков.  Просто Ванков отново си е вкарал в каста свои приятелчета.
Ако наистина му бяха приятелчета, нямаше да ги оставя да се излагат така. Аз си мисля, че са правили някакви панаири по време на снимките, той ги е запомнил и е решил, че са подходящи за риалити.

# 127
Михаела сериозно ли си мисли, че ще е във финалната четворка?
Това ще е много яко този който изберат уж да го номинират, а той да се затвърди като първият финалист.

# 128
Елена е непоносима! Бива ли да е толкова зависима от кафе и цигари?

# 129
Михаела сериозно ли си мисли, че ще е във финалната четворка?
Това ще е много яко този който изберат уж да го номинират, а той да се затвърди като първият финалист.

Че как иначе Сияна ще е в топ 3? Trollface

# 130
Елена купае дъното, що за мислене егати... дай да изхарчи парите на някой друг ... много е на ясно, че тя няма да ги спечели дай да ги изхарчи... Малии много се ядосах на тоя епизод 😀

# 131
Елена е много елементарна и непоносима. Ето защо хората няма да я подкрепят дори да е в топ 4.
Цял сезон стоя с халата на жълтия диван, пуши цигари и обсъжда другите. Егати стратегията!

# 132
  • София
Като видят цените, на всички рязко им минава желанието за харчене..Даже и на широкопръстата Лена.

# 133
"Да си ги перефразирала в евро"...тая жена как е стигнала до 40 години, при положение, че има достъп до остри предмети?

# 134
"Да си ги перефразирала в евро"...тая жена как е стигнала до 40 години, при положение, че има достъп до остри предмети?

Мама и тате не я оставят да ползва ножица сама.

Общи условия

Активация на акаунт